نوشته اصلی توسط
Saeed735
اگه کتاب درسی رو میخای واسه اینکه روش نکاتتو بنویس اینکارو بکن و پرینت بگیر ولی اگه فقط میخای نکات کتابو بلد باشی از روی پی دی افهاش بخون الکی هزینه نکن
بله
استفاده زیادی میشه از کتاب کرد - PDF کارایی خیلی کمی داره
نوشته اصلی توسط
Saeed735
کتابا اکثرا کوچیکتر ازa4هستن به جز همه ی شیمی ها .انگلیسی 4.زیست دوم .فیزیک 1 چاپ جدیدش البته.ریاضی 1و2.که بزرگتر ازa4هستن....ولی به نظر من اگرم خواستی ازشون پرینت بگیری به اندازه a4بگیر تا حاشیشم نکات خودتو بنویسی........
مرسی
سایز اکثر کتاب ها A5 هستش فقط یه کوچولو بزرگترن - اون هم به خاطر حاشیست
کتاب های بزرگ هم مثل شیمی از A4 یه کوچولو کوچیکترن
نوشته اصلی توسط
N a v i d
پرینترنت احتمالا برای همه اینها جواب نمیده و با احتسابی زمانیکه یک پرینتر جوهر افشان نیزنه 2 ماهی دستتون بنده
تمام سایزها را دیفالت a4 بذار و بزن، خیلی بعدا همین حواشی به دردت میخوره
بخوای بدی بیرون پرینت کنن متوسط هر کتابی 30 تومان برات در میاد
دو ماه ؟؟؟ خخخخخخ
چاپگرم p50 هستش - این که براش سهله - برای عکس های با کیفیت طراحی شده - برای زدن یک عکس با کیفیت بالا در سایز A4 تقریبا 10 دقیقه طول میکشه - که کاغذ مخصوص خودش رو داره - مثل همون عکس های 3x4 که از عکاسی میگیرید
ولی واسه این کتاب های درسی در هر دقیقه 6 تا 8 تا صفحه میزنه
حساب کردم تقریبا 2400 برگ پشت و رو میشن که همشون رو توی یک روز نهایتش دو روز میزنه
ولی چون از این چاپگرهایی هست که ازش استفاده نکنی خراب میشه - مجبورم هر چند روز باهاش یک کتاب بزنم تا جوهرش خشک نشه
30 تومنی که گفتی خیلی زیاده - پشت و رو برگی 600 تومن میزنن ( رنگی ) - که واسه همه کتاب ها میشه تقریبا 150 هزار تومن
ولی واسه خودم فقط پول کاغذ می افته - یه چیزی حدوده 30 هزار تومن
و اینو بگم - عکاسی پوله -یارو یه کاغذ مخصوص میگیره هزار تومن - باهاش تقریبا 30 تا عکس 3x4 میزنه -یعنی از یه برگه هزار تومنی سی هزار تومنی پول در میاره
از شما دو دوست عزیز خیلی ممنونم
نکته خیلی خوبی رو اشاره کردین - اخه چرا به فکر خودم نرسید
باید روی A4 بزنم تا حاشیه هاش اضافه بمونن واسه نکته ها
بازم مرسی