سلام من از تو تبلیغات سایت رفتم بانک کتاب پایتخت قیمت کتاب ها تقریبا یه چند هزار تومنی پایین بود ولی نمیدونم ایا کتابها دست اولا یا اینکه کتاب ها چاپ چدیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کسی میدونه بگه
بانک کتاب پایتخت|ارسال رایگان کتاب درسی و کنکوری،خرید آنلاین
سلام من از تو تبلیغات سایت رفتم بانک کتاب پایتخت قیمت کتاب ها تقریبا یه چند هزار تومنی پایین بود ولی نمیدونم ایا کتابها دست اولا یا اینکه کتاب ها چاپ چدیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کسی میدونه بگه
بانک کتاب پایتخت|ارسال رایگان کتاب درسی و کنکوری،خرید آنلاین
جدیده دیگه
فقط اگه برات محدود نیس بری از خود کتاب فروشی بگیری بهتره چون خداتومن ازت پول پست میگیره
من یه کتاب 7000 تومانیا سفارش دادم گفتم حالا 5 تومن پول پست میدم اقا اصن 10 تومن دیدم یا علی 22000 پول گرفته برا پستا پیک
یعنی با خود پول کتاب که باید انلاین پرداخت کنی شد 29000 هزار تومن یه کتاب 7000 تومنی
یعنی اگه با تاکسی سرویس رفتا برگشت میرفتم دم کتابفروشی انقد نمیشد
حالا بازم خوددانی
بچه ها من پارسال از خانه زیست شناسی کتاب گرفتم25درصد تخفیف با ارسال رایگان همه جور کتابی هم داشتن واقعن کارشون خوبه البته نمیدونم هنوز باشه یانه
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
الان توی تهران کتابفروشی میشناسید که برای خرید حضوری بالای 20 درصد تخفیف بده؟
میشه آدرسشم بدید لطفا
گیتا مهر و کتاب صبا تخفیف خرید حضوری دارند؟کدوم بهترند؟همیشه تخفیف میدن؟ادرس لطفا
ممنون
Say It To Your Self All The Time
You'll Have Nothing If
You Lose This Time Again.So Get It Together
آدرس گیتا مهر : انقلاب-مقابل در اصلی دانشگاه تهران -خ فخر رازی - بعد تقاطع ژاندامری پلاک 38 ... 20% درصد تخفیف میده و ظاهرا سفارش هم رایگانه ... تو همون فخر رازی فروشگاه مرکزی خیلی سبز هم هست که تخفیف میده (نمیدونم چقدر)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)