يعني چي حقوقش ١٥٠س؟يعني فيش حقوقيش اينقدره و از دولت اينقدر حقوق ميگيريه؟!اين محاله،عرض كردم قوانين كشور اصلا اجازه همچين حقوقايي(حتي نزديكشم!)نميده و اصن وزارت بهداشت مگه چقدر بودجه داره كه بياد به n نفر پزشكش بياد ١٥٠بده!!!
الان يكي از بزرگترين مشكلات طرح پزشك خانواده اينه كه وزارت بهداشت اينقدر بودجه نداره كه بياد به ي پزشك خانواده كه خودش n خانواده رو كاور ميكنه ماگزيموم ١٠ تومن حقوق بده!!!
شايدم منظورتون اينه كه درآمدش و (نه حقوقش) اينقدر باشه كه خب راجب بحث درامد توي حوزه ي هاي پزشكي تقريبا نميشه حداكثر مقداري گفت
ویرایش توسط .SoRoUsH. : 14 فروردین 1398 در ساعت 02:17
خود من خیلی درگیر این بودم که درامد این رشته ها چجوریه رفتم تو هر صنف از 2تا دکتر سوال کردم
دندان پزشک عمومی تازه کار روزی یک دندانم پر کنه حداقل 12تومن درماه داره
پزشک عمومی بسته به بیمارستان و شیفت اینا 7تا 10تومن
دارو سازم سوال کردم ب ازای هر 8ساعت کار 8تومن درماه اگر شیفت شبم بمونن حقوقشون بیشتره حالا اگر قانون حق ویزیت اجرا بشه بهشون بدن درامدشون از پزشک عمومی بیشتر میشه
فیزیو تراپ ها کفش4تومنه
بینایی سنجی از3تومن به بالا
درکل این 5تا رشته تجربی هشون جوری هستند ک تو پا درهوا نمونی و لنگ نزنی تو زندگی
ما دوباره سبز میشویم
شما رشته علوم پزشکی میخونی بیشتر واردی .
من فقط میدونم ماهی 150 پول در میاره ک 140 الی 145 میلیونشو قسط میده !
ولی اینم بگم ک صبح ساعت 5 6 پامیشه و شب 10 11 میاد خونه !!
* پ ن : شاید بپرسید ک 140 میلیون تومن رو بابت چی باید قسط بده
من خودمم اول تعجب کردم و ازش پرسیدم . خب یه واحد مطب + یه ازمایشگاه خریده + یه پورشه کاین برای خودش و یه سوناتا برای داداشش . و به قول خودش حالا حالا ها درگیر قسطه ایناس.
ویرایش توسط gonahkar : 17 فروردین 1398 در ساعت 18:44
فکر میکنم اقای افلاطون علیه السلام فرمودند هر جامعه ای که در ان پزشکان از همه محبوب تر و مهم ترن اون جامعه بیماره
ر.اسپم
اقا پزشک داریم از 2 تومن داخل طرح
تا حتی ماهی دو میلیارد
ولی
اغلب بالای ده ملیون و ب ندرت بالای 50 ملیون
این تاپیک فقط داره درباره یچیزی حرف میزنه .. پول!
هیچوقت هیچکی نمیگه تا به اون پولی که میگید میرسن چقد باید سختی بکشن درس بخونن شب نخوابن شیفت باشن... چقد باید از زندگی و جوونی زد براش.
اینهمه سختی بکشی بعد سنت برسه نزدیک 40تازه ب پول برسی شاید 50سالگی مردی خب...شخصا خودم ماهی 15تومنم داشته باشم بسمه بااین درامد بهترین نقطه تهران خونه رهن میکنم ی ماشین خوبم سوار میشیم زندپگی میکنم ....بخدا بینایی سنجی توهمین خیابون ما هست عینک سازیم هست گفت 15 درمیارم الان این درامد کدوم پزشک عمومی 30ساله داره؟ مگر تو بیمارستانی باشه ک ریسسش اشنا باشه و....
ما دوباره سبز میشویم
پولی که بعد از ۳۵ سالگی برسه میخوام اصلا نرسه دوستان در نظر داشته باشید یه کاری رو انتخاب کنید که در قبال کمترین زحمت بیشترین پول رو در بیارین فکر ۳۵ سالگی تون رو هم بکنید نا اینکه اونقدر تو بیمارستان های دانشگاه ول بچرخین که سر از ۴۰ در بیارین و تازه به پول برسین زندگی هم دقت کنید از یه جایی به بعد شروع نمیشه فردا روز هر دانشگاهی که برین ۵۰ تا رفیق دندانپزشک و پرستار و پزشک و مهندس و وکیل و قاضی آشنا پیدا میکنین کار هاتونو انجام بدن اونقدر دوست پیدا میکنید که زنگ بزنن بهتون که فلانی اگه امکانش هست برامون یه زنگ بزن رفیقت کارمون رو راه بندازه لشق و لاشقی رو بزارین کنار مردم فردا اخلاقت رو میبینن رفتارت رو میبینن ماشینت رو میبینن حساب بانکی ت و.... عشق و عاشقی دختر بازی و بالعکس برای آدم نون و آب نمیشه بشینین دو دو تا چارتا کنین که ۴ روز دیگه کجایین با کی میگردین با کی میپرین کیا بهتون زنگ میزنن با کیا میپرین با کیا دس میدین کجا زندگی میکنین
شان اجتموعی تون چیه مثل یه کارمند عادی رفت و آمد میکنین و منتظر حقوق آخر ماه میمونین که قسط هاتون رو بدین یا انقدر دارین که اونی که یه روزی کسر شان ش میشد بهتون زنگ بزنه سعی کنه سر صحبت رو باهاتون باز کنه و بخواد دخترش رو بهتون بده به عینه دیدم کسی که امسال رکبه آورد پدر و مادر دخترا چطور برای پسره غش و ضعف میرفتن که چطوری و حالت چطوره و عروسیت ایشالله
دوستان خووتوک رو تغییر بدین اوکی که ۱۰ دقیقه پیش بودین رو بندازین دور از این به بعد یه آدم دیگه باشین شان و شعور اجتماعی احترام و عزت رو فقط خودتون میتونین برای خودتون جور کنین جوری باشین که رو سرتون قسم میخورن طوری باشین که پشت سرت احوالتو بپرسن مردم از الاف جماعت بدشون میاد سیگار رو لبتون نزارین که چمیدونم عاشقم و لب تیابون وایسین و چشم چرونی کنین به خدا قسم مردم از این جور آدما بدشون میاد حتی اگه بدترین خانواده هم باشه دوس داره به آدم با شخصیت پولدار سالم با خانواده که رفتارش مثل آدم باشه دختر بده
به کم قانع نباشین نگید نگیتونم و اینا چند تا منبع درآمد برای خودتون دست و پا کنید ۹۰ درصد طلاق ها بخاطر نبود پول و مشکلات مالیه که نبودش باعث میشه که خیلی مشکلات از جمله اعتیاد و ....پیش بیاد
حواستون به خودتون باشه از خودتون به خودتون دلسوز تر وجود نداره فکر چهار روز دیگه خودتون رو بکنید میخواین نون بدو من بدو باشه یا اینکه خوب بخوری و خوب بخوابی و جای خوبی زندگی کنی
کاری نداشته باشید که چقدر به کنکور مونده کاری نداشته باشید که درصد ها چیه بشینین ۲ ساعت اون برنامه مورد نظر رو بنویسین و اوک فصل هایی رو که میخواین بخونینرو بنویسین بشینید بخونید شب و روز درس بخونید فکر آینده خودتون رو بکنید که به خانواده هم بیشتر از ۳ ۴ سال دیگه امیدی نیست و خودتون سنگینی تون میشه که اونجا باشین و پدرتون نون تون رو بده
فکر ۱۰ سال دیگه تون رو بکنید که کجایید سر کار کارمندی با چندر غاز پول یا اینکه یه کاری که صرفا باشی و نباشی ده ها میلیون تومن بیاد حسابت
بیخیال بابا
تو دوران کنکور آدم درگیر چیا که نمیشه
این حرصا رو باید تابستون موقع انتخاب رشته زد
الان فقط باید با آرامش مطالعه کرد
اصولا تو جامعه ما هيچكس راضي نيست
شما از نماينده مجلسي كه خدا تومن ميدزده هم بپرسي،ميگه در حقش كم رسي ميشه
سعي كنين بهترين مسير رو كه در توانتون هست بريد
اينقدر هم با اين فكرا خودتون رو عذاب ندين![]()
هر آزموني شبيه كنكور بايد متر و معيار مشخص و واضحي داشته باشه اگه واسه تاييد صلاحيت رواني داوطلبين متر و معيار مشخصي داريم اشكال نداره ولي اگه هركسي بعد از كسب رتبه ي 100 كنكور و گذر از اين هفت خوان بر حسب سليقه(با يه مصاحبه) كنار گذاشته بشه ديگه به كل بايد قيد عدالت رو زد!
حتي اگه به خاطر نداشتن شرايط مطلوب رواني كسي رو از پزشكي محروم كنيد چه جوابي داريد براي اينهمه زحمتي كه كشيده؟
پس اگرم قراره همچين ساز و كاري پياده كنيد بايد از همون نهم دبيرستان از دانش اموزان تست رواني بگيريد تا از همون اول بفهمه آخر اين مسير بن بسته نه بعد از قبول شدن در رشته ي پزشكي!
سهميه ي ايثارگران در كنكور از سال 94 از 20% ظرفيت شده 25% و از طرفي حداقل نمره ي لازم براي ورود به هر رشته اي براي اين دسته از داوطلبان از 80% نمره ي اخرين فرد قبول شده تو اون رشته شده 70%
اينكه نوشتيد با اينهمه اشتباهات پزشكي همه ميخوان برن پزشكي بخونن اصلا ربطي به اين مقوله نداشت مشخصه كه هركسي تلاش ميكنه تا زندگي بهتري واسه خودش بسازه و اگه قراره رتبه ي يك كنكور در آينده به اندازه ي رتبه ي 100هزار كنكور درامد داشته باشه ديگه معنا و مفهوم تلاش و پشتكار به حاشيه ميره.
شايد اون اشتباهات پزشكي هم به خاطر كم دقتي همين عزيزاني باشه كه نه با متر و معيار سواد بلكه با سهميه در رشته هاي پزشكي قبول شدند به وجود اومده باشه كه مشخصه به خاطر كم دقتي بوده و اين بحث دقت در كنكور سراسري داوطلبين رو تفكيك ميكنه مگر اينكه كسي با سهميه و با سواد كمتر قبول شده باشه.
مطمئن باشيد اگه كسي رو بعد از كسب رتبه ي لازم اونم تو اين رقابت شديد و نفس گير بخواهيد برحسب سليقه كنار بذاريد و دوباره(عليرغم تموم اين سهميه ها و رانت ها) يه رانتي واسه يه عده ايجاد كنيد اون شخص محروم شده از رشته ي مورد علاقه اش فردا خيلي خيلي بيشتر به جامعه آسيب خواهد رسوند.
----------
بحث اينكه همه ميخوان پزشك بشن به خاطر پول پارو كردن نيست بلكه به خاطر اينه كه واسه بقيه ي رشته ها مطلقاً(تاكيد ميكنم مطلقاً) كار نيست.
من حدس ميزنم تب بالاي رشته ي پزشكي بيشتر از بحث پول پارو كردن به خاطر فرار از بيكاريه!
گرچه پول هم خیلیی مهمه امروزه![]()
!LOSE YOURSELF IN SCIENCE
پزشکی بهترین شغل در ایران. تنها شغلی که پول را قبل از خدمات می پردازید چه درمان شوید و چه نشوید. تنها شغلی که تا 90 سالگی هم میتونید کار کنید. تنها شغلی که مغازه تان (مطب) تجاری حساب نمیشود. تنها شغلی که تو دو دقیقه ویزیت به اندازه مزد یک روز کارگری درآمد دارین.
!LOSE YOURSELF IN SCIENCE
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)