حالا این یعنی چی
روزی صد تا کارشناس میان طز میدن - خب وقتی این همه تو پیشرفت زندگیمون اثر گذاشته باید بهش بگیم اعتیاد ؟
اعتیاد به همه چی هست - به غذا -به رانندگی و ماشین عوض کردن - به تلویزیون - به حرف زدن - به جنس مخالف - به ول خرجی کردن - به خود نمایی کردن و...
من نمیفهمم چرا هر کسی از نت زیاد استفاده میکنه رو بهش میگن معتاد
کامپیوتر من الان پنج ساله روشنه - کل فعالیت های زندگیم به نت مرتبطته -یعنی من الان معتادم ؟
قبلن آهنگ میخواستم میرفتیم از بیرون میخریدیم یا از ماهواره ضیط میکردیم ولی الان توی نت هست
قبلن میرفتم روزی دو تا روزنامه میخریدم و یه نیم نگاهی به به بقیه روزنامه ها میکردم - ولی الان تو نت میتونم بهترین اخبار رو داشته باشم
قبلن با هزینه خداتومن با بقیه ارتباط بر قرار میکردم الان با نت اصلا هزینه ای برام نداره
قبلن باید نامه فکس میکردیم و یا اصل مشخصات رو پست میکردیم ولی الان با نت لحظه ای میرسه و هزینه ای هم نداره
قبلن که تو صنف تعمیرات کامپیوتر بودم واسه رد و بدل کردن اطاعات باید به اینو و اون زنگ میزدم ولی الان توی نت انجمن درست کردیم و هزاران هم به جمعمون پیوستن - لحظه به لحظه داریم پیشرفت میکنیم - راه صد ساله بدون اینترنت رو الان تو یک سال با اینترنت سپری کردیم
قبلن واسه استخدامی باید میرفتیم صف میکشیدیم
قبلن جواب آزمون ها رو توی روزنامه میزدن
قبلن واسه ثبت نام بلیط قطار و یا حج باید میرفتیم دم آژانس شب میخوابیدیم ولی الان توی نت به راحتی میشه بلیط رزو کرد
قبلن واسه چک کردن حساب های بانکی باید میرفتیم تو صف بانک و هر سری ساعت ها علافی میکشیدیم - الان توی نت یه ثانیه هزار تا کار تو اینترنت بانکم انجام میدم
کم کم خط موبایل ها برداشته میشن و همه میشن اینترنتی
کم کم کلاس های حضوری برداشته میشه و میشه غیر حضوری
کم کم شبکه های تلویزیونی از روی انتن برداشته میشن و میشن اینترنتی
------------
حالا به نظر شما به این همه پیشرفت در زندگیم باید بگم اعتیاد
خخخخخخ
بابا ول کنید این حرفها