سلام دوستان عزیز خداقوتتان
..............................................
دوستانی که این تایپیک رو مشاهده میکنن و همچین موضوعی براشون اتفاق افتاده یا همچچین موضوعی رو دیدن ، ممنون میشم بهم کمک کنن و اظلاعاتشون رو در اختیار بنده بذارن ..
.................................................. .................................................. .................................................. .................................
ی خرده از شرایطمو بگم :
بنده سال92 اولین کنکورمو دادم که (فقط واسه کیک آبمیوه.ش رفتم :yahoo (4)رتبم خوب نشد!
سال 93 دومین کنکورمو دادم و از ی سال فرصتی که هر پسر داره واسه اینکه پشت کنکور بمونه استفاده کردم و این 93 هم رشته مدنظرم قبول نشدم!!
گفتم چیکار کنم چیکار نکنم که بتونم برای سومین بار کنکور بدم یعنی 94 ، بلاخره یکی برگشت بهم گفت میتونی بری ی رشته پیام نور شرکت کنی و
دو ترم اولش رو مرخصی بگیری و واسه کنکور بخونی !!!
منم رفتم پیام نور رشته شیمی کاربردی انتخاب کردم و ترم مهر و بهمن 93 مرخصی گرفتم واسه اینکه بتونم کنکور 94 شرکت کنم !!
هیچی دیگه تا الان خوب بوده (منظورم اینکه گیر و مشکلی در این زمینه نبود ) امروز یکی بهم گفت نمیتونی کنکور بدی، گفت کنکور بدی و رتبه خوب بیاری و خواسته باشی از پیام نور انصراف بدی ، مشمول میشی باس بری سربازی منو بگی!!!!!!!!!
گفتم بیام توی انجمن مطرحش کنم شاید ی بنده خدایی بتونه کمکم کنه !!!
.................................................. .................................................. ..............
حالا سوالم اینه میتونم کنکور 94 شرکت کنم یا نه؟؟؟
2- اگه قبول شدم و از پیام نور انصراف بدم مشکل پیش نمیاد ؟؟؟
حالا فعلا همین دوسوالم رو جواب بدین تا موضوع باز بشه و بتونم سوالات بعدی مو توی نقل قول بپرسم..
پیشاپیش مرسی دوستان ....:yahoo (3):![]()