ستاره جدید سریال مردگان متحرک الکساندرا برکنریج (جسی اندرسن) شخصیتی بر اساس کمیک اما با کمی تغیر!
در قسمت گذشته سریال مردگان متحرک "به یاد داشته باش،قسمت 12 از فصل 5" شاهد معرفی بازیگر جدیدی در سریال بودیم اما ایا اضافه شدن بازیگر زن جدید ربطی به کلانتر سریال دارد و میخواهد عشق و رمانس جدیدی را در سریال به نمایش بگذارد؟
برکنریج به خبرنگار هالیوود میگوید قصد جسی در قسمت 12 سریال فقط کمک به گروه بوده و او میداند که گروه هنوز اطمینان کافی برای ماندن در اسکندریه را ندارد...
او ادامه میدهد : جسی ازدواج کرده و صاحب فرزند است و میخواهد در ان جا کار کند...با این حال او دوست دارد که گروه در آن جا بماند...
این واقعا اونقدر ها هم بد نیست شما نباید به شخصیت جسی نگاه کنید و بگویید اه خدای من اون واقعا تو نخ ریک رفته... من فکر میکنم اونها درد مشترکی رو دارن و احساسش میکنن بنابراین اون واسشون احساس همدردی میکنه و به همین خاطره که میره در خونشون و براشون وسیله میبره...اون عمیقا میخواد کمکشون کنه...
در کمیک سریال وقتی که گروه سعی میکنن از اسکندریه فرار کنن جسی توسط زامبی ها کاملا خورده میشه ولی من فکر میکنم جسیه توی سریال از جسیه توی کمیک یکم قوی تره و همینجور به من گفته شده که ممکنه بعضی شخصیت ها توی کمیک بمیرن ولی تو سریال این اتفاق براشون نیفته...
در قسمت اینده سریال گروه به گشت گدار در اسکندریه به منزله خو گرفتن با محیط جدید میپردازند و...
hollywoodreporter.com
نظر خودم : ریک شوهره این زنه که احتمالا قراره مشکلاتی رو بوجود بیاره میکشه بعد با هم به خوب و خوشی زندگی میکنن
:yahoo (94):