دوست عزیز بات موافقم لایک لایک
متاسفانه کسایی که سطحی میان حرف میزنن توجه ندارن که طبقه بندی سلسله مطالبی مثل کتاب های زیست یک تخصصه.که خیلی سبزی ها خیلی خوب از عهده این کار بر اومده اند.دلیلش هم اینه که کسی که مثل من تغییر رشته ای هس وقتی مطالب رو از خیلی سبز میخونم یک پیوستگی خاصی رو تو کتاب های زیست سال دوم و سال سوم ویرایش جدید میبینم.در حالیکه تمام زیست های بازار رو تهیه کردم (البته دی وی دی و کتاب های تاپش رو )ولی این خیلی سبز و یکی از محصولات دی وی دی این ماده درسی بود که این مهم را سر لوحه خود قرار داده بود.
مثلا برای درس شیمی با احترام قبلی برای مهندس بازرگان ,در کتابهای شیمی گاج میکروطبقه بندی این پیوستگی معجزه آفریده.فقط کساییکه که با این خصلت گاج لذت برده اند میدونن من چی میگم.شما صفر هم که باشی این نوع کتاب ها دستت رو میگیره و میبره جایی که باید برسی.البته کتاب های خوب دیگه ای هم تو بازار هست.فقط همین جوری مطلب پراکندن شاید به درد شانتاژهای تبلیغی بخوره.یادمان نرود که هنوز هم که هنوز است برای زیست دوم هنوز زیست خیلی سبز پرچم دار است.من الگوی هاشمی هم دارم.و نیز کتاب هایی که خیلی از دوستان شاید اسم هاشون هم نشنیده بودن.به عنوان مثال در ژنتیک قبلا هم صحبتش رو کرده بودم.تبلیغ و سرکوب رو بذارین برای بعد.در پناه حق

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)