به خاطر توضیح مورد دوم ممنون چون من اطلاع نداشتم امیداورم مفید باشه و دوستانم استفاده کنن
مورد5رو درست بخونید!من نگفتم ماکروفاژ یه بافته!!!!!!!
گفتم به عنوان یک سلول بافتی اگه اسیب ببینه میتونه هیستامین ترشح کنه
از این جهت میگم ممکنه چون توی سالای قبل مورد مشابهش داشتیم
سوالی که میگفت لنفوسیت در صورت آلودگی به ویروس اینترفرون ترشح میکنه همانند هر سلول آلوده به ویروس دیگه ای
اینم مشابه اونه چون ماکروفاژ سلول بافتی هس و در صورت آسیب دیدن امکانش هس همانند سایر سلول های اسیب دیده هیستامین ترشح کنه
و اما مورد سوم!
دوستمون از اعصاب حرف نزده بود
از واحد کوچکتری به نام نورون حرف زده بود
در مورد اعصاب حق با شماس ولی در مورد نورون نه!
مثلا ماهیچه 4سر ران من یه ماهیچه ی مخطط هس که توی انعکاس زردپی زیر زانو توسط نورون حرکتی اعصاب پیکری باعث فعالیت غیرارادی اون میشه داره
در حالی که اگه من پامو کامل به صورت کشیده نگه دارم همون ماهیچه توسط همون نورون حرکتی فعالیت ارادی انجام داده(چون خود من پامو کشیدم!)
1-چون شکل کتاب اینجوری نشون داده درسته انتهای آکسون پایانه ی آکسون نامیده میشه طبق تعریف کتاب ولی آیا نورون با چند رشته کردن انتهای آکسون باعث ایجاد چندین انتها و به طبع چندین پایانه ی آکسونی نمیشه؟؟؟!!
2-با نظر الگو مخالفم،گیرنده ی درد مثال یک گیرنده س که دندریت نورونِ(((همه ی گیرنده ها سلول تمایزیافته نیستند!))))
3-کتاب مایع رو برای گوش درونی(مجاری نیم داره و حلزون)دونسته نه برای حلزون![]()
در مورد 2 اینم بگم که شاید الگو منظورش اینه که چون خود نورون یک سلول تمایز یافته هس ،همه رو تمایز یافته حساب میکنه
این بستگی به سوال و ادبیات طرح اون داره
کتاب نوشته سلول های تمایزیافته ای که گیرنده ی حس نام دارند(منظور کتاب اینه که،گیرنده های حسی از تمایز یه سری سلول های تمایز یافته بجود اومدن یعنی با تمایز بیشتر،مشابه چنین موضوعی رو داخل بافت گرهی قلب هم داشتیم
سلام.لطفا جواب کامل بدید
اگر یک مولکول dna دارای نوکلئوتید های معمولی را تا 3/4 همانند سازی ان در محیط رادیو اکتیو انجام دهیم تا این موقع نسبت نوکلیوتید های معمولی به رادیو اکتیو چه قدر است؟
ویرایش توسط hamiD2829 : 18 آذر 1395 در ساعت 19:32
آخه مشكل اينه كه اينترفرون يه پروتئينه كه ژنش در تمامي سلول ها وجود داره در هنگام ورود ويروس به سلول (عموما چرخه ليتيك ) ، باعث بيان شدن ژن و توليد اينترفرون ميشه ؛ اما هيستامين كه اصلا يه آمين زيستي هست و ژن نداره كه بخواد در هر سلولي بيان بشه !!
منم با محمد موافقم كه خروج هيستامين عملا تخصصي هست و صرفا از بافت پوشي آسيبي و ماستوسيت و بازوفيل در بافت پيوندي ( و يه چند سلول ديگه در بافت عصبي و....) ، ترشح ميشه
شما شيمي ٤ - اسيد و باز رو نخوندي ؟؟
آمين ها رو كه در شيمي ٢ خونديم !!
آمين گروهي از مواد آلي است كه ساختاري شبيه به آمونياك دارند و ..... . حالا بعضي از اين آمين ها در سلول ها متابوليسم ميشند كه هيستامين ، نمونه اي از اين مواد هست .
اطلاعات بيشتر رو ايشالله در اسيد باز ميخونيد![]()
یک سوال یک نکته behnam10alipour@
علت ازبین رفتن بسیاری از میکروب های سطح پوست چیست؟
ویرایش توسط siyahi : 18 آذر 1395 در ساعت 20:07
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 20 مهمان)