اگه از امروز مدیر اعلام کنه دیگه خسته شدم و نمیام و تو مدیر باشی چی کار میکنی
اگه از امروز مدیر اعلام کنه دیگه خسته شدم و نمیام و تو مدیر باشی چی کار میکنی
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
اگه بگه مدیر باش میگم حوصله این کارارو ندارم بده یکی دیگه
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
Hesam
اساتید متخصص تر جذب میکردم
با سایت های معروف دیگه مثه مکتب خونه و دستیار خوب ، همکاری میکردم
فستیوال های مختلف و متعدد زیادی واسه بچه ها راه اندازی میکردم
رنگ اسم خودم رو ، هم رنگ کاربر معمولی میکردم !
سعی میکردم تکراری نباشم و ایده های جدیدی رو عرضه کنم ...
:yahoo (1):همینا دیگه ...
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
اگه مدیر بودم ، وجه سایت رو بررسی میکردم یکم بروزش میکردم ، قسمته تبلیغات رو بهینه ترمیکردم ی جا ، امکانات رو کنترل میکردم ..
بعد خدمتت عرضکنم رو قانون حساس میشدم شدید .. که ارزش فروم رو به بالاترین درجه ببرم ..
خلاصه توانایی یه مدیر همین چیزاس ک بتونه ساماندهی کنه ، ایده پردازی داشته باشه ، شرایط رو در نظر بگیره ، هزینه ها و ... .
ناگفته نماند یه زمون مدیر یه فروم دیگه بودم ولی خب اختیاراتم کم بود .. ولی تونستم همون بخش محول شده رو بخوبی مدیریت کنم .
حرفای بالام مربوط به مدیرکل بود
Dear GOD
Thank you for
Everything
من اگه مدیر بودم فقط میشستم پولایی رو که از سایت در میارمو میشمردم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من اگه مدير بودم سايتو يه كاريش ميكردم تا رو يه ايپي فقط روزي يه بار باز شه به مدت نيم ساعت تا وقت بچه ها زياد تلف نشه،و نميذاشتم تبليغ كننده ها تو سايت عضو بشن و بچه ها رو گمراه كنند و دي وي دي هاشونو به خرد بچه ها بدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)