شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
امروز من در گوش شيطان زمزمه كردم: من خودِ طوفانم
شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
به نظر من نه کامل میشه گفت درسته نه غلط بستگی داره چه برداشتی از جمله بکنیم اگه منظور چیزیه که تو عکس مشخصه درسته، ولی میشه گفت مناطق دیگه زبانم به تلخی کمی حساسیت داره در این صورت جملش کلن داغون میشه.ولی منظور جمله همون منطقه خاصه وبیشترمیشه گفت درسته.حالا من که کاری نیستم از بزرگانم بپرسی بدک نیست
دوستان این سوال من جاموند!!
http://forum.konkur.in/thread2330-1577.html#post1069963
@behnam10alipour
ویرایش توسط sir6 : 06 بهمن 1395 در ساعت 19:38
LEAVE ONE WOLF ALIVE...& THE SHEEPS ARE NEVER SAFE
دوستان چند سوال
1:اینکه بگن همانند سازی و تقسیم سلولی دو چیز جداست رو متوجه نمیشم.ممنون میشم توضیح بدین
2:هر کروموزم شامل چند مولکول دی ان ای و هر کروموزم مضاعف شده شامل چند موکول دی ان ای هست؟
1.خب یه چرخه سلولی داریم تو این چرخه یه مرحله s داریم که اونجا کروموزوم همانندسازی میکنه
ینی آنزیم هلیکاز و dna پلی مر از میاد و کروموزوم مضاعف میشه
تو همین چرخه سلولی بعد g2 میتوز یا میوز انجام میشه بعدشم اکثرا سیتوکینز انجام میشه که به این میگیم تقسم سلولی و این دو کاملا از هم جدا هستند
2.کرومزوم تک کروماتیدی یک مولکول dna هست و کروموزوم دوکروماتیدی یا همون مضاعف دو مولکول dna هست
کنون اگرچه کویرم؛ هنوز در سر من
صدای پر زدن مرغ های دریایی ست
در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 126 مهمان)