خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نامگَــــــــــزاری فیلم های صنعتی شریف فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــوری

سلام
      بچه هایی که از فیلم های دبیرستان صنعتی شریف استفاده میکنید لطفا بهم کمک کنید
      من فیلم فصل 1تا4زیست دوم.......مباحث قدرمطلق وجزءصحیح--- تابع یک به یک و معکوس و ترکیب توابع یعنی همون (fog)و (gof) ریاضی تجربی ودینامیک و سینماتیک و حرکت نوسانی(فنر و اونگ و از این حرفا) و کشش نخ و حرکت دایره ای فیزیک تجربی رو میخواستم لطفا بهم بگین تو چه جلساتی این مباحث تدریس شدن لطفا اسم دبیری که اون مبحثو تدریس کرده هم بنویسیید ولی لطفا سریع اطلاع رسانی کنید چون خیلی عجله و دارم و متاسفانه وقتشو ندارم برم تو تالار گفتگو دبیرستان بگردم ببینم این موضوعا کی تدریس شدن

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atusa-63 نمایش پست ها
      سلام
      بچه هایی که از فیلم های دبیرستان صنعتی شریف استفاده میکنید لطفا بهم کمک کنید
      من فیلم فصل 1تا4زیست دوم.......مباحث قدرمطلق وجزءصحیح--- تابع یک به یک و معکوس و ترکیب توابع یعنی همون (fog)و (gof) ریاضی تجربی ودینامیک و سینماتیک و حرکت نوسانی(فنر و اونگ و از این حرفا) و کشش نخ و حرکت دایره ای فیزیک تجربی رو میخواستم لطفا بهم بگین تو چه جلساتی این مباحث تدریس شدن لطفا اسم دبیری که اون مبحثو تدریس کرده هم بنویسیید ولی لطفا سریع اطلاع رسانی کنید چون خیلی عجله و دارم و متاسفانه وقتشو ندارم برم تو تالار گفتگو دبیرستان بگردم ببینم این موضوعا کی تدریس شدن
      کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)