X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 13 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 186
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط H.a.D.i.S نمایش پست ها
      میشه ی کتاب تست برای سال سومی ها معرفی کنید؟؟؟؟ ما دبیرمون خیلی خوب نیس خودمون باید دست ب کار شیم برای سال دوم خیلی سبز رو زدم خوب بوود ولی خیلی حوصله میخواد چون تابستون خوندم منم ک هرفصلو تو ی روز میخودنم بهم خیلی فشار اومد ولی الان میتونم مبحث ب مبحث بخونم ب نظرتون خوبه؟؟؟ چیکا کنم؟؟؟

همونطور كه خودتون گفتيد كتاب خيلي سبز سال دوم خيلي خوبه ولي كتاب سال سومش چندان چنگي به دل نميزنه:اولا كتاب سال سومش مثل كتاب دوم درسنامه نداره و نكته ديگه اينكه سطح تستاش هم خيلي خوب نيست.
      براي سال سوم گاج بهتر از خيلي سبز كاركرده چون هم درسنامه هاي خوبي داره هم تستاش بيشترن و هم تستاي به نسبت قوي تري داره.
      البته اين كه ميگم سال سوم يعني سال سوم منهاي ژنتيك چون براي ژنتيك بايد يه كتاب جداگانه بخونيد:براي ژنتيك دو تا كتاب خوبي كه هستن يكيش ژنتيك گربه هست و اون يكي ژنتيك تخته سياه(آرام فر)
      هر دو كتاب عالي هستن ولي كتاب گربه به صورت داستان وار گفته و يكم ساده تر هست.من خودم تخته سياه رو خوندم ولي اگر شما احساس كرديد كه تو ژنتيك خيلي ضعيف هستيد از گربه شروع كنيد...

2. Top | #47

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اول فقط و فقط و فقط باید رو مطالب کتاب مسلط بشین بعد سراغ تست برین و حالا واسه تست هم کتابایی بهتره که درصد سوالای تالیفیش کمتر باشه و تمرکز اصلیش روی سوالای کنکور باشه با تشکررررررررررررررررررررر ............... دکتر مهرسا ...........

3. Top | #48
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بنظرم برای سوم کتاب گربه تست هاش استاندارد و خوبه البته خیلی سبزم مفهومی هاش رو دوست دارم

4. Top | #49
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کتاب خیلی جز گفته.من خودم اول کتابو میخونم بعدش میرم تستهای کنکورو میبینم خیلی تفاوت دارند.کنکور خیلی خیلی زوم کرده و مفهمومی

آیا درسنامه مرجعی کامل و جامعی برای زیست وجود داره که با خوندش بشه زیست کنکورو خورد ؟!!

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      دوستان کتاب خیلی جز گفته.من خودم اول کتابو میخونم بعدش میرم تستهای کنکورو میبینم خیلی تفاوت دارند.کنکور خیلی خیلی زوم کرده و مفهمومی

آیا درسنامه مرجعی کامل و جامعی برای زیست وجود داره که با خوندش بشه زیست کنکورو خورد ؟!!

درسنامه های کتاب زیست خیلی سبز خیلی خوبه ولی بازم عالی نیست..تعریف کتابای زیست نشرالگو رو هم شنیدم اونارو هم یه نگا بنداز من خودم سبز دارم
      ببین واسه زیست باید خودتون قدرت تحلیل بالا پیدا کنید اونم با زیاد خوندن و پُر خونی بدست میاد شما رو متن کتاب باید خیلی مسلط باشید هر پاراگرافشو باید بتونید واسه خودتون تحلیل کنید و هی به جاهای دیگه فصلای دیگه و کتابای زیست پایه های دیگه ربط بدید مثلا واسه خودتون سوال سازی کنید اگه اینجا این اتفاق بیوفته چی میشه نتیجش؟-مثل فصل پروتئن سازی که مطالبش مفهومیه-
      خوبیه کتابای خیلی سبز اینه این دیدُ تا یه حدی بهت میده که مفهومی خوندن به چه نحویه.. ولی کار اصلی بازم به گردن خودتون هستش زیست خیلی خیلی تکرار و مرور میخواد

6. Top | #51

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط غزلی نمایش پست ها
      درسنامه های کتاب زیست خیلی سبز خیلی خوبه ولی بازم عالی نیست..تعریف کتابای زیست نشرالگو رو هم شنیدم اونارو هم یه نگا بنداز من خودم سبز دارم
      ببین واسه زیست باید خودتون قدرت تحلیل بالا پیدا کنید اونم با زیاد خوندن و پُر خونی بدست میاد شما رو متن کتاب باید خیلی مسلط باشید هر پاراگرافشو باید بتونید واسه خودتون تحلیل کنید و هی به جاهای دیگه فصلای دیگه و کتابای زیست پایه های دیگه ربط بدید مثلا واسه خودتون سوال سازی کنید اگه اینجا این اتفاق بیوفته چی میشه نتیجش؟-مثل فصل پروتئن سازی که مطالبش مفهومیه-
      خوبیه کتابای خیلی سبز اینه این دیدُ تا یه حدی بهت میده که مفهومی خوندن به چه نحویه.. ولی کار اصلی بازم به گردن خودتون هستش زیست خیلی خیلی تکرار و مرور میخواد
      دقیقا اول تسلط کامل روی مطالب کتاب پیدا کن بعد سعی کن خودت بین دانسته هات ارتباط معنایی پیدا کنی و عقلانی مطالب و به هم ربط بدی مثلا میدونیم که نوروسپورا کراسا یه کپکه پس تمامی ویژگی های قارچ ها براش صدق میکنه و همچنین یه یوکاریوته

7. Top | #52

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها

فقط و فقط کتاب میتونه یه مرجع کامل درسی برای هر داوطلبی باشه و درنهایت مهارتی که تو تست زنی پیدا میکنه اینم همه میدونیم که تمام انتشاراتیا رو اگه دقت کنین یه مطلب و میگن حالا با فعل های متفاوت ..

8. Top | #53
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology نمایش پست ها
      سلام
      دوستان کنکوری عزیز شما به عنوان یک مخاطب رشته تجربی در درس زیست به چه کتابی احساس نیاز می کنید که در بازار موجود نیست یا در صورت وجود به طور کامل نیاز آموزشی شما را برطرف نمی کند؟

شما کتاب های تست در در س زیست را بیشتر می پسندید یا آموزشی را ؟
      کتاب جمع بندی و اینکه کتابی جاپ بشود که تمام تصاویر زیست شناسی را به صورت کاملا اختصاصی به تست در اورده باشد ؟

لطفا نظرات خودتون را بیان کنید تا این کتاب ها به رشته تحریر در بیایند . انشا الله
      به نظر من کتابی خوبه که اینا رو داشته باشه

نکات کنکوری داشته باشه
      نکات تستی داشته باشه
      تستاش باحال باشه
      روش تستی داشته باشه.
      توی توضیحاتش نکات الکی نگفته باشه
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من اصلا کتاب آموزشی مفید نیست چون فقط با اون شاید یه تیر بزنی ولی با کتاب تست خوب هم تست میزنی وهم در کنارش آموزش درسطح کنکوروداری یعنی با یه تیر دو نشون

نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

10. Top | #55

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khorsand نمایش پست ها
      به نظر من کتابی خوبه که اینا رو داشته باشه

نکات کنکوری داشته باشه
      نکات تستی داشته باشه
      تستاش باحال باشه
      روش تستی داشته باشه.
      توی توضیحاتش نکات الکی نگفته باشه
      خب من یه سوال ازت دارم به نظرت بدون گوش کردن سر کلاس که دبیر داره مبحث و باز میکنه آیا آدم خودش به تنهایی میتونه با کتابی که تمام نکات کتاب و گفته باشی اعم از همه چیز شاخ زیست و بشکونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا تو پست قبل هم که نظر دادم مهم فهم و ربط مسئله توسط خودته تا تو ذهنت بمونه البته عقلانی ... گاهی پیش میاد که یه چیز و اشتباه میگیم تمام گفته های بعدیمونم اشتباه میشه ........ بچه ها با کتابای زیاد دور و برتون و شلوغ نکنین که تنبلی میاره .........
      در واقع آدم خودش مهارت باید کسب کنه

11. Top | #56

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad hosein نمایش پست ها
      به نظر من اصلا کتاب آموزشی مفید نیست چون فقط با اون شاید یه تیر بزنی ولی با کتاب تست خوب هم تست میزنی وهم در کنارش آموزش درسطح کنکوروداری یعنی با یه تیر دو نشون

نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
      برای یه فرد کنکوری باهات موافقم اما داره اونم اینکه من یا هر کنکوری عزیز دیگه رو مطالب کتاب مسلط باشه درواقع میشه گفت یادگیری کامل داشته باشه ....... کنکور فقط کتابه اما خیلی وقتا تو این کتابای تست میبینیم که چیزایی نوشته که اصلا ریشه هم تو کتاب نداره مثلا چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا فلان کتاب نوشته بیماری آلکاپتونوریا آتوزومی مغلوبه یا فرایند ایجاد هموجنتیسیک اسید به اسید آمینه تیروزین ربط داره که حالا بیماری فنول کتونوریا هم تو همین اسید آمینه مشکل داره و از قبیل این مطالب

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maharsa نمایش پست ها
      برای یه فرد کنکوری باهات موافقم اما داره اونم اینکه من یا هر کنکوری عزیز دیگه رو مطالب کتاب مسلط باشه درواقع میشه گفت یادگیری کامل داشته باشه ....... کنکور فقط کتابه اما خیلی وقتا تو این کتابای تست میبینیم که چیزایی نوشته که اصلا ریشه هم تو کتاب نداره مثلا چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا فلان کتاب نوشته بیماری آلکاپتونوریا آتوزومی مغلوبه یا فرایند ایجاد هموجنتیسیک اسید به اسید آمینه تیروزین ربط داره که حالا بیماری فنول کتونوریا هم تو همین اسید آمینه مشکل داره و از قبیل این مطالب
      قبلا این مطلب فنیل کتونوریا تو کتاب بوده. اگر هم نباشه تست مفهومی ازش میدن که باید با اثبات مطالب کتاب بهش برسید. در غیر اینصورت تست نمیاد ازش
      این هم که شما میبینید توی بعضی کتابهای تست اومده که فنیل کتونوریا در اثر رسوب فنیل آلانین در مغز باعث عقب ماندگی میشه ، علتش میتونه ویرایش نشدن و بروز نشدن کتابها باشه و یا برای اطلاعات بیشتر و تسلط بیشتر باشه.

13. Top | #58
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      دوستان عنوان تاپیک و موضوع بحث رو ببینید!برای بقیه موارد یا در پیام خصوصی یا گپ خونه به تبادل اطلاعات بپردازید!!!

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من كه براي زيست بيشتر جزوه عمارلو رو ميپسندم ولي عيبي كه داره اينه كه اومده و كلي نكته رو بدون اينكه آدم زحمتي واسشون بكشه بهمون گفته. درواقع لقمه جويده شده گذاشته دهنمون ولي بهتر بود مثلا با تست هاي ا«وزشي ميگفت نكته ها رو ولي همين هم باعث صرفه جويي در زمان ميشه

15. Top | #60
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من از همهی دوستام شنیدم میگن خیلی سبز خیلی خوبه
      میگن همه چیز رو گفته

صفحه 4 از 13 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن