آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 71 از 109 نخستنخست ... 6170717281 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,051 به 1,065 از 1626
    1. Top | #1051
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masoume نمایش پست ها

سلام.
      options
      content
      Notifications
      خب اینو زدم
      الان رفتم پاکش کردم این دفه بلاکش کرده بودم ولی قبلا هم گفتم, بلاک هم نکنی هر دفه پیام میده.

2. Top | #1052
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      دهه این دوباره اومد!
      اگ از اون راه رفتی و نشد ی راه بهتر هم هس:
      بالای پیج ک ادرس سایت نوشته شده، ی قسمتی احتمالا باید کنارش باشه:
      http://uupload.ir/files/jnmt_screenshot_(289).png
      اینو فعال کن. قسمت زیرش ی ضربدر داری. اونو بزن تا فعال شه
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
      ویرایش توسط Masoume : 18 تیر 1396 در ساعت 17:12

3. Top | #1053
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام من پروفایلمو رنگی کردم الان میشه به حالت ساده برش گردونین خودتون؟

4. Top | #1054
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      پیشنهادم درباره دیزاین این استایله که بهتره رنگای تیره جهت تمرکز بیشتر استفاده بشه.

5. Top | #1055
      Tia
      همکار سابق انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amvaff نمایش پست ها
      سلام من پروفایلمو رنگی کردم الان میشه به حالت ساده برش گردونین خودتون؟
      سلام
      وارد تغییر پروفایل که شدین گزینه پیش فرض رو بزنید و ذخیره کنید.
      به جای ارسال پست تشکر، از کلیــد تشکــر و امتیــاز استفـاده کنیــد/.
      پسـت اسپــم ارســال نکنیـد/.
      قبـل از ایجـاد تاپیـک، جستجـو کنیـد/.
      تاپیـک ها و پسـت های خـلاف قوانیـن را گـزارش دهیـد/.
      تاپیـک ها را در انجمـن مربوطـه ایجـاد کنیـد/.

6. Top | #1056
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

درود

بدون هیچگونه صغری و کبری چیدنی روی صحبتم در این گفتار تلخ و ناخوشایند ولی صادقانه با همه مدیران این انجمن از جمله شخص مدیریت کل هستش که مسائل ، مشکلات و نارضایتی های به وجود آمده متوجه ایشان است

انجمن کنکوری که تا همین یک سال پیش که بنده جزو تیم مدیریت انجمن بودم جزو فعال ترین انجمن های درسی و گاها علمی در ایران بود ولی بی توجهی های روز افزون مدیران به خیلی مسائل و موارد و صرفا دنبال یک هدف خاص بودن! تا به امروز باعث شده این انجمن از جو و فضای اصلی و حقیقی خودش فرسنگ ها فاصله بگیره اگر چه که بنده این موضوع رو بارها به مدیریت گوشزد کردم و با بی توجهی رو به رو شدم ولی تا به امروز که مشاهده میکنیم دیگه به اون صورت خبری از اون جو و جوشش علمی و درسی وجود نداره و مشاهده نمیشه و ایضا
      نارضایتی های گسترده کاربران با اقدامات خودسرانه و بی مورد رفته رفته به اوج خوش رسیده و این انجمن رو که روزی انجمن بزرگی بود را صرفا در بعضی تاپیک های عمومی و تفریحی خلاصه کرده و به شدت تنزل داده است

تا آنجا که وقتی پاسخگویان و مدیران و ناظران این انجمن یکی یکی از سمت های خود انصراف دادن و یا نخواستند دیگر همکاری داشته باشند مدیریت کل انجمن به جای آنکه برای این مسئله چاره ای اندیشه کند و مسئله را اصولی ریشه یابی کند تا دلیل مسئله بر وی مشخص شود نسبت به مسئله بی توجهی کرده و بی تفاوت بودند و حتی برای جایگزین کردن پست ها ، مدیران و خصوصا پاسخگویان نیر اقدامی نکردند تا اینکه بنده به ایشان این مسئله رو یادآوری کردم و با پاسخ " ریش و قیچی دست خود است " مواجه شدم!

آن مدیرانی که حالا بنده میدونم کیا هستند ولی از آوردن نامشون خودداری میکنم ، بدون دلیل قانع کننده ای پست ها و تاپیک های کاربران رو اون هم پست ها و تاپیک هایی که گاها در تالارهای عمومی و تفریحی (تاپیک های دنباله دار) رو به صورت فله ای حذف میکند متوجه نیست که این باعث رنجش خاطر و ناراحتی کاربر و در نهایت موجب نارضایتی های عمومی و گسترده میشود که همین الان هم شده است و احتمالا مدیران نمونه های کوچکی از این دست موارد را گوشه کنار مشاهده کرده اند ، ولی خودکامگی را چنان به اوجش رسانده اند و همچنان به کار خود ادامه میدهند و از اون بدتر مدیریت انجمن هیچگونه اقدامی را ترتیب اثر نمیدهد! و انگار که خبری نیست!

خب عزیزان من با این کارهایی که شما میکنید کاربران را فراری میدید اگر اینجا کاربری نداشته باشد شما میخواهی بر کی مدیریت کنی دقیقا!؟

از اون بدتر وقتی کاربری (عذر میخوام از سایر عزیزان) در تاپیک نامرتبطی شعور نداشتش رو به نمایش میگذاره و مسخره بازی در میاره باید به کاربر چند بار اخطار و تذکر داد نه اینکه همون بار اول اکانت کاربر رو شش قفله کنید! و کاربر باز دوباره اکانت بسازه و از لج اخراج کردنش ... همه چیز و همه کس رو ببره زیر رادیکال فرجه 3 ! و باز همون آش و همون کاسه! البته که کاربرانی که توهین و فحاشی و بی حرمتی میکنن مسئلشون فرق میکنه و باید باهاشون برخورد
      متناسب صورت بگیره

موارد و مسائل بسیار زیاد است که در این مقال نمیگنجد و میشود مثنوی هشتاد من کاغذ!

امیدوارم تا افسار انجمن بیشتر از این از اون یکی دست مدیریت اینجا در نرفته فکر چاره ای باشند و بلکه
      کاربر سالاری بر انجمن حاکم باشد نه فضا و روح دیکتاتوری که مدیران هر کاری که دلشان خواستند انجام بدهند و از اون بدتر پاسخگو که نبوده هیچ کاربران را نیز نادیده بگیرند!

گفتنی ها گفتی شد خواه پند گیرند خواه ملال
      با تقدیم احترام

پیوست :

@Araz @Faraz @Tia @Masoume

ویرایش توسط saj8jad : 27 تیر 1396 در ساعت 12:11 دلیل: پیوست

7. Top | #1057
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

درود

بدون هیچگونه صغری و کبری چیدنی روی صحبتم در این گفتار تلخ و ناخوشایند ولی صادقانه با همه مدیران این انجمن از جمله شخص مدیریت کل هستش که مسائل ، مشکلات و نارضایتی های به وجود آمده متوجه ایشان است

انجمن کنکوری که تا همین یک سال پیش که بنده جزو تیم مدیریت انجمن بودم جزو فعال ترین انجمن های درسی و گاها علمی در ایران بود ولی بی توجهی های روز افزون مدیران به خیلی مسائل و موارد و صرفا دنبال یک هدف خاص بودن! تا به امروز باعث شده این انجمن از جو و فضای اصلی و حقیقی خودش فرسنگ ها فاصله بگیره اگر چه که بنده این موضوع رو بارها به مدیریت گوشزد کردم و با بی توجهی رو به رو شدم ولی تا به امروز که مشاهده میکنیم دیگه به اون صورت خبری از اون جو و جوشش علمی و درسی وجود نداره و مشاهده نمیشه و ایضا
      نارضایتی های گسترده کاربران با اقدامات خودسرانه و بی مورد رفته رفته به اوج خوش رسیده و این انجمن رو که روزی انجمن بزرگی بود را صرفا در بعضی تاپیک های عمومی و تفریحی خلاصه کرده و به شدت تنزل داده است

تا آنجا که وقتی پاسخگویان و مدیران و ناظران این انجمن یکی یکی از سمت های خود انصراف دادن و یا نخواستند دیگر همکاری داشته باشند مدیریت کل انجمن به جای آنکه برای این مسئله چاره ای اندیشه کند و مسئله را اصولی ریشه یابی کند تا دلیل مسئله بر وی مشخص شود نسبت به مسئله بی توجهی کرده و بی تفاوت بودند و حتی برای جایگزین کردن پست ها ، مدیران و خصوصا پاسخگویان نیر اقدامی نکردند تا اینکه بنده به ایشان این مسئله رو یادآوری کردم و با پاسخ " ریش و قیچی دست خود است " مواجه شدم!

آن مدیرانی که حالا بنده میدونم کیا هستند ولی از آوردن نامشون خودداری میکنم ، بدون دلیل قانع کننده ای پست ها و تاپیک های کاربران رو اون هم پست ها و تاپیک هایی که گاها در تالارهای عمومی و تفریحی (تاپیک های دنباله دار) رو به صورت فله ای حذف میکند متوجه نیست که این باعث رنجش خاطر و ناراحتی کاربر و در نهایت موجب نارضایتی های عمومی و گسترده میشود که همین الان هم شده است و احتمالا مدیران نمونه های کوچکی از این دست موارد را گوشه کنار مشاهده کرده اند ، ولی خودکامگی را چنان به اوجش رسانده اند و همچنان به کار خود ادامه میدهند و از اون بدتر مدیریت انجمن هیچگونه اقدامی را ترتیب اثر نمیدهد! و انگار که خبری نیست!

خب عزیزان من با این کارهایی که شما میکنید کاربران را فراری میدید اگر اینجا کاربری نداشته باشد شما میخواهی بر کی مدیریت کنی دقیقا!؟

از اون بدتر وقتی کاربری (عذر میخوام از سایر عزیزان) در تاپیک نامرتبطی شعور نداشتش رو به نمایش میگذاره و مسخره بازی در میاره باید به کاربر چند بار اخطار و تذکر داد نه اینکه همون بار اول اکانت کاربر رو شش قفله کنید! و کاربر باز دوباره اکانت بسازه و از لج اخراج کردنش ... همه چیز و همه کس رو ببره زیر رادیکال فرجه 3 ! و باز همون آش و همون کاسه! البته که کاربرانی که توهین و فحاشی و بی حرمتی میکنن مسئلشون فرق میکنه و باید باهاشون برخورد
      متناسب صورت بگیره

موارد و مسائل بسیار زیاد است که در این مقال نمیگنجد و میشود مثنوی هشتاد من کاغذ!

امیدوارم تا افسار انجمن بیشتر از این از اون یکی دست مدیریت اینجا در نرفته فکر چاره ای باشند و بلکه
      کاربر سالاری بر انجمن حاکم باشد نه فضا و روح دیکتاتوری که مدیران هر کاری که دلشان خواستند انجام بدهند و از اون بدتر پاسخگو که نبوده هیچ کاربران را نیز نادیده بگیرند!

گفتنی ها گفتی شد خواه پند گیرند خواه ملال
      با تقدیم احترام

پیوست :

@Araz @Faraz @Tia @Masoume

من با اینکه خیلی وقت نیست اینجام
      اما واقعا با توجه ب تاپیکا معلومه ک قبلا انجمن چ میزان بار علمی داشته
      حتی همون س ماهه اخر 95 تاپیکا پر بود از سوالات و دغدغه های بچه ها
      اما به نظرم الان اون طراوت سابق رو نداره
      امیدوارم حل شه
      بهتر است برای چیزی که هستی مورد
      نفرت باشی
      تا اینکه برای چیزی که نیستی
      محبوب باشی

8. Top | #1058
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سوالات آزمون های آزمایشی کارشناسی ارشد مدرسان شریف!
      این هارو هم برای فروش قرار بدید!

9. Top | #1059
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مقالات کوتاهی در مورد رشته ها برای تازه واردها قرار بدین که دسترسی سریع داشته باشن

10. Top | #1060
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      عذر میخوام, ولی فک نمیکنین یکم فیلترینگ انجمن رو سخت کردین؟؟
      الان من آش*غال به معنای زباله رو خواستم بکار ببرم (توهین نبود!منظورم خود کلمه زباله بود) فیلترش کرد فروم.
      خب یعنی چی؟ طرف فک میکنه بهش فحش دادی ملت ایرانم که زیر بار نمیرن تا بهش بگی منظور بدی نداشتم دیگه گذشته.

11. Top | #1061
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

چرا انقدر جو انجمن عوض شده ؟؟!!

فکر کنم یه 3 سالی هست عضو انجمن هستم و کمابیش سعی میکردم هر روز بیام و بعضی تاپیک ها رو بخونم ...
      معمولا جو انجمن خوب و خوش بود ( اگه دعوایی هم میشد تهش به صورت مجازی گونه های هم رو میبوسیدن ) و تو بعضی از تاپیک ها انقدر کامنت های باحال بود از بچه ها که حال و هوای آدم عوض میشد ...

یه چند ماهی به خاطر درس خوندن نیومدم انجمن و بعد کنکور که اومدم یه سری چیزا خیلی باعث تعجبم شد :

1: اول از همه ظاهر انجمن خیلی عوض شده و یه جورایی بی حس و حال شده

2: بیشتر از 90% کسایی که تاپیک میزنن و پست میزارن برام آشنا نیستن انگار که یه انقراض گروهی تو انجمن رخ داده

3: آقا ما تو هر تاپیکی رفتیم یا دارن یقه همو میگیرن یا کل کل میکنن یا شایعه علمی - تخیلی میسازن

4: یه حس غریبی بهم میگه بچه های گروه سنی الف رو به صورت اردوی مدرسه آوردن اینجا ثبت نام کردن گفتن تابستون رو حال کنن تا مهر که قراره مامان باباهاشون موبایل ها و تبلت هاشون رو ازشون بگیرن

5: با این درصدهایی که دوستان در تاپیک ها از خودشون به یادگار گذاشتن و صحبت هایی که درمورد هلو و باقلوا و باسلوق بودن کنکور امسال کردن فکر کنم مینیمم 200 تا رتبه یه رقمی فقط تو گروه تجربی خواهیم داشت تازه خیلی هم فروتنی از خودشون نشون میدن : ادبیات 100 , عربی 100 , دینی 100 , زبان 100 , زمین 63 , ریاضی 100 , زیست 100 , فیزیک 100 , شیمی 100 معدل 20 به نظرتون میکروبیولوژی پیام نور واحد جاده چالوس میارم ؟؟

خلاصه که حال و هوای انجمن خیلی عوض شده و مثل دورانی شده که همه عمه ها و خاله ها تو فیسبوک ثبت نام کرده بودن ...
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

12. Top | #1062
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها چطوری میتونم از شر تبلیغات این دکتر رونقیه روغنیه نمیدونم چیچیه راحت بشمای هر صفحه ای میخوام باز کنم میادش

13. Top | #1063
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rajabph نمایش پست ها
      بچه ها چطوری میتونم از شر تبلیغات این دکتر رونقیه روغنیه نمیدونم چیچیه راحت بشمای هر صفحه ای میخوام باز کنم میادش
      popup blocker -_-
      خوشا دیدار ما در خواب ...

14. Top | #1064
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      والا اولین فرومه که میبینم نقل قول چند گانه میگیری و جواب رو ارسال میکنی باز هم همونطوری میمونه ! در واقع باید یا بری تیکش رو از صفحه ی n ! پیدا کنی برداری یا 50 خط رو پاک کنی ویا کلا فایرفاکس رو ببندی دوباره باز کنی !

15. Top | #1065
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biskie نمایش پست ها
      سلام
      نقل قول نوشته اصلی توسط biskie نمایش پست ها

ایده جالبی بود واسه انجمن . مخصوصا واسه مسابقات.
      یادش بخیر در دولت بانو پرنیا ، یه عالمه مسابقه برگزار میشد و اکثرا هم هیجان داشت .. اما الان نمیدونم شرایط چرا اینجوریه... سال های گذشته همین موقع ها ، تولد انجمن بود و تیم آراز چندین تا ایده جدید رو رونمایی میکرد ولی الان دیگه خیلی کم رنگ شده araz@

ر.ا : راستش من حوصله تایپ کردن ندارم ولی اگه تونستم ویس میدم .

مرسی استارترِ جدی
      @Araz

Biiiiiiiig Liiiiike
      البته اين پست رو از تايپيك همسايه دزديدم اينجا نقل كردم
      اصلن اين چه وضعشه چرا مسئولين پاسخگو نيستن؟؟!!!!

چرا مدير آسه مياد آسه ميره
      چه كرديد با آراز
      ناسلامتي پسر معنويت يه سال بزرگتر شده اصن تايپيك تولد نداشتيم امسال(و ايضا پارسال-چون نديدم-)
      :هععععي
      ولي خب پساپس 1سال بزرگ شدنمون مبارك

ویرایش توسط M o h a m m a d : 11 مرداد 1396 در ساعت 11:21

صفحه 71 از 109 نخستنخست ... 6170717281 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

mohammad26، فقط، فیلم، فیزیک، فروم، فرد، فردی، فرصتی، فرض، قلم، كنيد، كه، كار، كردم، كسي، لینک، لطفا، مفید، من، منو، منتظر، مهم، مهمه، موبایل، مورد، میگم، میگه، میاد، میتونه، میخواستم، میخوره، میدم، میشم، میشه، ما، مارکت، محصول، مخصوصا، مديريت، مدیر، مدیریت، مراجعه، مشورت، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چون، نوشتم، نوشته، چی، نیست، ندارن، نرم افزار، چرا؟؟؟؟، نشون، هم، همچین، همون، همگی، هی، هایی، هدف، هر، هزار، هست، هستیم، هستش، وقتي، ولی، ونوس، واقعا، وارد، واسه، يه، یه، یک، یک ماه، کل، کلاه، کم، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنین، کنید، کنکور، کنکور سراسری، کنکوری، که، کاری، کتاب، کرده، کسی، گفتم، گوگل، گزینه، پول، پیدا، پیشرفت، پک، پایین، پر، پزشکی، پست، آقاي، آره، آزادي، افبا، اقا، ال کلاسیکو، الله، الان، امکان، امتیاز، امتحان، امروز، اناری، انتقال، انتقاد، انجمن، انجمن کنکور، انجام، انساني، اون، اونی، اونایی، اين، ایمیلم، این، اینترنت، ایجاد، اگه، احترام، ادم، ادیتور، ادبیات، ادغام، از، ازش، اساتید، است، استفاده، اصل، اعتراض، بچه، بنده، به، بود، بیا، با، باید، بار، باز، باشه، بخواد، بخر، بخش، بدین، بدرقه، بریز، برام، برای، برات، بردن، برده، بسيار، بشه، بعدش، تهمت، تو، تيم، تک، تا، تاپيك، تبلیغات، تست، تشکر، جمله، جوان، جوابی، جوری، جالب، جزوه، حال، حجم، حذف، حساب، خلاصه، خواهش، خوب، خود، خیلی، خیلی سبز، خیر، خاک، خدمت، خدا، خریدم، خرابه، دهنده، دوم، دوباره، دوس، دیروز، دانش آموزان، دانشجو، داده، دارم، داره، داشت، داشتم، دختر، در، درخواست، درس، دست، دعای، رهایی، رو، رئیس، راهنمایی، راست، زنگ، زیر، زیست، زیست شناسی، زبان، زدم، زدن، سنجش، سوال، سوالای، سوالات زیست، سی، سايت، سایت، سایت کنکور، ساحل، ساعت، ستاره، سخت، سراسری، سرعت، شما، شیمی، شاید، شده، صفحه، صفحات، صحبت، طور، عملی، عمومی، عنوان، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن