◄ سلام دوستاטּ گُل ►
[برنامـہ ریزی]
تجربه هاتونو بگید
من مشکل دارم تو برنامه ریزی
◄ سلام دوستاטּ گُل ►
[برنامـہ ریزی]
تجربه هاتونو بگید
من مشکل دارم تو برنامه ریزی
Dear GOD
Thank you for
Everything
ویرایش توسط - Amir - : 29 بهمن 1395 در ساعت 22:13 دلیل: •••• پست آپدیت خواهد شد .. ••••
زیست خیلی سبز رو همین الان بندازش دور برو گاج ( خاکستری ) یا نشرالگو بگیر.
اون زیست خیلی سبز که انداختی دور و برو بیاریش و فیزیک کانون رو هم بزار کنارش تا چهارنشبه سوری باهم آتیششون بزنی. برای فیزیک خیلی سبز بگیر.
من واس فیزیک گاج نقره ای دارم.فوق العادس.نشر الگو هم خوبه
وقتی دبیردرس میده وقتی اومدی خونه حتما بخون اون درسو.سعی کن هیچ وقت بدون خوندن هم نری سر کلاس.
حتی اگه وقت کم داری بشین 1ساعت فیزیک بخون
یا اگه در طی هفته نتونستی و برنامت سنگین بود حتما هفته ای حداقل4.5ساعت فیزیک بخون
جزوه دبیر رو دقیق بخون.کتاب.کتاب.کتاب کتابو حتما بخون.بعدش که مسلط شدی تستاشو بزن
اون تستایی که به سختی به جواب رسیدی رو مشخص کن.
راه حلشو خوب یاد بگیر.چند وقت بعد برگرد همون تست رو دوباره بزن
اگه تونستی حلش کنی که مامانتو بگو یه شکلات بهت بده
اگه نتونستی ممکنه راه حل و نکته های اون مبحثو فراموش کرده باشی
بشین دوباره همون قسمت رو بخون
من این کارو میکنم.جواب میده واسم.
عربی هم اگه قواعد خیلی سبز رو بخونی و تستاشو بزنی نکته هاش که اومد دستت دیگه مشکلت حله
موفق باشی
کتابایی رو بخون که باهات سازگاری داشته باشن و بدونی که تو مدت کم باقیمانده تا کنکور میتونی باهاشون بهترین نتیجرو بگیری
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
خیلی سبز رو آتیش بزنه؟؟؟؟؟؟؟
مگه از خیلی سبز هم بهتر داریم؟؟؟؟
در مورد کانون بچه ها راس میگن کتاباشو باس ترکوند ( به معنای واقعی کلمه)
ولی خیلی سبز چرا؟؟
برای فیزیک گاج نقره ای خوبه راحت درضدتو میاره بالا! اگه میبینی نمیرسی به برنامت خوب تعداد درساتو کم کن ولی همون درسی رو هم که میخونی خیلی خوب بخون که مسلط بشی بهش!
برای تغییر دادن اول باید باور کرد...
امیر ۹۹ من هم سومم اما ریاضی ، تا پارسال خیلی بیشتر درس میخوندم قلمچی هم میرفتم اما امسال ا یه کم میخونم خسته میشم میرم سراغ تبلت. اینا به نظرت چیکار کنم؟ این کتابه ک میگی واقعا تاثیر داره؟؟
من خودم اوایل اینکار رو انجام میدادم ولی الان همین راهی که گفتم رو انجام میدم!
شما لازم نیست همه تست ها رو تو 1 یا 2 مرحله بزنی که خیلی اذیت شی! یه کاری که میتونی انجام بدی اینه که شبی 1 ساعت بزاری واسه تست عمومی! یعنی هر درس 15 دقیقه! اینجوری هرشب درس ها رو میخونی! آخر هفته رو هم بزار برای ضعف های درسیت یا درسایی که عقب موندی!
برای تغییر دادن اول باید باور کرد...
Dear GOD
Thank you for
Everything
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)