خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Red face ♣•♣کنکور و دورزدن سربازی با پیام نور!!!!♣•♣

سلام دوستان عزیز خداقوتتان

..............................................

دوستانی که این تایپیک رو مشاهده میکنن و همچین موضوعی براشون اتفاق افتاده یا همچچین موضوعی رو دیدن ، ممنون میشم بهم کمک کنن و اظلاعاتشون رو در اختیار بنده بذارن ..
      .................................................. .................................................. .................................................. .................................

ی خرده از شرایطمو بگم :

بنده سال92 اولین کنکورمو دادم که (فقط واسه کیک آبمیوه.ش رفتم :yahoo (4) رتبم خوب نشد!

سال 93 دومین کنکورمو دادم و از ی سال فرصتی که هر پسر داره واسه اینکه پشت کنکور بمونه استفاده کردم و این 93 هم رشته مدنظرم قبول نشدم!!

گفتم چیکار کنم چیکار نکنم که بتونم برای سومین بار کنکور بدم یعنی 94 ، بلاخره یکی برگشت بهم گفت میتونی بری ی رشته پیام نور شرکت کنی و

دو ترم اولش رو مرخصی بگیری و واسه کنکور بخونی !!!

منم رفتم پیام نور رشته شیمی کاربردی انتخاب کردم و ترم مهر و بهمن 93 مرخصی گرفتم واسه اینکه بتونم کنکور 94 شرکت کنم !!

هیچی دیگه تا الان خوب بوده (منظورم اینکه گیر و مشکلی در این زمینه نبود ) امروز یکی بهم گفت نمیتونی کنکور بدی، گفت کنکور بدی و رتبه خوب بیاری و خواسته باشی از پیام نور انصراف بدی ، مشمول میشی باس بری سربازی منو بگی !!!!!!!!!

گفتم بیام توی انجمن مطرحش کنم شاید ی بنده خدایی بتونه کمکم کنه !!!
      .................................................. .................................................. ..............

حالا سوالم اینه میتونم کنکور 94 شرکت کنم یا نه؟؟؟

2- اگه قبول شدم و از پیام نور انصراف بدم مشکل پیش نمیاد ؟؟؟

حالا فعلا همین دوسوالم رو جواب بدین تا موضوع باز بشه و بتونم سوالات بعدی مو توی نقل قول بپرسم..

پیشاپیش مرسی دوستان ....
      :yahoo (3):

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نه خب چرا باید ببرنت سربازی...دوست منم دقیقا با تو هم سنو ساله 93 قبول شد انفورماتیک ارومیه ولی میخاد برای 95 دوباره کنکور بده....تازه اون دانشگاش سراسریه و باید محروم بشه و جریمه بده واسه همین 94 نمیتونه کنکور بده ...رفته از مسئولین دانشگاه پرسیده بهش گفتن هیچ مشکلی پیش نمیاد که حتی 95 کنکور بدی ...خب الان چرا باید واسه تو مشگل پیش بیاد؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جک گفته.هر دانشجو یک بار فرصت انصراف داره.پس وقتی انصراف بدی از پیام نور هیچکی نمیتونه به زور ببرت سربازی.البته تا یکسال

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiredge نمایش پست ها
      جک گفته.هر دانشجو یک بار فرصت انصراف داره.پس وقتی انصراف بدی از پیام نور هیچکی نمیتونه به زور ببرت سربازی.البته تا یکسال
      یعنی توی اون یکسال پس میتونی دوباره کنکور داد اره؟

منظورم اون یکسالی که بعد انصراف هستش!!!

.................................................. .............

اینکه میتونم برای 95 هم شرکت کنم یا نوچ؟

من دو ترممو مرخصی گرفتم و دیگه حق مرخصی ندارم، اینکه میتونم همون رشته رو توی پیام نور ادامه بدم و واسه 95 هم شرکت کنم یا نه!!

اگه اره پس قضیه سنوات تحصیلی و معافیت تحصیلی اینا چی میشه!!!!

کسی میدونه بچه ها؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      دقیقا نمیدونم دسته یا نه ولی من چندجا خوندم که افراد دانشجو اصلا حق ثبت نام در کنکور رو ندارن اگه هم ثبت کنن خودکار حذف میشن.
      پی خوشبختی میگردیم میون کاغد و آهن و تک و تنها!

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها

من دو ترممو مرخصی گرفتم و دیگه حق مرخصی ندارم، اینکه میتونم همون رشته رو توی پیام نور ادامه بدم و واسه 95 هم شرکت کنم یا نه!!

کسی میدونه بچه ها؟؟؟
      داداش من چند تا دانشجو دیدم که مثلا پرستاری قبول شدن و دو سال همون دانشگا بودن بعدا رفتن انصراف دادنو دارن یه چیز دیگه میخونن.....من اینطوری شنیدم حالا نمیدونم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad1124 نمایش پست ها
      دقیقا نمیدونم دسته یا نه ولی من چندجا خوندم که افراد دانشجو اصلا حق ثبت نام در کنکور رو ندارن اگه هم ثبت کنن خودکار حذف میشن.
      بله دانشجوی سراسری اینطوریه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

کسی میدونه بچه ها؟؟؟
      معافیت تحصیلی رو که باید قبل از ثبت نام تو پیام نور بگیری.2ترم میتونی مرخصی بگیری.اگه بازم خاستی پشت کنکور بمونی،واسه هر ترم 13 تا واحد بردار و دوباره تو کنکور شرکت کن.وقتی که رشته جدید قبول شدی،از پیام نور انصراف بده.قبل قبول شدن به هیچ وجه انصراف نده.

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      داداش من چند تا دانشجو دیدم که مثلا پرستاری قبول شدن و دو سال همون دانشگا بودن بعدا رفتن انصراف دادنو دارن یه چیز دیگه میخونن.....من اینطوری شنیدم حالا نمیدونم
      خوب از زمان انصراف دادن یکسال وقت دارن دیگه.تو این یکسال میرن ی چی دیگه میخونن.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

:)

.
      .
      .
      up

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دوستانی که این تایپیک رو مشاهده میکنن و همچین موضوعی براشون اتفاق افتاده یا همچچین موضوعی رو دیدن ، ممنون میشم بهم کمک کنن و اظلاعاتشون رو در اختیار بنده بذارن ..
      .................................................. .................................................. .................................................. .................................

ی خرده از شرایطمو بگم :

بنده سال92 اولین کنکورمو دادم که (فقط واسه کیک آبمیوه.ش رفتم :yahoo (4) رتبم خوب نشد!

سال 93 دومین کنکورمو دادم و از ی سال فرصتی که هر پسر داره واسه اینکه پشت کنکور بمونه استفاده کردم و این 93 هم رشته مدنظرم قبول نشدم!!

گفتم چیکار کنم چیکار نکنم که بتونم برای سومین بار کنکور بدم یعنی 94 ، بلاخره یکی برگشت بهم گفت میتونی بری ی رشته پیام نور شرکت کنی و

منم رفتم پیام نور رشته شیمی کاربردی انتخاب کردم و ترم مهر و بهمن 93 مرخصی گرفتم واسه اینکه بتونم کنکور 94 شرکت کنم !!

هیچی دیگه تا الان خوب بوده (منظورم اینکه گیر و مشکلی در این زمینه نبود ) امروز یکی بهم گفت نمیتونی کنکور بدی، گفت کنکور بدی و رتبه خوب بیاری و خواسته باشی از پیام نور انصراف بدی ، مشمول میشی باس بری سربازی منو بگی !!!!!!!!!

.................................................. .................................................. ..............

حالا فعلا همین دوسوالم رو جواب بدین تا موضوع باز بشه و بتونم سوالات بعدی مو توی نقل قول بپرسم..

پیشاپیش مرسی دوستان ....

معافیت تحصیلی دو بار میشه صادر بشه شما یکبار استفاده کردی پس یکباردیگه میتونی استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد برای کنکور 94 شما
      مشاور

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      انشجوی انصرافی مشمول هست و باید دفترچه بگیره تا بتونه در دانشگاه ثبت نام بکنه.میتونید شرکت کنید به شرط داشتن دفترچه!
      ?

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      انشجوی انصرافی مشمول هست و باید دفترچه بگیره تا بتونه در دانشگاه ثبت نام بکنه.میتونید شرکت کنید به شرط داشتن دفترچه!
      من ته تویه این انصراف رو ... رو دراوردم دبگه
      نیازبه گرفتن و ارسال دفترچه نیست اگه دفترچه بفرستی مشمول میشی و تاریخ اعزام میخوری
      از زمان انصراف یکسال فرصت مجدد هست برای ثبت نام جدید
      مشاور

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ی خرده از شرایطمو بگم :

پیشاپیش مرسی دوستان ....
      اگه قبول شدی سریع انصراف بده و برو سراسری
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ببینید اگه انصراف دادی یا بخوای بدی مشمول حساب میشی و یک سال فرصتو که میگید واسه ادامه تحصیل در مقاطع بالاتره یعنی شما لیسانس هستید حالا فوق میخوایید شرکت کنید اگه لیسانسو گرفتید یه سال وقت دارید واسه مقاطع بالاتر نه اینکه انصراف بدی بری ثبت نام کنی واسه کنکور سراسری چون اگرم قبول شی دیگه واست معافیت تحصیلی صادر نمیشه اونوقت گیر میکنی و تازه مشمول غایب حساب میشی.به نظر من بزنگ نظام وظیفه از مشاوراش بپرس
      ?

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)