X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 24 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 357
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza23 نمایش پست ها
      اولا شما نیازی به این کار ندارید و میتونید همین الان انصراف بدید چون دختری و قانون سربازی شامل شما نمیشه.حالا اگه میخوای بدونی اینجوره ک تو بعد اعلام نتایج انتخاب رشته انصراف میدی و میری دانشگاه جدید.نیازی نیست انصراف قطعی بشه چون خودش بعد یه مدت قطعی میشه
      این که فقط یک بار میشه انصراف داد هم فقط مربوط به پسرا(نظام وظیفه) هست؟
      یه سوال دیگه ترم دوم میشه میشه 8 واحد برداشت؟ چند تا درس رو میشه امتحان نداد یا غیبت کرد؟

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam23 نمایش پست ها
      این که فقط یک بار میشه انصراف داد هم فقط مربوط به پسرا(نظام وظیفه) هست؟
      یه سوال دیگه ترم دوم میشه میشه 8 واحد برداشت؟ چند تا درس رو میشه امتحان نداد یا غیبت کرد؟
      سلام دوباره.سوال خوبی پرسیدی.این قانون ک میگن یک بار انصراف بدی واسه پسرایی هست ک معافیت تحصیلی استفاده میکنن ولی اگه پایان خدمت یا معافیت داشته باشن هیچ مشکلی نداره.شامل دختر ها نمیشه.
      سوال بعد این ک واسه پیام نور دوره کاردانی و کارشناسی زیر12واحد نمیشه برداشت و واسه غیبت میتونی همه واحد ها رو غیبت کنی!نه اخراج میشی ن چیزی فقط درسات حذف میشه و شهریه ایی ک دادی میره هوا.این واسه کسانی هست ک می خوان کنکور بدن ک بازم میشه پسرا

3. Top | #48
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوباره.سوال خوبی پرسیدی.این قانون ک میگن یک بار انصراف بدی واسه پسرایی هست ک معافیت تحصیلی استفاده میکنن ولی اگه پایان خدمت یا معافیت داشته باشن هیچ مشکلی نداره.شامل دختر ها نمیشه.
      سوال بعد این ک واسه پیام نور دوره کاردانی و کارشناسی زیر12واحد نمیشه برداشت و واسه غیبت میتونی همه واحد ها رو غیبت کنی!نه اخراج میشی ن چیزی فقط درسات حذف میشه و شهریه ایی ک دادی میره هوا.این واسه کسانی هست ک می خوان کنکور بدن ک بازم میشه پسرا
      اگه انتخاب واحدکنی وشهریه متغیرهم بدی بعددرساروحذف کنی وسرکلاس اصلانری میشه بعداشهریه متغیرپس بگیری؟یه جایی خوندم که میشه ولی مطمئن نیستم

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط politician نمایش پست ها
      اگه انتخاب واحدکنی وشهریه متغیرهم بدی بعددرساروحذف کنی وسرکلاس اصلانری میشه بعداشهریه متغیرپس بگیری؟یه جایی خوندم که میشه ولی مطمئن نیستم
      سلام.نه نمیشه.اگه تو امتحان ها غیبت کنی خودشون حذف میشن.پولتم رفته ک رفته

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز/ من دانشجوی ترم4 پیام نور بودم انصراف دادم و هیچ مشگلی هم برا کنکور پیش نیومد سال قبل هم دانشجو بودم و کنکور دادم اصلا هم مشکلی پیش نیومد...فقط دانشگاه دولتی هست که باید قبل برج10 انصراف بدی...همه این قوانین رو می تونی تو دفترچه ثبت نام کنکور سرارسی پیدا کنی کامل نوشته....یا علی

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سرباز کنکوری نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز/ من دانشجوی ترم4 پیام نور بودم انصراف دادم و هیچ مشگلی هم برا کنکور پیش نیومد سال قبل هم دانشجو بودم و کنکور دادم اصلا هم مشکلی پیش نیومد...فقط دانشگاه دولتی هست که باید قبل برج10 انصراف بدی...همه این قوانین رو می تونی تو دفترچه ثبت نام کنکور سرارسی پیدا کنی کامل نوشته....یا علی
      سلام من پارسال از پیام نور انصراف دادم امسال کنکور شرکت کردم اگه قبول بشم دانشگاه دولتی برام معافیت تحصیلی صادر میشه؟

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MOHMAD نمایش پست ها
      سلام من پارسال از پیام نور انصراف دادم امسال کنکور شرکت کردم اگه قبول بشم دانشگاه دولتی برام معافیت تحصیلی صادر میشه؟
      شما دقیق چه تاریخی انصراف دادین؟ ازتاریخ انصراف به مدت یک سال شمسی فرصت دارین خودتونو به نظام وظیفه معرفی کنید. اگه تو این مدت یکسال دانشگاه قبول شدین براتون معافیت تحصیلی صادر میشه . ولی اگه بیشتر از یکسال بشه وارد غیبت شدین و دانشگاهها نمیتونن ثبت نامتون کنن .

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Navid2016 نمایش پست ها
      شما دقیق چه تاریخی انصراف دادین؟ ازتاریخ انصراف به مدت یک سال شمسی فرصت دارین خودتونو به نظام وظیفه معرفی کنید. اگه تو این مدت یکسال دانشگاه قبول شدین براتون معافیت تحصیلی صادر میشه . ولی اگه بیشتر از یکسال بشه وارد غیبت شدین و دانشگاهها نمیتونن ثبت نامتون کنن .
      من تاریخ 14 مهر 94 انصراف دادم . یعنی برام مشکلی پیش نمیاد الان؟

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من تاریخ 14 مهر 94 انصراف دادم . یعنی برام مشکلی پیش نمیاد الان؟
      شما روزی که دانشگاه ثبت نام کنید (آخرای شهریورماه ) محسوب میشه و وارد یک سال نشدین . البته چون خیلی لب مرزی هستین از پلیس +10 یا امور مشمولین دانشگاهها سوال کنید ولی طبق قانون مشکلی نباید پیش بیاد.

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما روزی که دانشگاه ثبت نام کنید (آخرای شهریورماه ) محسوب میشه و وارد یک سال نشدین . البته چون خیلی لب مرزی هستین از پلیس +10 یا امور مشمولین دانشگاهها سوال کنید ولی طبق قانون مشکلی نباید پیش بیاد.
      من روی برگه ای که برای پلس +0 دادن تاریخ معرفی 14 مهر خورده نه آخر شهریور

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من روی برگه ای که برای پلس +0 دادن تاریخ معرفی 14 مهر خورده نه آخر شهریور
      خب مشکلی نیس شما اون روزی که تو دانشگاه ثبت نام میشین وانتخاب واحد انجام میدین دانشجو به حساب میاین و چون وارد یک سال نشدین براتون معافیت صادر میشه

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب مشکلی نیس شما اون روزی که تو دانشگاه ثبت نام میشین وانتخاب واحد انجام میدین دانشجو به حساب میاین و چون وارد یک سال نشدین براتون معافیت صادر میشه
      ممنو ن دمت گرم

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشکلی نداری و معافیت واست صادر میشه اگه:
      1)اولین بار باشه انصراف دادی
      2)یک سال از تاریخ انصرافت سپری نشده باشه
      3)وارد سنوات ارفاقی نشده باشی یعنی 5سال اول یا10ترم اول.البته این واسه کارشناسی پیوسته هستش و واسه کاردانی 2/5سال هست

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشکلی نداری و معافیت واست صادر میشه اگه:
      1)اولین بار باشه انصراف دادی
      2)یک سال از تاریخ انصرافت سپری نشده باشه
      3)وارد سنوات ارفاقی نشده باشی یعنی 5سال اول یا10ترم اول.البته این واسه کارشناسی پیوسته هستش و واسه کاردانی 2/5سال هست
      من ترم اول ودوم مرخصی گرفتم بعد انصراف دادم مشکلی از نظر سنوات که ندارم درسته؟

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من ترم اول ودوم مرخصی گرفتم بعد انصراف دادم مشکلی از نظر سنوات که ندارم درسته؟
      نه هیچ گونه مشکلی نداره.2ترم مرخصی داری اگه استفاده کنی و سال بعد هم بخوای بمونی حالا انتخاب واحد میکنی شهریه میدی ولی سرجلسه نمیری
      البته این دیگه شامل تو نمیشه چون انصراف دادی و امیدوارم قبول بشی چون اگه نشی یا باید بری خدمت یا دانشگاهی ک تا آخر ادامه بدی

صفحه 4 از 24 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 33 مهمان)