📚📚📚
پاسخ تشریحی:
درستی 1)رابطه ی همزیستی بین نوعی گاو وحشی و Canis lupus(گرگ) از نوع صیادی است و در صورتیکه موثر واقع شود تراکم این گاوها کاهش می یابد و با کاهش تراکم توان تولید مثلی آنها کاهش می یابد.(فصل 6پیش دانشگاهی)
درستی 2)صفاتی همچون دم بلند در مرغ جولای نر فقط در فصل تولیدمثل(موقتی) و صفاتی مانند یال شیر و شاخ قوچ برخلاف آن می باشند.
درستی 3)این رفتار قورباغه ماده می تواند به عنوان جدایی رفتاری از سدهای پیش زیگوتی عمل کند.(فصل 5 پیش دانشگاهی)
نادرستی 4)بر اساس کتاب درسی گوریل این نماد های صوتی را یاد می گیرد یعنی رفتار یادگیری است نه غریزی(یکسان در همه افراد یک گونه).
telegram🆔@ultrabiology
سلام
دوستان 1 سوال
کیسه ای که دور قلب هستش رو بهش میگیم پریکارد ( در کتاب دهم بهش میگن پیراشامه )
حالا این پریکارد خودش 2 قسمت داره
لایه خارجی و لایه داخلی ( در کتاب دهم : برون شامه )
به لایه داخلی میگیم برون شامه ( اپی کارد )
اما اسمی برای لایه خارجی مشخص نکرده
با توجه به این گفته ها به این نتیجه میرسیم که : اپی کارد ( برون شامه ) زیر مجموعه ی پریکارد ( پیراشامه ) هستش
در واقع به لایه داخلی پریکارد میگیم اپی کارد
ولی مشکل اینجاست که خود کتاب اومده نوشته :
به فضای بین پریکارد و اپی کارد میگیم فضای آب شامه ای
اپی کارد خودش زیر مجموعه پریکارد هستش
مگه میشه بگیم بین این 2 تا ؟؟
شاید بهتر بود بگه : فضای بین لایه داخلی پیرکارد ( اپی کارد ) و لایه خارجی پریکارد
اینجوری درست تره نه ؟؟
کتاب مشکل داره
من تو کنکور چجوری جواب بدم ؟![]()
دوست گرامی همونطور که در تصویر مشاهده میفرمایین پیراشامه پیوسته نیست و بین قسمت های خودش گسستگی داره...منظور کتاب هم از فضای بین برون شامه که قسمتی از پیرا شامه ست با قسمتی دیگه از برون شامه س (چی گفتم)...مشکل اینجاس که اسم اون بخش محذوفه ...به هرحال زیست دهم واقعا نقص داره امیدوارم چاپ های جدیدش بهتر بشه...
ویرایش توسط unlucky : 23 بهمن 1395 در ساعت 01:29
تست زیست شناسی پیش دانشگاهی/رفتارشناسی
چند مورد از عبارات زیر در مورد رفتارهای جانوری صحیح بیان شده است؟
الف)رفتار مورچه های کارگر برخلاف زنبور های عسل کارگر،سبب افزایش توان زیستن آنها شده است.
ب)رفتارهای مشارکتی در زنبور عسلی که هیچگاه نمی توانند در ایجاد نوزاد دورگه نقش داشته باشند،بقای ژن هایش را مستقیما تضمین می کند.
ج)رفتار تولیدمثلی که ملزم به رخداد میوز است در زنبور عسلی که هیچگاه نمی تواند فنوتیپ صفات هم توان را نشان دهد،سبب افزایش بقای جمعیت می شود.
د)رفتار های مشارکتی برخلاف رفتارهای انتخاب فرد،افزایش بقای جمعیت را موجب می شوند.
1(1 2(2 3(3 4(4
✔️سطح تست:متوسط،استدلالی،وابسته به متن کتاب
telegram@ultrabiology
سلام از زیست بازا میخام که به سوالم جواب بدین من برا زیست دوم وسوم و پیش یک الگو دارم حالا بنظرتون واسه پیش2 الگو بگیرم یا ای کیو گاج خاهش میکنم جواب بدین حیاتیه؟
از مردی با گروه خونی AORr با زنی با گروه خونی BORr
چقدر احتمال داره فرزندی با ژنوتیپ نوترکیب نسبت به والدین بدنیا بیاد؟
الان احتمال اینو میخواد که فرزند AORr و BORr نباشه
یا XYAORr و XXBORr نباشه؟
ویرایش توسط Reza.k : 23 بهمن 1395 در ساعت 14:31
📖📖📖
پاسخ تشریحی:
الف)✅توان زیستن همان بقای جاندار است.مورچه های کارگر در فصل بهار و تابستان به جمع آوری غذا میپردازند که در جهت بقای آنان در پائیز و زمستان است.اما رفتار دفاعی زنبورهای کارگر در نهایت با تخلیه محتویات شکم آنها در بدن مهاجم سبب مرگ آنها می شود یعنی بقای آنان از بین می رود.
ب)❌برای ایجاد جاندار دورگه حداقل شرط لازم توانایی تولیدمثل است.زنبورهای عسل ماده(به جز ملکه) فاقد توان تولیدمثل و ایفای نقش در ایجاد زنبور دورگه است.این زنبورها با پرستاری از نوزادان ملکه بقای ژن هایش را به طور غیرمستقیم تضمین می کند زیرا خود مستقیما از طریق لقاح ژن هایش را به نسل بعد منتقل نکرده است.
ج)❌زنبور عسلی که هیچگاه نمی تواند فنوتیپ صفات حدواسط را نشان دهد یعنی هاپلوئید است که همان زنبور نر است اما زنبور نر فاقد توانایی میوز است.
د)✅هدف رفتار های مشارکتی بقای جمعیت است و افراد با فداکاری های خود سبب حفظ بقای گونه می شوند.اما در رفتارهای انتخاب فرد،فرد با خودخواهی خود،به فکر بقای خود و فرزندانش می باشد و با از بین بردن سایر افراد جمعیت بقای جمعیت را کاهش میدهد.
telegram 🆔👉@ultrabiology
در آمیزش ملخ ماده بال بلند و ملخ نر بال کوتاه در نسل اول بلندی بال فقط در نر ها مشاهده شد...
الان بلندی یا کوتاهی بال که وابسته به جنس هست کدوم غالبه کدوم مغلوب؟
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 82 مهمان)