سلام دوستان...من چند ماهی هست که 18 سالم تموم شده.............نمیدونم برم سراغ گواهینامه یا بذارم بعد کنکور...اخه میخوام تو تابستون گواهینامه داشته باشم...................راهنمایی کنین لطفا
سلام دوستان...من چند ماهی هست که 18 سالم تموم شده.............نمیدونم برم سراغ گواهینامه یا بذارم بعد کنکور...اخه میخوام تو تابستون گواهینامه داشته باشم...................راهنمایی کنین لطفا
چه خندون چه گریون داره میگذره عمرا
خودت رو نرنجون به کامت باشه دنیا
نه اصلا فکرشم نکن حتی
اگه میخوای این کارو بکنی با کنکور خدافظی کن
بای بای![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
من که یه ماه پیش رفتم گرفتم ولی رد شدم تنها تاثیرش روم این بود که 300 تومن پول بی زبون + بالای 30 ساعت از وقتم هدر شد.
من دوماه پیش گرفتم این مراحلشه
دو تا برگه اشتغال به تحصیل از مدرسه می گیری (اگه اذیت نکنن و بدن) یکیشو می بری پلیس +10 واست مهرش کنه یه برگه هم بهت می ده یکیشم می بری اموزش پرورش منطقت که با هزار بار بالا پایین کردن اونم واست مهر کنن برگه ای که پلیس +10 داده بهت رو می بری اموزشگاه با 8 قطعه عکس تمام رخ زمینه سفید لباس مشکی اونجا ثبت نامت می کنن بعد سه جلسه ایین نامه اجباری می ری سر کلاس بعد یه امتحان ایین نامه میدی اگه قبول شدی دو جلسه هم کلاس فنی باید بری بعدش مدارک رو می گیری میری برای چشم پزشکی و تعیین گروه خونی اونم که انجام شد میری واسه 10 جلسه اجباری اموزش رانندگی در شهر بعد امتحان ایین نامه اصلی اگه قبول شدی می ری واسه امتحان شهر اونم اگه قبول شدی بعد دو ماه گواهی نامت میاد در خونتون
حالا ببین اگه وقتشو داری برو حالشو ببر![]()
You Can live your Dream
You Can live your Dream
750 تک تومن به حساب شهرداری
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
این مبالغ دقیقش
1500 تومن به حساب 2171151303003 نیروی انتظامی (صدور و تمدید گواهی نامه)
8000 تومن به حساب 0105968801004 ناجا
1000 تومن به حساب 2171159008009 نیروی انتظامی (تمبر گواهی نامه)
750 تومن!!!! به حساب 763 عوارض شهرداری
You Can live your Dream
هر چند دوستان درست فرمودند ولی بنده دیدگاهم فرق میکنه
ابتدا باید پیگیر مراحل ثبت نام اولیه باشی که دو تا نصف روز وقتت رو میگیره - البته میتونی نصف روز ثبت نام کنی
پنج جلسه فنی داری - که هر بار دو ساعت وقتت رو میگیره
ده جلسه تئوری داری که هر جلسه یک ساعته
بعد امتحان ایین نامه رو داری -که هر امتحانی که میدی نیم ساعت وقتشه - بستگی به خوندن شما داره که انشالله همون بار اول قبول بشی
بعدش هم امتحان شهری رو داری - که امتحانش پنج دقیقه نیست
------------
پس نتیجه میگیریم با یه برنامه شیک قشنگ ، خیلی راحت میتونی بری اموزشگاه - وقت استراحت درسیت رو بذار واسه اموزشگاه - اتفاقا تو روحیت تاثیر خیلی خوبی هم میذاره و یه نوع تنوع حساب میشه
اگه میبینی دوستان دیدگاهشون منفیه - به خاطر بازه زمانیشه - مثلا ازم موقعی که ثبت نام بکنی تا گواهینامت برسه دستت - حداقلش دو ماه طول میکشه - ولی اگه زرنگ باشی میتونی با یه برنامه ریزی شیک و قشنگ خیلی راحت بگذرونیش -
من خودم پیشت کنکوری هستم و دارم کلاس نقشه کشی و یه کلاس تراشکاری میرم - طوری برنامه چیدم که ظهر ها به جای اینکه بخوابم میرم سر کلاس
امیدوارم موفق باشی عزیزم
چه خندون چه گریون داره میگذره عمرا
خودت رو نرنجون به کامت باشه دنیا
منی ک موقع 18 سالگیم خوشحال بودم ک میتونم برم گواهی بگیرم تا الان ک 1 سال گذشته هنوز از گواهی خبری نیس
سال دیگه پشت کنکور بمونم باز هم خبری نخواهد بود![]()
music only arash
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)