اگ از اون راه رفتی و نشد ی راه بهتر هم هس:
بالای پیج ک ادرس سایت نوشته شده، ی قسمتی احتمالا باید کنارش باشه:
http://uupload.ir/files/jnmt_screenshot_(289).png
اینو فعال کن. قسمت زیرش ی ضربدر داری. اونو بزن تا فعال شه
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
ویرایش توسط Masoume : 18 تیر 1396 در ساعت 17:12
♦ به جای ارسال پست تشکر، از کلیــد تشکــر و امتیــاز استفـاده کنیــد/.
♦ پسـت اسپــم ارســال نکنیـد/.
♦ قبـل از ایجـاد تاپیـک، جستجـو کنیـد/.
♦ تاپیـک ها و پسـت های خـلاف قوانیـن را گـزارش دهیـد/.
♦ تاپیـک ها را در انجمـن مربوطـه ایجـاد کنیـد/.
درود
بدون هیچگونه صغری و کبری چیدنی روی صحبتم در این گفتار تلخ و ناخوشایند ولی صادقانه با همه مدیران این انجمن از جمله شخص مدیریت کل هستش که مسائل ، مشکلات و نارضایتی های به وجود آمده متوجه ایشان است
انجمن کنکوری که تا همین یک سال پیش که بنده جزو تیم مدیریت انجمن بودم جزو فعال ترین انجمن های درسی و گاها علمی در ایران بود ولی بی توجهی های روز افزون مدیران به خیلی مسائل و موارد و صرفا دنبال یک هدف خاص بودن! تا به امروز باعث شده این انجمن از جو و فضای اصلی و حقیقی خودش فرسنگ ها فاصله بگیره اگر چه که بنده این موضوع رو بارها به مدیریت گوشزد کردم و با بی توجهی رو به رو شدم ولی تا به امروز که مشاهده میکنیم دیگه به اون صورت خبری از اون جو و جوشش علمی و درسی وجود نداره و مشاهده نمیشه و ایضا نارضایتی های گسترده کاربران با اقدامات خودسرانه و بی مورد رفته رفته به اوج خوش رسیده و این انجمن رو که روزی انجمن بزرگی بود را صرفا در بعضی تاپیک های عمومی و تفریحی خلاصه کرده و به شدت تنزل داده است
تا آنجا که وقتی پاسخگویان و مدیران و ناظران این انجمن یکی یکی از سمت های خود انصراف دادن و یا نخواستند دیگر همکاری داشته باشند مدیریت کل انجمن به جای آنکه برای این مسئله چاره ای اندیشه کند و مسئله را اصولی ریشه یابی کند تا دلیل مسئله بر وی مشخص شود نسبت به مسئله بی توجهی کرده و بی تفاوت بودند و حتی برای جایگزین کردن پست ها ، مدیران و خصوصا پاسخگویان نیر اقدامی نکردند تا اینکه بنده به ایشان این مسئله رو یادآوری کردم و با پاسخ " ریش و قیچی دست خود است " مواجه شدم!
آن مدیرانی که حالا بنده میدونم کیا هستند ولی از آوردن نامشون خودداری میکنم ، بدون دلیل قانع کننده ای پست ها و تاپیک های کاربران رو اون هم پست ها و تاپیک هایی که گاها در تالارهای عمومی و تفریحی (تاپیک های دنباله دار) رو به صورت فله ای حذف میکند متوجه نیست که این باعث رنجش خاطر و ناراحتی کاربر و در نهایت موجب نارضایتی های عمومی و گسترده میشود که همین الان هم شده است و احتمالا مدیران نمونه های کوچکی از این دست موارد را گوشه کنار مشاهده کرده اند ، ولی خودکامگی را چنان به اوجش رسانده اند و همچنان به کار خود ادامه میدهند و از اون بدتر مدیریت انجمن هیچگونه اقدامی را ترتیب اثر نمیدهد! و انگار که خبری نیست!
خب عزیزان من با این کارهایی که شما میکنید کاربران را فراری میدید اگر اینجا کاربری نداشته باشد شما میخواهی بر کی مدیریت کنی دقیقا!؟
از اون بدتر وقتی کاربری (عذر میخوام از سایر عزیزان) در تاپیک نامرتبطی شعور نداشتش رو به نمایش میگذاره و مسخره بازی در میاره باید به کاربر چند بار اخطار و تذکر داد نه اینکه همون بار اول اکانت کاربر رو شش قفله کنید! و کاربر باز دوباره اکانت بسازه و از لج اخراج کردنش ... همه چیز و همه کس رو ببره زیر رادیکال فرجه 3 ! و باز همون آش و همون کاسه! البته که کاربرانی که توهین و فحاشی و بی حرمتی میکنن مسئلشون فرق میکنه و باید باهاشون برخورد متناسب صورت بگیره
موارد و مسائل بسیار زیاد است که در این مقال نمیگنجد و میشود مثنوی هشتاد من کاغذ!
امیدوارم تا افسار انجمن بیشتر از این از اون یکی دست مدیریت اینجا در نرفته فکر چاره ای باشند و بلکه کاربر سالاری بر انجمن حاکم باشد نه فضا و روح دیکتاتوری که مدیران هر کاری که دلشان خواستند انجام بدهند و از اون بدتر پاسخگو که نبوده هیچ کاربران را نیز نادیده بگیرند!
گفتنی ها گفتی شد خواه پند گیرند خواه ملال
با تقدیم احترام
پیوست :
@Araz @Faraz @Tia @Masoume
ویرایش توسط saj8jad : 27 تیر 1396 در ساعت 12:11 دلیل: پیوست
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
عذر میخوام, ولی فک نمیکنین یکم فیلترینگ انجمن رو سخت کردین؟؟
الان من آش*غال به معنای زباله رو خواستم بکار ببرم (توهین نبود!منظورم خود کلمه زباله بود) فیلترش کرد فروم.
خب یعنی چی؟ طرف فک میکنه بهش فحش دادی ملت ایرانم که زیر بار نمیرن تا بهش بگی منظور بدی نداشتم دیگه گذشته.
فکر کنم یه 3 سالی هست عضو انجمن هستم و کمابیش سعی میکردم هر روز بیام و بعضی تاپیک ها رو بخونم ...
معمولا جو انجمن خوب و خوش بود ( اگه دعوایی هم میشد تهش به صورت مجازی گونه های هم رو میبوسیدن ) و تو بعضی از تاپیک ها انقدر کامنت های باحال بود از بچه ها که حال و هوای آدم عوض میشد ...
یه چند ماهی به خاطر درس خوندن نیومدم انجمن و بعد کنکور که اومدم یه سری چیزا خیلی باعث تعجبم شد :
1: اول از همه ظاهر انجمن خیلی عوض شده و یه جورایی بی حس و حال شده
2: بیشتر از 90% کسایی که تاپیک میزنن و پست میزارن برام آشنا نیستن انگار که یه انقراض گروهی تو انجمن رخ داده
3: آقا ما تو هر تاپیکی رفتیم یا دارن یقه همو میگیرن یا کل کل میکنن یا شایعه علمی - تخیلی میسازن
4: یه حس غریبی بهم میگه بچه های گروه سنی الف رو به صورت اردوی مدرسه آوردن اینجا ثبت نام کردن گفتن تابستون رو حال کنن تا مهر که قراره مامان باباهاشون موبایل ها و تبلت هاشون رو ازشون بگیرن
5: با این درصدهایی که دوستان در تاپیک ها از خودشون به یادگار گذاشتن و صحبت هایی که درمورد هلو و باقلوا و باسلوق بودن کنکور امسال کردن فکر کنم مینیمم 200 تا رتبه یه رقمی فقط تو گروه تجربی خواهیم داشت تازه خیلی هم فروتنی از خودشون نشون میدن : ادبیات 100 , عربی 100 , دینی 100 , زبان 100 , زمین 63 , ریاضی 100 , زیست 100 , فیزیک 100 , شیمی 100 معدل 20 به نظرتون میکروبیولوژی پیام نور واحد جاده چالوس میارم ؟؟
خلاصه که حال و هوای انجمن خیلی عوض شده و مثل دورانی شده که همه عمه ها و خاله ها تو فیسبوک ثبت نام کرده بودن ...
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
بچه ها چطوری میتونم از شر تبلیغات این دکتر رونقیه روغنیه نمیدونم چیچیه راحت بشمای هر صفحه ای میخوام باز کنم میادش
![]()

والا اولین فرومه که میبینم نقل قول چند گانه میگیری و جواب رو ارسال میکنی باز هم همونطوری میمونه ! در واقع باید یا بری تیکش رو از صفحه ی n ! پیدا کنی برداری یا 50 خط رو پاک کنی ویا کلا فایرفاکس رو ببندی دوباره باز کنی !![]()
@Araz
Biiiiiiiig Liiiiike
البته اين پست رو از تايپيك همسايه دزديدم اينجا نقل كردم
اصلن اين چه وضعشه چرا مسئولين پاسخگو نيستن؟؟!!!!
چرا مدير آسه مياد آسه ميره
چه كرديد با آراز
ناسلامتي پسر معنويت يه سال بزرگتر شده اصن تايپيك تولد نداشتيم امسال(و ايضا پارسال-چون نديدم-)
:هععععي
ولي خب پساپس 1سال بزرگ شدنمون مبارك
![]()
ویرایش توسط M o h a m m a d : 11 مرداد 1396 در ساعت 11:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)