وعده ی ما ... 24 خرداد / دختر پسرای خوبی باشید / سایتم ب هم نزنید ...
.
.
.
بر میگردم
اینه واقعیت کشور ما؟؟اما 50% واقعیت کشور رو ادماش میسازن:yahoo (21)نه بیشتر)
من نمیدونم چرا استعدادو نمیبینیم...فقط پولو میبینیم...
اما از نظر من اگه رشته ای رفتی توش دست وپا در نیووردی هیچی نمیشی
خیلی از دکترا بی سوادن...خیلیا با جون ادم بازی میکنن...اینا همونایین که تو دانشگاه سوگند میخورن..ایناتنها مدیون مردم نمیشن مدیون خودشونم میشن بخاطر اون سوگنده....منم ارزو میکنم اگه علاقتون این رشتست بش برسید اما ازین دکترا نباشین که...
کلا شما بهترین رشتتون باش بعد بورسیه شو مطمینا خیلی بهتر از رشته ای میشه که هم روزانه داره میگیره هم شبانه هم ازاد هم بین الملل
همیناست که طرف بعده کنکور افسردگی میگیره...بخدا اگه این در به روتون بسته بشه دره دیگه ای بازه فقط باید راهمونو پیدا کنیم:yahoo (1):
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
.
.
.
بر میگردم
حیف نیست جوونیت رو سر ریتالین هدر میدی؟........تا مودافینیل هست چرا ریتالین؟؟؟
بلد نیست از متخصص کمک بگیر ( خودم) این نسخه مارو بپیچ طبق دستور پزشک آینده (خودم) مصرف کن
دونپزیل 10 یک بار در روز + ممانتین 10 یک بار در روز + پیراستام 800 هر 10 ساعت دوتا! ( بیشتر از 20 گرم نشه در روز) + مودافینیل از 12 شب هر 4 ساعت یدونه 100 میلی گرمی + جنیکوبیلوبا دو عدد عصر + ریتالین ( نصف قرص فقط وقتی حس درس پرید بخور دوباره حس درس بر میگرده) + فلوکستین 70 صبح 1 شب 1 + پروتریپتیلین 75 شب یدونه + بوپروپیون 150 پیوسته رهش یک صبح یک شب + پروپرانولول ( ایندرال) 40 میل بعد اینکه ریتالین خوردی بخور تا ضربان قلبت بر گرده + سرم آمینو اسیدی 500 میلی لیتر هر دو روز یه بار + آمپول سیتی کولین 250 میل هر سه روز یه بار + لسیتین 1200 میل صبح یک شب یک + متیلدوپا سی + متیل دوپا بی هر 12 ساعت 2 عدد + یدنه کبد تمیز گوسفند و یدونه کلیه تازه آدمیزاد رو هم برا پیوند آماده کن بعدا کبدت و کلیت ****** رفت دم دست حاظر باشه یهویی تلف نشی.
دفترچه بیمه داری یا رو کاغذ خودم برات بنویسم؟؟؟
ریتالین عااااااااااااااااااااالیه . معرکس . حیف زیاد نمیدن بم مجبورم مواقع ضروری بخورم
.
.
.
بر میگردم
ها.. چیه شنگول شدی؟؟؟ رینالین زدی؟؟
دقیقا حیفش همینه.... متخصص رو دفترچه برام نوشته روزی 3 عدد ولی بهم گفته روزی بیشتر از یدونه مصرف نکنم....گفت بیشتر از این مصرف کنی یا تا ویزیت بعدی قرص کم بیاری دیگه ریتالین بی ریتالین
یدونه که میندازی بالا درس به کامت شیرین میشه...یعنی من از فیزیک متنفرم ولی یه نصف قرص که میخورم میرم در اعماق وجود فیزیک حل میشم....
ریتالین رو برا خواب مصرف نکن بجاش مودافینیل بگیر...هم وابستگی نداره و هم طول عمر موثر 2 برابر ریتالین...قدرت ضد خوابشم 2 برابره...بدون نسخه هم میدن!
امشب یدونه مودافینیل 200 زدم تو رگ الان ساعت حدود 5 صبحه مغزم مثل ماشین داره کار میکنه اصلا خواب بی خواب......ولی سرخوشی نمیاره مثل ریتالین به درس علاقمندت نمیکنه
آی اونایی که داری پستام رو میخونید بدونید و بدانید که ریتالین براتون مضر است این قرصا رو فقط واسه جانورای مثل من ساختن به کبد و گلوی شما سازگار نیست
الانکه مدیر عزیز از خواب بیدار شه ما معتادان و انگلان جامعه رو شوت کنه بیرون....
من و خدا ...تو و همه
.
.
.
بر میگردم
ویرایش توسط sawyer : 15 اسفند 1393 در ساعت 12:51
.
.
.
بر میگردم
داداش هیچ کس بهتر از خودت با ویژگی های خودت آشنا نیست
هر طور که خودت صلاح میدونی درس بخون
من تابستون کم کمش روزی 12 ساعت درس میخوندم
به اصرار مامانم رفتم پیش مشاور تا با برنامهمشاور پیش برم .میگفت 12 بخواب 5 بیدار شو منم نمیتونستم .ساعات مطالعم به روزی 6 ساعت رسید .بعد بدنم خسته شد
سه هفته هیچی نخوندم و از درس زده شدم
تا به حالت قبلم برگشتم خیلی طول کشید
من کلا از بچگی شب زنده دار بودم داداش
اصن حیفه ادم شب بخابه
داداش یه لطفی میکنی؟
این منو دیوونه کرد
http://forum.konkur.in/thread21914.html#post385679
ببین چی به چیه داره کم کم نابودم میکنه
.
.
.
بر میگردم
من و خدا ...تو و همه
من و خدا ...تو و همه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)