X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 109 نخستنخست ... 413141524 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 196 به 210 از 1628
    1. Top | #196
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرم اگه علاوه بر بخش پیغام خصوصی، یه بخشی مثه چت هم وجود داشته باشه که افراد بتونن سریع باهم گفت و گو کنن خیلی خوب میشه

2. Top | #197
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 3vil نمایش پست ها
      من که گقتم لازمه و مفید هم هست اصلا هم مغایرتی با نظر شما نداشتم جمله ی شما هم مورد تایید بود ایا غیر از این تو نوشته های من میبینین...... هم درس رو تایید کردم هم تفریح رو منتها بر حسب اولویت
      بهتر بود متن من رو یه بار دیگه میخوندین
      و خودم هم. هم در بخش تفریحی هم درسی فعالیت دارم
      من نظر شما رو کامل خوندم شما میگید باید روی درسها بیشتر تاکیید بشه منم میگم هرکی خودش میدونه که جیکار کنه خودش مختاره میخواد از قسمتای تفریحی استفاده کنه میخواد از بخشای اموزشی هردو بر حسب تعادل هست وهیچکدوم زیادی نیست.و هردو به یک اندازه تاکید شده حتی شاید درسی بیشتر.شده که مثلا گاهی به خاطر یه بخش تفریحی مثل گپ خونه یه بخش دیگه اموزشی کنسل بشه؟نه. پس هردو به اندازه نیاز هست هرکسی براساس علایق خودش یا مثلا حس و حال اون روزش به قسمتای مختلف سرمیزنه
      خُدایـا دَقیـقا داریـــ با زِندگـــــی مَن
      چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
      بگـو شـایَد بِتـــُــونَم کُمکِتــــــ
      کُنـم!!!
      ویرایش توسط nazanin74 : 20 دی 1392 در ساعت 18:14

3. Top | #198
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.H.Shokouhi نمایش پست ها
      به نظرم اگه علاوه بر بخش پیغام خصوصی، یه بخشی مثه چت هم وجود داشته باشه که افراد بتونن سریع باهم گفت و گو کنن خیلی خوب میشه
      داداشی چت رومم داریم که
      چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
      کُنـم!!!

4. Top | #199
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله توی دنیا هزار چیز دیگه هم وجود داره هرکسی خودش میدونه که کدومارو انتخاب کنه کدومارو نه براساس اراده خودش سایت بدون این چیزا یکم خشکه نه؟

من که گقتم لازمه و مفید هم هست اصلا هم مغایرتی با نظر شما نداشتم جمله ی شما هم مورد تایید بود ایا غیر از این تو نوشته های من میبینین...... هم درس رو تایید کردم هم تفریح رو منتها بر حسب اولویت
      بهتر بود متن من رو یه بار دیگه میخوندین
      و خودم هم. هم در بخش تفریحی هم درسی فعالیت دارم

دوستان عزیز بهتره با هم بحث نکنیم!!! و هر عزیزی که پیشنهاد سازنده داره واسه انجمن اینجا بذاره! ممنون از همه ی دوستان

5. Top | #200
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nazanin74 نمایش پست ها
      من نظر شما رو کامل خوندم شما میگید بای روی درسها بیشتر تاکیید بشه منم میگم هرکی خودش میدونه که جیکار کنه خودش مختاره میخواد از قسمتای تفریحی استفاده کنه میخواد از بخشای تفریحی هردو بر حسب تعادل هست وهیچکدوم زیادی نیست.و هردو به یک اندازه تاکید شده حتی شاید درسی بیشتر.شده که مثلا گاهی به خاطر یه بخش تفریحی مثل گپ خونه یه بخش دیگه اموزشی کنسل بشه؟نه. پس هردو به اندازه نیاز هست هرکسی براساس علایق خودش یا مثلا حس و حال اون روزش به قسمتای مختلف سرمیزنه
      اونایی رو که بزرگ کردم همون نوشته های خودم هستن جالبه تو نوشته های شما هم هس
      و این علایق و اراده و اختیاری که شما میگین همون اولویت های شخصی هر فرده مسلما کسی که علاقه داره به درس اولویت اصلیش درسه کسی هم که خوب وقته اضافی زیاد تری داره در بخش های تفریحی فعالیت میکنه
      ولی چون اسم این انجمن انجمن کنکوره خودتون به راحتی میتونین براداشت کنین که اولویت اولش چیه
      به هر حال اگه موافق باشین ترجیح میدم این بحث همین جا تموم بشه تا بیشتر ازاین برداشت شخصی نکنین

6. Top | #201
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداشی چت رومم داریم که
      ممنون میشم راهنمایی کنید واسه استفاده ازش!!!!

7. Top | #202
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza76 نمایش پست ها
      ممنون میشم راهنمایی کنید واسه استفاده ازش!!!!
      اره حتما داداش گلم داخل همون جعبه ارسالات که وقتی میاید توسایت لیست میشه یه تاپیکی هست به نام گپ خونه کنکوری ها بالای صفحه شماره صفحه هارو زده صفحه اخرومیارین پست میزارین دیه بابچها حرف میزنین
      چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
      کُنـم!!!

8. Top | #203
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اونایی رو که بزرگ کردم همون نوشته های خودم هستن جالبه تو نوشته های شما هم هس
      و این علایق و اراده و اختیاری که شما میگین همون اولویت های شخصی هر فرده مسلما کسی که علاقه داره به درس اولویت اصلیش درسه کسی هم که خوب وقته اضافی زیاد تری داره در بخش های تفریحی فعالیت میکنه
      ولی چون اسم این انجمن انجمن کنکوره خودتون به راحتی میتونین براداشت کنین که اولویت اولش چیه
      به هر حال اگه موافق باشین ترجیح میدم این بحث همین جا تموم بشه تا بیشتر ازاین برداشت شخصی نکنین
      البته منم موافقم بحث همینجا تموم شه واینکه من برداشت شخصی نمیکنم
      سایت کنکورهست ولی داخل همین بخش های تفریحی هست که خ از بچها امید دوباره میگیرن مثلا داخل بخش گپ خونه با بچهای دیگه حرف میزنن امید میگیرن امید میدن یا خ ازبخش های دیگه اگر ادم میاد یه ساین درسی درکنارش باید از نظر روانی هم خودشو اماده کنه نه فقط درسی
      موفق باشین
      چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
      کُنـم!!!

9. Top | #204
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      سایت کنکورهست ولی داخل همین بخش های تفریحی هست که خ از بچها امید دوباره میگیرن مثلا داخل بخش گپ خونه با بچهای دیگه حرف میزنن امید میگیرن امید میدن یا خ ازبخش های دیگه اگر ادم میاد یه ساین درسی درکنارش باید از نظر روانی هم خودشو اماده کنه نه فقط درسی
      موفق باشین
      دقیقا من هم خیلی وقته که همینو میگم
      با تشکر
      ویرایش توسط SHINER : 20 دی 1392 در ساعت 19:16

10. Top | #205
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا من هم خیلی وقته که همینو میگم
      با تشکر
      هممم پس فکر کنم من کلا اشتباه برداشت میکردم
      ممنون ازشما
      چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
      کُنـم!!!

11. Top | #206
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      داداشی چت رومم داریم که
      نه منظورم مکالمه شخصیه نه چت روم

12. Top | #207
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه منظورم مکالمه شخصیه نه چت روم
      هااااا
      خخخخ
      چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
      کُنـم!!!

13. Top | #208
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa نمایش پست ها
      این تاپیکو چرا بستید ؟!

http://forum.konkur.in/thread2220-20.html

آقا آراز یه گزینه جنسیت بذارید تو تنظیمات اطلاعات
      آدم بدونه طرفش دختره ؛ پسره !
      ب مورد خیلی خوبی اشاره کردی!!!!!

14. Top | #209
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      یه مدت چت روم برای انجمن گذاشتیم و مشکلات اخلاقی زیادی واسه انجمن بوجود امد - باتوجه به رنج سنی بچه های انجمن خودمون ، نداشتنش بهتره

15. Top | #210
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Araz نمایش پست ها
      یه مدت چت روم برای انجمن گذاشتیم و مشکلات اخلاقی زیادی واسه انجمن بوجود امد - باتوجه به رنج سنی بچه های انجمن خودمون ، نداشتنش بهتره

دقیقا با حرف آراز خان موافقم!

همین الان یکی از انجمن های مشاوره و کنکور که چند وقته چت رومش رو برداشته,مدیر کل انجمن
      برا خودش یه وبلاگ درست کرده و چت روم گذاشته!

شاید باورتون نشه ولی دقیقا شده یه پاتوق دوست یابی!!
      و یه داستان های دیگه که...

این سایت مال یه مشاور مطرح و عالیه ولی بنده خدا خودشون خبر ندارن چه اتفاقایی میوفته تو چت روم مدیرشون

صفحه 14 از 109 نخستنخست ... 413141524 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 146 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

mohammad26، فقط، فیلم، فیزیک، فروم، فرد، فردی، فرصتی، فرض، قلم، كنيد، كه، كار، كردم، كسي، لینک، لطفا، مفید، من، منو، منتظر، مهم، مهمه، موبایل، مورد، میگم، میگه، میاد، میتونه، میخواستم، میخوره، میدم، میشم، میشه، ما، مارکت، محصول، مخصوصا، مديريت، مدیر، مدیریت، مراجعه، مشورت، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چون، نوشتم، نوشته، چی، نیست، ندارن، نرم افزار، چرا؟؟؟؟، نشون، هم، همچین، همون، همگی، هی، هایی، هدف، هر، هزار، هست، هستیم، هستش، وقتي، ولی، ونوس، واقعا، وارد، واسه، يه، یه، یک، یک ماه، کل، کلاه، کم، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنین، کنید، کنکور، کنکور سراسری، کنکوری، که، کاری، کتاب، کرده، کسی، گفتم، گوگل، گزینه، پول، پیدا، پیشرفت، پک، پایین، پر، پزشکی، پست، آقاي، آره، آزادي، افبا، اقا، ال کلاسیکو، الله، الان، امکان، امتیاز، امتحان، امروز، اناری، انتقال، انتقاد، انجمن، انجمن کنکور، انجام، انساني، اون، اونی، اونایی، اين، ایمیلم، این، اینترنت، ایجاد، اگه، احترام، ادم، ادیتور، ادبیات، ادغام، از، ازش، اساتید، است، استفاده، اصل، اعتراض، بچه، بنده، به، بود، بیا، با، باید، بار، باز، باشه، بخواد، بخر، بخش، بدین، بدرقه، بریز، برام، برای، برات، بردن، برده، بسيار، بشه، بعدش، تهمت، تو، تيم، تک، تا، تاپيك، تبلیغات، تست، تشکر، جمله، جوان، جوابی، جوری، جالب، جزوه، حال، حجم، حذف، حساب، خلاصه، خواهش، خوب، خود، خیلی، خیلی سبز، خیر، خاک، خدمت، خدا، خریدم، خرابه، دهنده، دوم، دوباره، دوس، دیروز، دانش آموزان، دانشجو، داده، دارم، داره، داشت، داشتم، دختر، در، درخواست، درس، دست، دعای، رهایی، رو، رئیس، راهنمایی، راست، زنگ، زیر، زیست، زیست شناسی، زبان، زدم، زدن، سنجش، سوال، سوالای، سوالات زیست، سی، سايت، سایت، سایت کنکور، ساحل، ساعت، ستاره، سخت، سراسری، سرعت، شما، شیمی، شاید، شده، صفحه، صفحات، صحبت، طور، عملی، عمومی، عنوان، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن