به نظرم اگه علاوه بر بخش پیغام خصوصی، یه بخشی مثه چت هم وجود داشته باشه که افراد بتونن سریع باهم گفت و گو کنن خیلی خوب میشه
به نظرم اگه علاوه بر بخش پیغام خصوصی، یه بخشی مثه چت هم وجود داشته باشه که افراد بتونن سریع باهم گفت و گو کنن خیلی خوب میشه
من نظر شما رو کامل خوندم شما میگید باید روی درسها بیشتر تاکیید بشه منم میگم هرکی خودش میدونه که جیکار کنه خودش مختاره میخواد از قسمتای تفریحی استفاده کنه میخواد از بخشای اموزشی هردو بر حسب تعادل هست وهیچکدوم زیادی نیست.و هردو به یک اندازه تاکید شده حتی شاید درسی بیشتر.شده که مثلا گاهی به خاطر یه بخش تفریحی مثل گپ خونه یه بخش دیگه اموزشی کنسل بشه؟نه. پس هردو به اندازه نیاز هست هرکسی براساس علایق خودش یا مثلا حس و حال اون روزش به قسمتای مختلف سرمیزنه
خُدایـا دَقیـقا داریـــ با زِندگـــــی مَن
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
بگـو شـایَد بِتـــُــونَم کُمکِتــــــ
کُنـم!!!
ویرایش توسط nazanin74 : 20 دی 1392 در ساعت 18:14
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
کُنـم!!!
بله توی دنیا هزار چیز دیگه هم وجود داره هرکسی خودش میدونه که کدومارو انتخاب کنه کدومارو نه براساس اراده خودش سایت بدون این چیزا یکم خشکه نه؟
من که گقتم لازمه و مفید هم هست اصلا هم مغایرتی با نظر شما نداشتم جمله ی شما هم مورد تایید بود ایا غیر از این تو نوشته های من میبینین...... هم درس رو تایید کردم هم تفریح رو منتها بر حسب اولویت
بهتر بود متن من رو یه بار دیگه میخوندین
و خودم هم. هم در بخش تفریحی هم درسی فعالیت دارم
دوستان عزیز بهتره با هم بحث نکنیم!!! و هر عزیزی که پیشنهاد سازنده داره واسه انجمن اینجا بذاره! ممنون از همه ی دوستان
اونایی رو که بزرگ کردم همون نوشته های خودم هستن جالبه تو نوشته های شما هم هس
و این علایق و اراده و اختیاری که شما میگین همون اولویت های شخصی هر فرده مسلما کسی که علاقه داره به درس اولویت اصلیش درسه کسی هم که خوب وقته اضافی زیاد تری داره در بخش های تفریحی فعالیت میکنه
ولی چون اسم این انجمن انجمن کنکوره خودتون به راحتی میتونین براداشت کنین که اولویت اولش چیه
به هر حال اگه موافق باشین ترجیح میدم این بحث همین جا تموم بشه تا بیشتر ازاین برداشت شخصی نکنین
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
کُنـم!!!
البته منم موافقم بحث همینجا تموم شه واینکه من برداشت شخصی نمیکنم
سایت کنکورهست ولی داخل همین بخش های تفریحی هست که خ از بچها امید دوباره میگیرن مثلا داخل بخش گپ خونه با بچهای دیگه حرف میزنن امید میگیرن امید میدن یا خ ازبخش های دیگه اگر ادم میاد یه ساین درسی درکنارش باید از نظر روانی هم خودشو اماده کنه نه فقط درسی
موفق باشین
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
کُنـم!!!
ویرایش توسط SHINER : 20 دی 1392 در ساعت 19:16
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
کُنـم!!!
چیـــکار میکُنیــــــ؟؟؟
کُنـم!!!

دقیقا با حرف آراز خان موافقم!
همین الان یکی از انجمن های مشاوره و کنکور که چند وقته چت رومش رو برداشته,مدیر کل انجمن
برا خودش یه وبلاگ درست کرده و چت روم گذاشته!
شاید باورتون نشه ولی دقیقا شده یه پاتوق دوست یابی!!
و یه داستان های دیگه که...
این سایت مال یه مشاور مطرح و عالیه ولی بنده خدا خودشون خبر ندارن چه اتفاقایی میوفته تو چت روم مدیرشون
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 146 مهمان)