به نام امید دهنده ی زندگی
سلم خدمت شما عزیزان
من امروز 22 اسفند سال 93 میخوام یکمی با شما عزیزانم حرف بزنم و از شما اعلام آمادگی بگیرند
من میخوام به همراه چندتا از دوستانم از 23 اسفند شروع به درس خوندن کنیم و تا آزمو 7فروردین مباحث پایه رو تموم کنیم .
شمایی که مثل من یا از من بهتر یا بدترهستید من ترازم 4800 (شاید خیلی هاتون خندتون بگیره)بیاید با هم از فردا شروع کنیم به درس خوندن که حداقل به خاطر خودمون یه نتیجه خوب بگیریم
بچه ها اگه من و شما فردا انشالله به جایی رسیدیم زندگی خودمونو در آینده آسان میکنیم نه کسی دیگه
هر کس هر گلی میزنه به سر خودش میزنه
مباحث پایه سال دوم بسیار مهم هستند و تقریبا تعداد سوال هایی که از سال دوم میاد به قرار زیر است:
دین و زنگی 9 تا 10 سوال
ادبیات 6سوال
عربی 10 سوال
ریاضی به همراه آمار 9 سوال
کتاب زیست شناسی 1 15 سوال
فیزیک هم 7 سوال
دوستان اگه ما بتونیم این مباحث رو تا آزمون 7 فروردین جمع کنیم کمک بزرگی به خودمون کردیم و خیالمون راحت میشه که پایه رو بلدیم
.بچه ها میدونم دوران عید واقعا برای خیلی دوران بدی(بد چون خیلیا فرصت درس خوندن پیدا نمیکنن مثل من)هستش ولی باید خوب تمومش کنیم و بعد از ظهر سیزده بدر که خونه میایم حالمون از خودمون به هم نخوره
بچه ها میخوام اینجا اعلام آماده کنید تا با هم شروع کنیم و دوستان عزیز هر نظری دارند اینجا بگذارند تا ما هم استفاده کنیم
با تشکر