X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

باورهای نادرست در مورد منابع انسانی

مدیریت منابع انسانی در سال‌های اخیر تغییرات فراوان کرده است. شما چه به‌عنوان مدیر اجرایی کسب و کار و چه به‌عنوان مدیر منابع انسانی باید به این تغییرات حساس باشید تا الگوهای فکری قدیمی و سنتی بر ذهن شما چیره نشوند. همگام بودن با تغییرات دنیای کسب و کار همیشه به‌عنوان یکی از مزیت‌های دوره‌های MBA و DBA مطرح بوده است و جا دارد این امر از منظر منابع انسانی نیز موردتوجه قرار گیرد.
      دیو اولریچ، از صاحب‌نظران پیشرو در مدیریت منابع انسانی، در کتاب قهرمانان منابع انسانی، باورهای سنتی و واقعیت‌های جدید در مورد مدیریت منابع انسانی را در مقابل یکدیگر قرار داده و حرفه‌ای‌های منابع انسانی را به تغییر الگوی فکری سنتی و فاقد کاربرد در دنیای کسب و کار امروز فرا می‌خواند. چند مورد از این باورها و واقعیت‌های جدید ملازم با آن‌ها عبارت‌اند از:

باور سنتی اول: افرادی که وارد رشته شغلی منابع انسانی می‌شوند، آدم‌ها را دوست دارند.
      واقعیت جدید اول: واحدهای منابع انسانی به‌منظور شناسایی و درمان آسیب‌ها و ناکامی‌های روانی و اجتماعی و رضایتمندی طراحی نمی‌شوند. حرفه‌ای‌های منابع انسانی باید رویه‌هایی را ایجاد کنند که بیشتر، توان رقابتی کارکنان، تا آسایش و رفاه آن‌ها را افزایش دهند.

باور سنتی دوم: هرکسی می‌تواند فعالیت‌های منابع انسانی را انجام دهد.
      واقعیت جدید دوم: فعالیت‌های منابع انسانی مبتنی بر تئوری و تحقیق هستند. متخصصان حرفه‌ای منابع انسانی باید در عرصه تئوری و عمل تسلط داشته باشند.

باور سنتی سوم: از آنجا که منابع انسانی مربوط به جنبه نرم و ناملموس کسب و کار مربوط است، پس پاسخگو نیست.
      واقعیت جدید سوم: تأثیر رویه‌های منابع انسانی بر نتایج کسب و کار می‌تواند و باید اندازه‌گیری شود. حرفه‌ای‌های منابع انسانی باید یاد بگیرند که چگونه نتایج کارشان را مثل عملکرد مالی گزارش کنند.

واقعیت سنتی چهارم: منابع انسانی هزینه زاست، پس باید کنترل شود.
      واقعیت جدید چهارم: رویه‌های منابع انسانی باید از طریق افزایش سرمایه فکری سازمان ارزش‌آفرینی کنند. متخصصان حرفه‌ای منابع انسانی باید به جای کاهش هزینه ها، ارزش‌افزوده ایجاد کنند.

باور سنتی پنجم: شغل منابع انسانی به عهده انسان‌های خوب است.
      واقعیت جدید پنجم: گاهی اوقات، رویه‌ها و اقدامات منابع انسانی نیازمند مباحثه و مناظره جدی است. حرفه‌ای‌های منابع انسانی بایستی آدم‌های مبارزه‌طلب، چالشی و حمایت‌کننده باشند.

مدرسه بازرگانی تهرانفرهیخته گرامی در صورت تمایل به دریافت مقالات در ایمیلتان، از طریق فرم زیر عضو خبرنامه شوید.

بدرود

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کدام راه ؟!

آموزش های صوتی نظری بدهید

در دورانی که مشاور املاک بودم ۳ دوره مختلف را تجربه کردم

1. دوره دویدن و نرسیدن
      2. دوره دویدن و رسیدن
      3. دوره ندویدن و رسیدن

بعدها که مرحله سوم را تجربه کردم خیلی برام جذاب بود که تلاش و فعالیت چندانی نمی کنم و این نتایج حاصل می شود.
      کنجکاو و علاقمند شدم که دلایل تاثیر گذار بر نتایج را پیدا کنم.
      حاصل تجربیات و جستجو هام شد این سایت…
      به این نتیجه رسیدم که سختی کشیدن دلیل موفقیت نیست و میشه راحت هم پول ساخت و موفق شد
      میشه آموزش دید و اشتباهات دیگران را تکرار نکرد و راحت به نتیجه رسید
      میشه هوشمندانه کار کرد و موفق شد
      این نتایج خبرهای خوبی برای من بود … خداوند را هزاران بار شاکرم بخاطرش …
      گاهی خیلی غصه ام میگیره این کانال ها و سایت های موفقیت را می بینم … چون مردم را تشویق به سختی کشیدن می کنند
      مردم را تشویق می کنند که تحمل کنند … دوستان نیازی به این کارا نیست
      می شود که با تلاشی هوشمندانه نتیجه گرفت و پیش رفت …
      میشه با آموزش و یادگیری مرحله ۱ را حذف کرد یعنی مرحله دویدن و نرسیدن…
      میشه در مرحله دوم کمتر توقف کرد … نکته مهم این که شما نمی توانید مرحله ۲ را حذف کنید باید مرحله دوم را تجربه کنید تا بتوانید به مرحله سوم برسید … مرحله دوم دویدن و رسیدن است
      مرحله سوم : ندویدن و رسیدن … میوه ی این کار این مرحله ست
      چون با فعالیت و تلاش کم مشاور نتایج عالی میگیره … در منطقه و این شغل به نام شده است و می تواند بیشتر برای خود و خانواده وقت صرف کند و کارش را هم به نحو احسن انجام دهد.
      این مطلب هم بخوانید مفیده : بازدید ها رو چند برابر کن درآمدت چند برابر میشه!

امیدوارم که همه عزیزان به مرحله سوم برسند و شیرینی این مرحله را حس کنند .
      بسیار علاقمندم که موفقیت و پولسازی شما عزیزان را ببینم و بسیار خوشحال می شم که موفقیت هاتون را بهم اطلاع می دید…

الهی روزی تون هزار برابر شه … یا علی

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن