ممنون ... فکر کنم اگه یه همچین اتفاقی بیفته میتونه خیلی کمک کنه...
ی پیشنهاد دیگه هم داشتم... اینکه یه بخش هم برای مشاعره درست کنید...
مَـن تو زندگــییه وَقتایــی باختمیه وَقتایــی افتادمیه وَقتایــی ضربه خوردمیه وَقتایــے تو تنهایــے مُـردَمحالا باید بگــــــــم:از تــمــوم اینا درس گرفتمحالا خوشحالم که خودممو نیازی ندارم که بَقیه روبرای اثبات ، تحت تاثیر بذارممَـــــــــن خودَمَــــمهَمــیــنُ بَـــــــس

تاپیک برای مشاعره موجوده
اینم لینکش:
http://forum.konkur.in/thread756.html
اراز خان فکر کنم این سایت یه بخش بازارچهکم داره دیگه کنکور تموم بشه یه سری ها کتاب دارن و شاید بخان بفروشن یا cd و dvd به نظرم شاید لازم باشه این بخش قرار بگیره .....![]()
-« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-
اگه بشه کاری کنید که سوالاتی که در انجمن پرسیده میشه مثل سوالات استاد نظری یا سوالات زیست ,جوابایی که کاربرای سایت میدن تا یه مدت زمانی که خود طراح تعیین میکنه نشون داده نشه یا فقط برای خود طراح نشون داده بشه خیلی خوب میشه
این طور هر کس اول خودش تست را حل میکنه و بعد که جواب سوال اعلام شد میشه جوابای خودش را چک میکنه و اشتباهش را میفهمه یعنی منظورم اینه که هرکس خودش نکته های تست را پیدا کنه چون من خودم مثلا اول جواب بقیه کاربرا را میخونم و بعد میرم تستا حل کنم و چون اون نکته توسط کاربر کاربر دیگه ایی گفته شده جوابی که من به تست میدم جواب واقعی خودم نیست
الان که کمی فکر کردم یه چیزی به ذهنم رسید
می تونیم تاپیکهای مورد نظر را کاری کنیم که پاسخ های کاربران بعد از تایید مدیر بخش نشون داده بشه و وقتی که مهلت مد نظر طراح به پایان رسید همه پاسخ ها را تایید کند تا نمایش داده شوند و پاسخ خودش را هم بدهد
لطفا دوستان تاپیکهای مورد نیازشون را بگند تا من با مدیرش نیز صحبت کنم و این فرآیند را شروع کنیم - ایده خوبی بود
![]()
بله اگه این کار بشه خیلی عالی میشه که تا اون مهلتی که طراج تعیین میکنه جوابا تایید نشن و نشون داده نشه و بعد از اون مهلت تمام پست ها نشون داده بشه
اول سوالای استاد نظری و بعد هم سوالات زیست شناسی که در انجمن مطرح میشه
همچنین دوستان دیگه ایی هم که سوالای خوب و نکته داری دارن هم بتونند در انجمن مطرح کنند
ممنون
ویرایش توسط M a h d i : 05 خرداد 1392 در ساعت 19:07

عــــاقــــا آراز یه سوال داشتــــــم:
این درجه کاربری "مدیر بازنشسته"
پس واسه چیـــــــه؟!!
الان پرنیا بعد این همه فعالیت حقه شه که دوباره کاربر ویژه بشه آیــــــاااااا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جــــــواب بدیــــــن
جــــــواب میخوام
ناراحتـــــــــــــم
![]()
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 164 مهمان)