نوشته اصلی توسط
Hamed_72
سلام و عرض احترام خدمت همه دوستان.
یه موضوع فوق العاده مهمی هست که ترجیح دادم اینجا مطرحش کنم تا شاید تو تصمیم گیری کمکم کنه.
من متولد بهمن 72 هستم. اولین سالی کنکور دادم 91 بود که متاسفانه رتبم خوب نشد. البته حقم بود چون خیلی درس نخونده بودم.
سال بعدش هم بازم رتبم به پزشکی و دندون نخورد و علیرغم مخالفت های خیلی زیاد خانواده ترجیح دادم برم خدمت سربازی! حالا دیگه بماند که تو 18 ماه خدمتم چقد به خودم لعنت فرستادم که کاش رفته بودم دانشگاه.
بهرحال با تمام خوبی و بدی و خاطراتش تموم شد.
دوستان من الان تو دو راهی 94 و 95 گیر کردم. با معدل نهایی 16 واسه 94 خیلی رتبم خوب بشه بنظره خودم درحد 10 هزار اینا میارم چون هیچی نخوندم تا الان ( تازه اونم شاید 10هزار )
اگرم بخوام واسه 95 بدارم قطعا باید دیپلم مجدد بگیرم و از طرفی هم مساله سنم درمیونه. واقعا نمیدونم فرضا حتی اگه دندونپزشکی بشم فایده داره تو سن 23 سالگی برم کنار 18 ساله ها؟!
درکل سوال من اینه :
بنظر شما واسه 94 نهایت تلاشم رو بکنم و یه رشته لیسانسی رو بخونم و ادامه بدم تا مقاطع بالاتر یا پی 95 رو به تنم بمالم به امید دندونپزشکی ؟
واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم.
از طرفی به خودم میگم بیخیال 94 برو دانشگاه بجاش رشته ای که میخونی رو زود تموم کن و ادامه بده.
از طرفیم میگم با این وضع افتضاح جامعه دو روز دیگه بعد از خوندن لیسانسی چیکار کنم ؟ از کجا پول درارم ؟
رشته های تاپ تجربی از قبیل دندونپزشکی حداقلش امنیت شغلی ایندتون رو کاملا تضمین میکنن.
ما هم اقازاده و خان زاده نبودیم که امیدمون به مال و منال پدر و مادر باشه.
هر دوتا راه هم معایب دارن هم مزایا. اخر سالی بدجور مخم داغون شده ازبس فک کردم به این مساله.
ضمنا دوستان خواهشا الکی نگید از الان بخون زیر 1000 و 2000 هزار و n هزار میشی. البته بی ادبی یا جسارت نباشه ها ولی واقعا دور از انتظاره منه نوعی با معدل 16 نهایی و تا الانم چیزی نخوندم بیام زیر 1000 بشم.