اینم نگاهیه ولی من اگر این سوالو میدیدم مثلا پارسال تو کنکور کنام بنیادی رو نمیزدم چون سوالش ترکیبی نیست و باید نزدیکترین گزینه رو زد اینطوری دورترین گزینه رو داری میزنی که. کنام بنیادی رو اینطوری باید دو سه مسیر ازش نتیجه گیری کرد ولی گزینه دیگرو خیر مستقیما میرسه به رقابت.
گزینه 2 درسته منابع غذایی
این جمله داروین در قسمت اون پارامسیا اومده که هردو از یک نوع باکتری تغذیه میکنن و رقابت دارن
تستای کنکور سراسری صیادی رو همزیستی در نظر گرفته
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
اولا معیار کتاب درسیه حتی اگه غلط باشه نه برداشت شخصی پس این سوال گزینه 2 برداشت شخصیه خود طراحشه که ما هم درگیرش کرده که داروین کنام میدونسته یا نه سوال کاملا غیر استاندارده اگه طبق متن کتاب باشه گزینه 2 میشه جواب ولی ظاهرا طراح به خیال خودش خارج از اصول حرفه ای طراحی سوال سوالو دامدار کرده حالا فرق سوالات گزینه 2 و قلم چی معلوم میشه ادم میفهمه سخت چیه غیر استاندارد چیه البته من خودم تو گزینه 2 سوالای اینطوری زیاد دیدم تو قلمچی کمتره.دوما بازهم طبق متن کتاب رابطه صیادی تکامل شکار وشکارچیه ونوعی همزیستی به شمار میاد چون نظر طراحهای کنکور همزیستیه ما اجبارا قبول میکنیم.
خود کتاب، پایین صفحه 150 گفته که:
داروين مشاهده کرد که رقابت بين گونه هايی که
"شباهت زياد به يکديگر دارند، حادتر است، چون اين گونه ها معمولاً با روش مشابهی از منابع يکسانی استفاده می کنند."
پس یعنی گزینه 4 درسته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)