ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
خب درسهایی رو که خوندیرو تست بزن و اونایی رو که نخوندیرو بخون بعد تست بزن...من اینارو بالا هم بهتون گفتم فعلا از دور دنیا استفاده نکن بذار اخر اردیبهشت فعلا اون درسایی که تموم کردیو تست بزن تست های کنکور داخل و خارجو فصل به فصل اوناییرم که عقبی بخون بعدش تست بزن...اخر اردیبهشت که تموم شدی دور دنیارو بذار جلوت حل کن
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
یه نکته راجبه تست زنی...خیلیا میگن از الان که تست میزنی نیازی به گرفتن زمان نیست... یادت باشه این حرف غلطه از همین الان زمان بگیر ...شاید بپرسی مشاورا میگن اگه یه تستو نمیتونی حل کنی اگه ده دیقه هم وقت بذاری مشکلی نداره که هیچ بلکه باعث میشه تو اون تستو از عمقش یاد بگیری...من میگم این حرف درسته ولی نه هنگام تست زنی بلکه هنگام بررسی تستها.... ینی اینکه این کارو نکنی مثلا بیای تست 123 رو بزنی بعد تست 4 رو 10 دیقه روش فوکوس کنی بعد بری تست 5 ...اول قشنگ بیا تست هارو بزن و تستی که بلد نیستیرو ول کن بعد که میخای بیای برای بررسی تستها روی همون تست 10 دیقه وقتی که میخواستیرو بذار اینطوری ذهنت سریعتر میشه ولی اگه کاری رو که اکثر مشاورا میگنو بکنی کند خواهد شد...وسواستم حل میشه اینطوری....
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
یکی از روش هایی که دانش اموزا انتخاب میکنن بر اخوندن چه اونایی که خوندن چه اونایی که تا حالا نخوندن روش شب امتحانیه
یعنی یه درسا میخونه میره بعدی یعنی عربی تو 5 روز ادبیات 4 روز و بدین ترتیب
روش بدیم نیس
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)