خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آیا من معتاد شده‌ام؟

فردی که بیش از ۱۹ ساعت در هفته از اینترنت استفاده کند، معتاد به اینترنت است. اما در میزان مناسب مصرف اینترنت هم بین کارشناسان اختلاف نظر وجود دارد، چنانچه عده‌ای نیز معتقدند فرد معتاد کسی است که حداقل ۳۸ ساعت در هفته یا ۸ ساعت در روز، وقت خود را صرف استفاده از اینترنت می‌کند. در این میان متخصصان در زمینه آسیب‌شناسی، تعریفی متفاوت اما تقریبا مشابهی را برای طبقه‌بندی استفاده از اینترنت ارائه می‌دهند. به‌طوری که به گفته آنها چنانچه فرد در هفته ۲ تا ۳ ساعت از اینترنت استفاده کند، یک کاربر معمولی‌ و چنانچه میزان استفاده وی از اینترنت به ۵/۸ ساعت ‌ یا بیشتر برسد، کاربری است که باید مورد بررسی‌های آسیب‌شناسانه قرار گیرد.
      در این میان همان‌طورکه متخصصان انجمن روانپزشکی آمریکا اعلام کرده‌اند براحتی نمی‌توان به فردی انگ اعتیاد زد.به همین دلیل، برای شناخت اعتیاد اینترنتی و افرادی که به استفاده مفرط از اینترنت معتادند این انجمن، معیارهای هفتگانه‌ای را مشخص کرده است که طبق آن، چنانچه بخواهیم فردی را معتاد به اینترنت بنامیم، باید حداقل ۳ مورد از آنها، در طول یک دوره ۱۲ ماهه (یک ساله) در وی دیده شود.
      صرف وقت زیاد برای حضور در اینترنت و در عین حال علاقه به صرف زمان بیشتر، صرفه‌نظر از فعالیت‌های مهم اجتماعی، شغلی یا تفریحی به دلیل استفاده از اینترنت و خطر فقدان روابط مهم، شغل‌ و فرصت‌های آموزشی ‌در نتیجه این رفتار از جمله این معیارها هستند.
      در این میان حتی شما هم می‌توانید با به کارگیری راهکارهایی از تاثیرات منفی استفاده زیاد از اینترنت پیشگیری کنید، البته این بدان معنا نیست که محیط سایبر را ترک کنید، بلکه از این پس می‌توانید استفاده مناسب‌تری از این فضا داشته باشید.
      به عنوان مثال بهتر است زمان استفاده خود را در نظر بگیرید و آن را در دفترچه یادداشتی بنویسید. همچنین زمانی که کارخاصی ندارید برای چت کردن و وبگردی بیهوده، پشت کامپیوتر ننشینید.
      یادتان باشد که اینترنت، بیشتر جنبه کاری دارد تا تفریح و وقت‌گذرانی، بنابراین ‌اگر کارتان ارتباط مستقیمی ‌با اینترنت ندارد بیشتر از ۲ بار در روز حتی به بهانه چک کردن صندوق پستی به آن سر نزنید.
      فراموش نکنید که درمان این اختلال نیز همانند دیگر اختلالات روانی باید با شناخت و آگاهی از آنچه باعث پناه آوردن کاربر به اینترنت شده صورت گیرد که قطعاً مراحل مشاوره نزد روان‌شناس را به همراه دارد اما در نهایت بهترین روش برای درمان این اختلال «روش کاهش تدریجی استفاده» است تا در نهایت استفاده منطقی و صحیحی از اینترنت به عنوان وسیله‌ای کارآمد داشته باشید.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      حالا این یعنی چی

روزی صد تا کارشناس میان طز میدن - خب وقتی این همه تو پیشرفت زندگیمون اثر گذاشته باید بهش بگیم اعتیاد ؟
      اعتیاد به همه چی هست - به غذا -به رانندگی و ماشین عوض کردن - به تلویزیون - به حرف زدن - به جنس مخالف - به ول خرجی کردن - به خود نمایی کردن و...
      من نمیفهمم چرا هر کسی از نت زیاد استفاده میکنه رو بهش میگن معتاد
      کامپیوتر من الان پنج ساله روشنه - کل فعالیت های زندگیم به نت مرتبطته -یعنی من الان معتادم ؟

قبلن آهنگ میخواستم میرفتیم از بیرون میخریدیم یا از ماهواره ضیط میکردیم ولی الان توی نت هست
      قبلن میرفتم روزی دو تا روزنامه میخریدم و یه نیم نگاهی به به بقیه روزنامه ها میکردم - ولی الان تو نت میتونم بهترین اخبار رو داشته باشم
      قبلن با هزینه خداتومن با بقیه ارتباط بر قرار میکردم الان با نت اصلا هزینه ای برام نداره
      قبلن باید نامه فکس میکردیم و یا اصل مشخصات رو پست میکردیم ولی الان با نت لحظه ای میرسه و هزینه ای هم نداره
      قبلن که تو صنف تعمیرات کامپیوتر بودم واسه رد و بدل کردن اطاعات باید به اینو و اون زنگ میزدم ولی الان توی نت انجمن درست کردیم و هزاران هم به جمعمون پیوستن - لحظه به لحظه داریم پیشرفت میکنیم - راه صد ساله بدون اینترنت رو الان تو یک سال با اینترنت سپری کردیم
      قبلن واسه استخدامی باید میرفتیم صف میکشیدیم
      قبلن جواب آزمون ها رو توی روزنامه میزدن
      قبلن واسه ثبت نام بلیط قطار و یا حج باید میرفتیم دم آژانس شب میخوابیدیم ولی الان توی نت به راحتی میشه بلیط رزو کرد
      قبلن واسه چک کردن حساب های بانکی باید میرفتیم تو صف بانک و هر سری ساعت ها علافی میکشیدیم - الان توی نت یه ثانیه هزار تا کار تو اینترنت بانکم انجام میدم
      کم کم خط موبایل ها برداشته میشن و همه میشن اینترنتی
      کم کم کلاس های حضوری برداشته میشه و میشه غیر حضوری
      کم کم شبکه های تلویزیونی از روی انتن برداشته میشن و میشن اینترنتی
      ------------
      حالا به نظر شما به این همه پیشرفت در زندگیم باید بگم اعتیاد
      خخخخخخ
      بابا ول کنید این حرفها

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اره انگار من معتاد بودنو رد کردم دو سه برابر معتادم:yahoo (19):

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      وااای خاک وچوک معتاد شدیم رفت
      دیگه کسی بهمون زن نمیده
      من دیگه این انجمن نمیام - میرم انجمن معتادان
      اونجا عضو میشم

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اخ جون من معتاد نیستم ....تو هفتش 7-9ساعت میام

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من الانش با این همه درس معتادم اساسی!درس نداشته باشم که 16 ساعت در روز پای سیستم و نتم! :yahoo (21):
      اسم منو باس گذاشت خدای سیستم!

music only arash

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.
      Saeid_nrt هستم يک معتاد.
      هفته اي ٢١ ساعت مصرف ميکنم.

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      سلام.
      Saeid_nrt هستم يک معتاد.
      هفته اي ٢١ ساعت مصرف ميکنم.
      سلام
      Saeid_nrt

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      حالا این یعنی چی

روزی صد تا کارشناس میان طز میدن - خب وقتی این همه تو پیشرفت زندگیمون اثر گذاشته باید بهش بگیم اعتیاد ؟
      اعتیاد به همه چی هست - به غذا -به رانندگی و ماشین عوض کردن - به تلویزیون - به حرف زدن - به جنس مخالف - به ول خرجی کردن - به خود نمایی کردن و...
      من نمیفهمم چرا هر کسی از نت زیاد استفاده میکنه رو بهش میگن معتاد
      کامپیوتر من الان پنج ساله روشنه - کل فعالیت های زندگیم به نت مرتبطته -یعنی من الان معتادم ؟

قبلن آهنگ میخواستم میرفتیم از بیرون میخریدیم یا از ماهواره ضیط میکردیم ولی الان توی نت هست
      قبلن میرفتم روزی دو تا روزنامه میخریدم و یه نیم نگاهی به به بقیه روزنامه ها میکردم - ولی الان تو نت میتونم بهترین اخبار رو داشته باشم
      قبلن با هزینه خداتومن با بقیه ارتباط بر قرار میکردم الان با نت اصلا هزینه ای برام نداره
      قبلن باید نامه فکس میکردیم و یا اصل مشخصات رو پست میکردیم ولی الان با نت لحظه ای میرسه و هزینه ای هم نداره
      قبلن که تو صنف تعمیرات کامپیوتر بودم واسه رد و بدل کردن اطاعات باید به اینو و اون زنگ میزدم ولی الان توی نت انجمن درست کردیم و هزاران هم به جمعمون پیوستن - لحظه به لحظه داریم پیشرفت میکنیم - راه صد ساله بدون اینترنت رو الان تو یک سال با اینترنت سپری کردیم
      قبلن واسه استخدامی باید میرفتیم صف میکشیدیم
      قبلن جواب آزمون ها رو توی روزنامه میزدن
      قبلن واسه ثبت نام بلیط قطار و یا حج باید میرفتیم دم آژانس شب میخوابیدیم ولی الان توی نت به راحتی میشه بلیط رزو کرد
      قبلن واسه چک کردن حساب های بانکی باید میرفتیم تو صف بانک و هر سری ساعت ها علافی میکشیدیم - الان توی نت یه ثانیه هزار تا کار تو اینترنت بانکم انجام میدم
      کم کم خط موبایل ها برداشته میشن و همه میشن اینترنتی
      کم کم کلاس های حضوری برداشته میشه و میشه غیر حضوری
      کم کم شبکه های تلویزیونی از روی انتن برداشته میشن و میشن اینترنتی
      ------------
      حالا به نظر شما به این همه پیشرفت در زندگیم باید بگم اعتیاد
      خخخخخخ
      بابا ول کنید این حرفها

یکی از نشانه های اعتیاد انکار اونه......خخخخخخخ

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ای تو روح همتووون

فقط یه معتاد میتونه یه معتاد رو درک کنه
      از این که این همه معتاد کنارم هستن احساس آرامش میکنم
      تو رو خدا تنهام نذارید
      :troll (5):

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      استفاده من از اینترنت متفاوته ،،،مثلا دو سه روز اخیر 5 دقیقه الی 30 دقیقه بود ،،،اما دو هفته پیش تقریبا روزی 4 ساعت !!!
      الان معتاد به حساب میام ؟؟؟؟؟

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zn.d نمایش پست ها
      استفاده من از اینترنت متفاوته ،،،مثلا دو سه روز اخیر 5 دقیقه الی 30 دقیقه بود ،،،اما دو هفته پیش تقریبا روزی 4 ساعت !!!
      الان معتاد به حساب میام ؟؟؟؟؟
      توی فرمول پست اول بذارین حساب کنین ببینین هستین یا نه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      توی فرمول پست اول بذارین حساب کنین ببینین هستین یا نه
      برا تغییرات زمانش پرسیدم،مثلا برا ماه اخر رو نظر میگیریم یا هفته اخرو ؟؟؟ وگرنه زمان اخیر رو حساب کنم،معتاد اصلا به حساب نمیام،اما هفته پیش یه معتاد محسوب میشدم !!!

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zn.d نمایش پست ها
      برا تغییرات زمانش پرسیدم،مثلا برا ماه اخر رو نظر میگیریم یا هفته اخرو ؟؟؟ وگرنه زمان اخیر رو حساب کنم،معتاد اصلا به حساب نمیام،اما هفته پیش یه معتاد محسوب میشدم !!!
      ماه اخر یا هفته؟!

فردی که بیش از ۱۹ ساعت در هفته از اینترنت استفاده کند، معتاد به اینترنت است
      اینه فرمول اش

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      حال بنده:yahoo (2):
      فایل پیوست 24317

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)