سلام رفتم سایتشون ولی پیدا نکردم اگه کسی داره یا میدونه از کجا میشه گیر اورد بگه ممنون میشم...لازم دارم لطفا در صورت امکان کمکم کنید
سلام رفتم سایتشون ولی پیدا نکردم اگه کسی داره یا میدونه از کجا میشه گیر اورد بگه ممنون میشم...لازم دارم لطفا در صورت امکان کمکم کنید
من دارم شب برات می فرستم سوالاش در حد دانشگاه ازاد و تک کلمه ای و خیلی اسون هست سوال های هوشش هم ۹۹ در صدش با یه تناسب ساده حل میشه یا هم مثلا نوشته مداد پاک کن بستنی قیفی کتاب کدوم با هم فرق داره ؟ حساب کن اینجوریه سوالاش
من ازمونش رو دادم اما سوالاش رو ندارم
ازمونش خیلی راحت بود
چند تا درست بزنی قبول اولیه میشی
99.9 درصد از ازمون کتبی اش قبول میشن
۹۹ درصد سوالا از سوم و پیش هستن ... از ۱۰۰ نفر هم که امتحان میدن ۹۰ نفر قبول میشن... شما هر چی در صد بالاتری تو این ازمون بزنی رشته های بهتری میتونی انتخاب کنی و اولویت داری همونطوری که گفتم اکثرا همه قبولن ولی هر رشته ای نمی تونن برن نیروی هوایی دنبال ادم درس خون هست الان دوستم تعمییرات و نگهداری هست میگه بهترین امکانات بهمون میدن بهترین لباس بهترین غذا بهترین امکانات خوابگاه که فقط و فقط درس بخونیم و معدل بالا و خوب میخان اونجا
دوست عزیز تست عقیدتی سیاسی برا مرحله ی بعد هست ینی وقتی ازمون ورودی دادی قبول شدی و اسمت تو سایت خورد و بعد رفتی تهران و تست بدنی قبول شدی روز بعدش میمونی تست عقیدتی سیاسی دادی قبول شدی بعد تست ورزش میدی و بعد تست قران و احکام که احکام وورزش مردودی و رد شدن نداره ولی امتیازش موثر هست تو رشته ای که انتخاب میکنی...
لطفا اطلاعات غلط ندید امتحان ورودی اولی که ۲۱ فروردین هست از مباحث درسی دبیرستان هست و سوالات بسیار اسون وحتی از ازادم پایین تر هست شیمی و ریاضی و عربی و زبان انگلیسی و دینی و ادبیات هم در حدود سوم و پیش ازش سوال میاد
من سال 90 ازمون دادم واسه دانشگاه افسری
رشته خلبانی دانشگاه ستاری هم میخواستم
اره یک ازمون کتبی اولش هست که فرمالیتس ازمون دومش ازمون بدنی و تست بدنی هست ازمون سومش عقیدتی سیاسی که تهران برگزار میشه طی دو روز
ازمونش که ما دادیم
سوال ریاضی دشت اما جمع ضرب بود
بیشترش عقیدتی سیاسی . احکام. تست هوش بود
چرا باید اطلاعات غلط بدم؟؟؟
تاکید میکنم ازمون ورودی به دانشکده افسری بود هدفمم دانشکده خلبانی بود ستاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)