X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

با این شرایط بنظره شما چیکار کنم؟

سلام و عرض احترام خدمت همه دوستان.
      یه موضوع فوق العاده مهمی هست که ترجیح دادم اینجا مطرحش کنم تا شاید تو تصمیم گیری کمکم کنه.
      من متولد بهمن 72 هستم. اولین سالی کنکور دادم 91 بود که متاسفانه رتبم خوب نشد. البته حقم بود چون خیلی درس نخونده بودم.
      سال بعدش هم بازم رتبم به پزشکی و دندون نخورد و علیرغم مخالفت های خیلی زیاد خانواده ترجیح دادم برم خدمت سربازی! حالا دیگه بماند که تو 18 ماه خدمتم چقد به خودم لعنت فرستادم که کاش رفته بودم دانشگاه.
      بهرحال با تمام خوبی و بدی و خاطراتش تموم شد.
      دوستان من الان تو دو راهی 94 و 95 گیر کردم. با معدل نهایی 16 واسه 94 خیلی رتبم خوب بشه بنظره خودم درحد 10 هزار اینا میارم چون هیچی نخوندم تا الان ( تازه اونم شاید 10هزار )
      اگرم بخوام واسه 95 بدارم قطعا باید دیپلم مجدد بگیرم و از طرفی هم مساله سنم درمیونه. واقعا نمیدونم فرضا حتی اگه دندونپزشکی بشم فایده داره تو سن 23 سالگی برم کنار 18 ساله ها؟!
      درکل سوال من اینه :
      بنظر شما واسه 94 نهایت تلاشم رو بکنم و یه رشته لیسانسی رو بخونم و ادامه بدم تا مقاطع بالاتر یا پی 95 رو به تنم بمالم به امید دندونپزشکی ؟
      واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم.
      از طرفی به خودم میگم بیخیال 94 برو دانشگاه بجاش رشته ای که میخونی رو زود تموم کن و ادامه بده.
      از طرفیم میگم با این وضع افتضاح جامعه دو روز دیگه بعد از خوندن لیسانسی چیکار کنم ؟ از کجا پول درارم ؟
      رشته های تاپ تجربی از قبیل دندونپزشکی حداقلش امنیت شغلی ایندتون رو کاملا تضمین میکنن.
      ما هم اقازاده و خان زاده نبودیم که امیدمون به مال و منال پدر و مادر باشه.
      هر دوتا راه هم معایب دارن هم مزایا. اخر سالی بدجور مخم داغون شده ازبس فک کردم به این مساله.
      ضمنا دوستان خواهشا الکی نگید از الان بخون زیر 1000 و 2000 هزار و n هزار میشی. البته بی ادبی یا جسارت نباشه ها ولی واقعا دور از انتظاره منه نوعی با معدل 16 نهایی و تا الانم چیزی نخوندم بیام زیر 1000 بشم.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hamed_72 نمایش پست ها
      سلام و عرض احترام خدمت همه دوستان.
      یه موضوع فوق العاده مهمی هست که ترجیح دادم اینجا مطرحش کنم تا شاید تو تصمیم گیری کمکم کنه.
      من متولد بهمن 72 هستم. اولین سالی کنکور دادم 91 بود که متاسفانه رتبم خوب نشد. البته حقم بود چون خیلی درس نخونده بودم.
      سال بعدش هم بازم رتبم به پزشکی و دندون نخورد و علیرغم مخالفت های خیلی زیاد خانواده ترجیح دادم برم خدمت سربازی! حالا دیگه بماند که تو 18 ماه خدمتم چقد به خودم لعنت فرستادم که کاش رفته بودم دانشگاه.
      بهرحال با تمام خوبی و بدی و خاطراتش تموم شد.
      دوستان من الان تو دو راهی 94 و 95 گیر کردم. با معدل نهایی 16 واسه 94 خیلی رتبم خوب بشه بنظره خودم درحد 10 هزار اینا میارم چون هیچی نخوندم تا الان ( تازه اونم شاید 10هزار )
      اگرم بخوام واسه 95 بدارم قطعا باید دیپلم مجدد بگیرم و از طرفی هم مساله سنم درمیونه. واقعا نمیدونم فرضا حتی اگه دندونپزشکی بشم فایده داره تو سن 23 سالگی برم کنار 18 ساله ها؟!
      درکل سوال من اینه :
      بنظر شما واسه 94 نهایت تلاشم رو بکنم و یه رشته لیسانسی رو بخونم و ادامه بدم تا مقاطع بالاتر یا پی 95 رو به تنم بمالم به امید دندونپزشکی ؟
      واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم.
      از طرفی به خودم میگم بیخیال 94 برو دانشگاه بجاش رشته ای که میخونی رو زود تموم کن و ادامه بده.
      از طرفیم میگم با این وضع افتضاح جامعه دو روز دیگه بعد از خوندن لیسانسی چیکار کنم ؟ از کجا پول درارم ؟
      رشته های تاپ تجربی از قبیل دندونپزشکی حداقلش امنیت شغلی ایندتون رو کاملا تضمین میکنن.
      ما هم اقازاده و خان زاده نبودیم که امیدمون به مال و منال پدر و مادر باشه.
      هر دوتا راه هم معایب دارن هم مزایا. اخر سالی بدجور مخم داغون شده ازبس فک کردم به این مساله.
      ضمنا دوستان خواهشا الکی نگید از الان بخون زیر 1000 و 2000 هزار و n هزار میشی. البته بی ادبی یا جسارت نباشه ها ولی واقعا دور از انتظاره منه نوعی با معدل 16 نهایی و تا الانم چیزی نخوندم بیام زیر 1000 بشم.
      با عرض سلام و وقت بخیر

حقیقتش جای شما بودم تمام تلاشم رو برای 94 می کردم و سعی می کردم همین امسال رتبه خوبی به دست بیارم

ولی اگه نشد برای 95 می خوندم و هدفمو برای رشته های دکتری حفظ می کردم

نگران سنتون هم نباشید .... مهر 95 که رفتین سر کلاس می بینین علاوه بر شما تعداد دیگری از دانش جویان هم با سن بالا سر کلاس نشسته اند پس اصلا

تحت هیچ شرایطی به سنتون فک نکنین ..... قراره آیندتون رو بسازین .... 1 سال که چیزی نیست

بازم سوالی داشتین در خدمتتون هستم

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما داری اغراق میکنی که هیچی نخوندید !

اصلا مگه میشه هیچی نخونده باشید ! ناسلامتی شما داوطلب 91 بودید و بقول خودتون یک سال هم پشت کنکور بودید !

شما در بدترین شرایط از 3/4 کنکوری ها جلوترید !

پس چرا بزارید برای 95! 95 ممکنه تاثیر معدلو بیشتر کنن و ....

یه مشاور خوب بگیرید ( alirezael.ir رو به بقیه ترجیح میدم) و ازش راهنمایی بخواید که تو این 3 ماه چیکار کنید

من ایمان دارم اگه بخواید راحت دندون یا پزشکی رو میارید(البته اگه هدفتون تهرانه باید روزی 21 ساعت مثل @JoKeR درس بخونید ! )

یا حــــــــــــــق
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم شرایطم یجورایی مثه ایشونه حالا با یه سری تفاوتها

امسال از وسطای سال جدی شروع کردم واسه 94 تصمیم قطعی نداشتم چون دانشجو بودم ( تقریبا از اواسط بهمن )

ارزش داره بخونم واسه 95 ؟

بقول دوستمون تو این اوضاع قاراشمیش جامعه واسه منی که پسرم و چن سال دیگه باید زن و بچه نون بدم رشته لیسانسی دردی ازم دوا نمیکنه

از طرفیم دکتر بیکار کم نداریم !

سردرگمم واقعا

94 هم به هزار و یک دلیل مطمینم پزشکی و دندانپزشکی نمیشم

از یه طرفم مخالفت های فوق العاده زیادی از طرف خانواده داره بهم وارد میشه و کسی موافق نیست مجددا 95 کنکور بدم / شرایط بدی گیر کردم :yahoo (2):

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      با عرض سلام و وقت بخیر

ببینین الان نباید به این سوال جواب داد که برای 94 بخونین یا 95 ..... الان شما بدونین 3 ماه تا کنکور وقت دارین و تمام تلاشتونو انجام بدین تا امسال قبول بشین

روزی که کنکور دادین تشریف بیارین در مورد این سوال با هم صحبت می کنیم و تصمیم می گیریم ........ الان با تمام توان برای 94 تلاش کنین

بازم سوالی داشتین در خدمتتون هستم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بنظر من با توجه به واقعیات جامعه ،متاسفانه اکثرقریب به اتفاق رشته های لیسانس (توی رشته تجربی بجز فیزیوتراپی ) مصداق بارز تلف کردن عمر هستند.هیج استخدامی براشون متصور نیست و خاصیت خوداشتغالی هم ندارند.اگه اولش از ترس پشت کنکور موندن با عجله برید که یه لیسانسی باری به هر جهت بگیرید ،شک نکنید بعده چهارسال پشیمون برمیگردید پله اول که دوباره کنکور بدین.یکی از دبیران همشهری ما در سن 43 سالگی کارش را رها کرد و با وجود داشتن همسر و فرزند رفت پزشکی دولتی بخونه.شما که نصف سن ایشون رو دارید چرا میگید دیر شده؟و دیپلم مجدد هم لازم نیست بگیرید برای کنکور95،معدل شما متوسط رو به بالاست .انشالله موفق باشید.

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      برای 94 تلاش کن و منابع جمع بندی بخون اگه نشد ایشالا سال دیگه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pinkrose نمایش پست ها
      بنظر من با توجه به واقعیات جامعه ،متاسفانه اکثرقریب به اتفاق رشته های لیسانس (توی رشته تجربی بجز فیزیوتراپی ) مصداق بارز تلف کردن عمر هستند.هیج استخدامی براشون متصور نیست و خاصیت خوداشتغالی هم ندارند.اگه اولش از ترس پشت کنکور موندن با عجله برید که یه لیسانسی باری به هر جهت بگیرید ،شک نکنید بعده چهارسال پشیمون برمیگردید پله اول که دوباره کنکور بدین.یکی از دبیران همشهری ما در سن 43 سالگی کارش را رها کرد و با وجود داشتن همسر و فرزند رفت پزشکی دولتی بخونه.شما که نصف سن ایشون رو دارید چرا میگید دیر شده؟و دیپلم مجدد هم لازم نیست بگیرید برای کنکور95،معدل شما متوسط رو به بالاست .انشالله موفق باشید.
      دقیقا نکته همینجاست. متاسفانه رشته های تاپ و پولساز تجربی به تعداد انگشتای یک دست هم نمیرسن. از طرفی همسن و سالای من 91 رفتن به دانشگاه و تا الان حدود 6 ترم درس خوندن اما من اگه قرار باشه تازه 95 برم که دیگه واویلاس درواقع خودم احساس خوبی ندارم.
      درمورد دیپلم مجدد هم خود بنده هم باید به فکرش باشم. چون معدل نهاییم 15/65 هست و اگه قرار باشه 95 بخونم باید حتما دیپلم مجدد بگیرم.
      واقعا ایا ارزش داره بخاطر پزشکی یا دندونپزشکی 4 سال از عمرم رفته باشه ؟!
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      برای 94 تلاش کن و منابع جمع بندی بخون اگه نشد ایشالا سال دیگه
      واسه 94 مطمینم نمیشه. منی که انگاری تازه از 40 روز پیش استارت زدم ینی نباید فرقی داشته باشم با کسی که یکساله داره خودشو میکشه ؟‌
      اگه تصمیمم به 95 باشه ترجیح میدم از همین الان بچسبم بهش.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من جایی خوندم دیپلم مجدد در غیر رشته خودت بیفایده است چون درس به درس ضرایب دروس مرتبط در کنکور اثر میذاره نه معدل کتبی در مجموع. پس وقتی شما تجربی باشی برید دیپلم رشته ریاضی یا انسانی بگیرید حالا معدل 19 هم بشید وقتی این رشته ها مثلا درش زیست وجود نداره ،نمره اون درس وجود نداره که در کنکور به کمک شما بیاد و صفره .یعنی فقط متکی به درصد زیست توی کنکورتون هستیدو میتونید روی اون حساب کنید.خیلی از مشاورها میگن تاثیرنمرات نهایی روی درصدهای کنکور هر درس حداکثر7درصده و انقدرها مهم نیست.مهم کنکوره.یکنفر با معدل 12 دندانپزشکی بهشتی قبول شده.نگران معدل نباشید.ضمنا بنظرم پشت کنکور موندن و حتی4سال عقب افتادن بهتره تا یکعمر حسرت بدل وپشیمان بودن.
      ویرایش توسط Armaghan : 02 فروردین 1394 در ساعت 20:17

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما از الان با تمام قوا فارغ از نگرانی برای نتیجه و اینکه آیا قبول میشید یانه بخونید شاید با یاری خدا قبول شدید و بفرض اگه کار به کنکور 95 هم بکشه بقول استاد افشارشما این امتیاز رو دارید که از کنکوریهای 95 سه ماه جلوتر هستید و حتی شاید هم بیشتر چون درصد کمی از بچه ها از تیر و مرداد استارت میزنند و خیلیها هم تا بیان روی دور بیفتند اواخر پاییزشده.هیچ تلاشی بدون پاداش نمی مونه و این از قوانین خلقته.پس حواشی را فراموش کنید و با تمام قوا به متن یا همون درس خوندن بپردازید.بازهم بقول استاد افشار مشاور ،الان یه عده ترمز بریده (همونها که دیر شروع کرده اند) هستند که شب امتحانی با تمام قوا میخونند و حتی از اونایی که از تابستون شروع کرده اند جلو میزنند چون اونا یا خسته یا مغرورشده اند یا در جمع بندی درست عمل نمی کنند.کنکور مثل ریاضی دو دو تا چهارتا نیست که حتما هرکی از تیر شروع کرده قبوله و رستگار رحمانی یادمون باشه.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pinkrose نمایش پست ها
      من جایی خوندم دیپلم مجدد در غیر رشته خودت بیفایده است چون درس به درس ضرایب دروس مرتبط در کنکور اثر میذاره نه معدل کتبی در مجموع. پس وقتی شما تجربی باشی برید دیپلم رشته ریاضی یا انسانی بگیرید حالا معدل 19 هم بشید وقتی این رشته ها مثلا درش زیست وجود نداره ،نمره اون درس وجود نداره که در کنکور به کمک شما بیاد و صفره .یعنی فقط متکی به درصد زیست توی کنکورتون هستیدو میتونید روی اون حساب کنید.خیلی از مشاورها میگن تاثیرنمرات نهایی روی درصدهای کنکور هر درس حداکثر7درصده و انقدرها مهم نیست.مهم کنکوره.یکنفر با معدل 12 دندانپزشکی بهشتی قبول شده.نگران معدل نباشید.ضمنا بنظرم پشت کنکور موندن و حتی4سال عقب افتادن بهتره تا یکعمر حسرت بدل وپشیمان بودن.
      بله تاثیر درس به درسه. اما واسه منی که زیست نهایی 14.25 شدم مطمینا 25 درصد مربوط به درس زیست رو در کنکور بصورت کامل نمیگیرم. اما وقتی دیپلم ریاضی بگیرم بدلیل عدم وجود نمره زیست تو دیپلم جدید تراز زیستم تو کنکور بصورت کامل از 100 حساب میشه.
      اگه تصمیمم قطعی بشه محض اطمینان بیشتر ترجیح میدم دیپلم دوم بگیرم چون واقعا زشته در اونصورت جایی غیر از تهران قبول بشم
      درمورد 94 هم واقعا امیدی ندارم. تازه از اواسط بهمن شروع کردم به خوندن اونم دست و پا شکسته. دیگه بکشم خودمو درحد 6-7 هزار میارم که خب پزشکی و اینا عمرا قبول نمیشم.

دوستان منتظر نظراتتون هستم.
      نمیدونم کسی منو اینجا درک میکنه یا نه. از همون سال اول رویای دکتر شدن درونم بوده. گاهی زبونه میکشیده و گاهی نسبتا اروم میشده اما هیچوقت بصورت کامل نخوابیده. واقعا میترسم این رویا تا اخر عمرم اذیتم کنه.
      از طرفیم واقعا نمیدونم موندن واسه 95 درسته یا نه؟
      لیسانسی های تجربی هم که جز فیزیو دیگه بقیشون اصلا بدرد نمیخورن
      حداقل بدرد منه نوعی که پسرم و چند سال دیگه باید زن و بچه نون بدم نمیخوره

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان دیگه نظری ندارین ؟

بنظرتون با این شرایطی که گفتم موندن واسه 95 به صلاحه یا 94 برم یه رشته لیسانسی ؟

واقعا گیجم

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      دوستان دیگه نظری ندارین ؟

بنظرتون با این شرایطی که گفتم موندن واسه 95 به صلاحه یا 94 برم یه رشته لیسانسی ؟

واقعا گیجم
      شما الان نباید فکرتو درگیر این مساله کنی ..این فکر مال هفته اول مرداده که جوابا میاد ..تو این 3ماه با تمام قوا بخونید که رتبتون جوریبشه که بتونید به سال 95 فکر کنید و انگیزتون بیشتر شه..از الان به فکر این مساله باشی که این 3ماهو از دست میدی..به نظر من پزشکی دارو دندون ارزش اینو داره که چندین سال به خاطرش صبر کنید ..الان دانشگاه مث زمان قدیم نیست که فقط تو کلاس 18 19 ساله هاباشن ماشالا انقدر کنکورو سختش کردن که الان کم کمه اکثرا 2 3 سال پشت کنکورین یه عده ام رفتن لیسانس گرفتن دوباره برگشتن پله اول چون کار نیست.. پس به این فکر نکن که تو کلاست همه 18 19 ساله نشسته .. دوستم امسال پزشکی قبول شده بود میگفت وارد کلاس که شدم یه لحظه فکر کردم همه اساتید نشستن تو کلاس از بس همه سن بالا بودن ..رشته های پزشکی اینجوریه...تو دکتر شو کسی جرات نمیکنه بگه سنت زیاده همه همچین بهت احترام میذارن که مساله سن و سالو فراموش میکنی..بعد فارغ التحصیلیم کسی نمیپرسه چن سالگی وارد دانشگاه شدی همه میپرسن رشتت چیه و کجا خوندی
      ویرایش توسط eli94 : 04 فروردین 1394 در ساعت 09:43

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)