واقن مرسی نزدیک بود غلط حفظ کنم![]()
من توي نکته هام يه نکته دارم که نوشته سلولهاي مريستمي تمااام ويژگيهای سلولهاي بنيادي رودارند...
البته يه چيزديگ...بافت زمينه اي ازهمون سلولهاي مريستميه .توشکل پارانشيم وکلانشيم که نگاه کنين واکوئل دارند!!!
يه چيزديگ!فک ميکنم همه ي سلولها همه ژنهارودارند فقط روشن وخاموشش فرق ميکنه.واين نکته هم هست که سلولهاي گياهي ميتونند تمايززدايي انجام بدن.يعني دوباره همه ژنهاشونوروشن کنند.
ویرایش توسط azam1011 : 04 دی 1395 در ساعت 20:26
سلام
3-خارج کتابه ولی تو شکل 2-6 دقت کنی خون روشن وارد اون توده زرد رنگ پشت قلب میشه بعد از طریق منافذ وارد خود قلب میشه
4-اول توجه کن که لایه پلی ساکارید برای مویرگ هست نه رگ بعد اینکه این سوالم خارج کتابه ولی همینو بدون که ویتامین k چند نوع مختلف داره
5-تو صفحه 94 زیست سال دوم جوابت هست(تعرق بیشترش از روزنه ست و مقدار کمی هم از عدسک و کوتیکول انجام میشه)
غیرجنسی
واسه بقیه سوالات، سوال کنکور رو همراه گزینه ها بنویس
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
@behnam10alipour
سوال۱۸۰نشرالگو پیش ۹۴
اگر قسمتی از dnaباکتری۱۵۰۰نوکلئوتید داشته باشه رشته پلی پپتید از آن حداکثر چند"نوع "آمینو اسید داره؟
۱)۲۵۰
۲)۲۴۹
۳)۲۰
۴)۴۹۹
اگ گفته بود چنتا آمینو اسید ه؟جوا کدوم میشد؟
ویرایش توسط Mandi96 : 05 دی 1395 در ساعت 10:13
[FONT="Tahoma"][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="3"]سوال ۱۹۰ نشرالگو پیش۹۴
دربخش رمز گردان یک mRNA ک الگوی ساخت یک پلی پپتید با ۳۵آمینو است ،یک سوم"نوکلئوتید ها آدنین دار و یوراسیل دار هستن.معین کنید در DNAالگوی این بخش چند پیوند هیدروژنی بی باز های دورشته وجود دارد؟
۱)۲۵۲
۲)۲۸۸
۳)۱۲۶
۴)۱۴۴
جواب گزینه۲هست
مشکل من اینه ک وقتی تعداد پیوند بین بازهارو جداگانه حساب میکنم میشه
AوT---»۳۵*۲=۷۰
CوG---»۷۱*۳=۲۱۳
استدلال من اینه ک بین هر دو باز ۱پیوند (مثلا برای پیریمیدینی ها ۲تایی) داریم پس باید بگیمn-1*2
ولی تو پاسخنامه ۳۶*۲
و
۷۲*۳
ببخشید اگ پیامم بهم ریخته میشه(چون با تپ تالک میام)
ویرایش توسط Mandi96 : 05 دی 1395 در ساعت 11:36
این جمله چرا غلطه،؟
مولکول tRNAب طور حتم توسط آنزیم RNAپلی مرازIIIرونویسی میشه و برگ میانی(جایی ک تعیین میکنه چ آمینواسیدی حمل کنه)فاقد پیوند بین باز هاست.
ویرایش توسط azam1011 : 05 دی 1395 در ساعت 13:49
در مورد جمله اول كه فكر كنم دوستان توضيح دادن
در مورد جمله دوم
امسال قلمچي يه سوال در مورد تفاوت تعداد نوكلئوتيد ها در دو حلقه ي بازوهاي نگهدارنده ي مجاور هم در حالت دوم trna داد كه خب خيلي موشكافانه و خارج بستر كنكور بود ؛ براي همين در مورد جمله ي دوم هم بهتره خارج كتابيش رو بلد باشيد !!
اولا بيان درست جمله اينكه داراي پيوند بين قند باز آلي يكي با فسفات باز آلي ديگه هست !!
ثانيا اصلا شكل فعال trna ، حالت سوم هست كه خب پس در حالت برگشبدري ، جفت شدن باز هاي آلي در ترجمه رو شاهد نيستيم
سلام
سوال۱۸۰نشرالگو پیش ۹۴
اگر قسمتی از dnaباکتری۱۵۰۰نوکلئوتید داشته باشه رشته پلی پپتید از آن حداکثر چند"نوع "آمینو اسید داره؟
۱)۲۵۰
۲)۲۴۹
۳)۲۰
۴)۴۹۹
اگ گفته بود چنتا آمینو اسید ه؟جوا کدوم میشد؟
1500 نوکلئوتید دو رشته 750 تا هر رشته و....
ببنیید ما نمیدونیم که توالی رونویسی شونده چ قدره ؟ بالافرض همون مقدار مفروض باشه ، خب مگه همه تواللی RNA ترجمه میشوند ؟ سوال از بیخ مشکل داره ، توصیه نمیکنم ازین تستا بزنین ، اقای هاشمی به عمش نگاه کرده یه تست طرح کرده برای همون عمه ی مذکورش !
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 28 مهمان)