این که ترس نداره - نادونی یه خلاء حساب میشه پس اون رو پر کن
نشانه هایی از یک آدم ضیف و وابسته
بازم نشانه هایی از یه آدم ضعیف
از تو یکی انتظار نداشتم این رو بگی
دیدگاهت رو عوض کن جانم - برای خودت یه حدی بذار - نذار هیچ مردی واردش بشه -وسلام - اگه هم قراره کسی وارد بشه تا یه حد خاصی پیش بره جلو -
آخه مردن کجاش ترس داره - این همه تو قرآن داره میگه شماها خواب هستید و در واقع بعد ازمرگ زنده میشوید - به تفسیر علما و بعضی روایت ها هر یک ثانیه اینجا مساوی است با سال های برزخ وقیامت - پس زندگی اصلی پس از مرگه - من موندم اخه این کجاش ترس داره
خود درگیری :yahoo (4):
سرنوشت ترس داره مگه ؟
شاعر تشریف داری دیگه
درود بر شرفت
بازم تو :yahoo (4):
خیلی ها قبل از تو این حرفها بهم زدن - آخرشم هیچ
ولی این رو بدون کمک به خلق الله ، عظمت و ثواب بسیار بزرگی داره - حالا میخاد نجار باشه یا دکتر - میخاد معلم باشه یا ساعت ساز - هر نوع کمک کردن به هر انسانی خیر و برکت خاصی داره - در این مطب خیلی تحقیق کردم
ازپیامبر نقل شده : در روز قیامت - خداوند بعد از شفاعت ائمه - ابتدا به کسانی کمک میکنه که در جهان به خلق الله خدمت میکردن
یه ضرب المثل ایتالیایی میگه
زیستن یعنی خدمت کردن
این کجاش ترس داره - هاااا ؟
مار به این قشنگی و ظریفی - دلت میاد ازش بترسی
یه دوره هایی تو سطح شهر میذارن - در مورد مار و مالاریا و عقرب - 180 درجه عوضت میکنه - یعنی بعد دوره خودت میری دنبال مار
ترس نداره - از این دنیا به دنیای دیگری میری
خوده مردن ترس که نداره
از سرویس کردنش باید ترسید :yahoo (4):
دلت میاد ؟
گربه به این نازی - بچه بودم ده تا داشتم - همش بهشون گوشت میدادم - تا اینکه وحشی شدن - افتادن به جون جوجه و اردک هام
منم خوب تلافی کردم
خودش و بچه هاش وقتی وارد لونه شدن - گرفتم سیمان و گچشون کردم - قتل عامشون کردم :yahoo (4):
تازه یه صدایی از زیر زبونم هم در میارم که گربه اگه بشنوه ازم فرار میکنه
ولی خیلی نازه - چشاشون خیلی شیکن به خدا
قبلن از سگ وحشت داشتم - خیلی دوس داشتم این مشکل رو حل کنم - تا اینکه دوستام بهم یاد دادن چطور روبروشون بیاستم - قبلن سگ می افتادم دنبالم - الان من می افتم دنبالش :yahoo (4):- سگ واقعا وفاداره
البته یکی از دوستام دوبرمن داشت - اون یه چیز دیگست - واقعا اون سگه - من قدم 180 هستش - فکرش رو بکنید این دوبرمنه ایستاد و پاهاش رو چسبوند به شونه هام -من رو محکم چسبوند به دیوار - یعنی اگه کسی دو متر هم باشه راحت پاهاش به کتف اون طرف میخوره
بابا بیخیال تو رو خدا
درکت میکنم - خود درگیری :yahoo (4):
مگه دختررررری
حشره و ترس
اشتباه نکن - اونا ازتو میترسن
اایییشششششش
بازم تو
جان جدت بیخیال -
تو که کلا از رده خارجی
اگه یه دختر مثل تو داشتم
جا پنکه سقف اتاقم میگذاشتم و دارت میزنم
والا به خدا
ای شیطون - اعتراف کن ببینم
بابات هم از مامانت میترسه ؟:yahoo (4):
بابا مار که خوبه
چی میخای از جونش
ولی عقرب یکم نامرده
یه دعایی هست برای دوری عقرب
الهم صلی علی محمد و آل محمد و سلام علی نوح فی العالمین
ادم ضیعیف
تو هم بدون شرح
هیچی بت نمیگم
واقعا برا همه تون متاسفم - آخ چرا همتون فاز مادی دارید - به کجاااااااااا چنین شتابان ؟
البته زیاد هم ازتون انتظار نمیره - سنی که ندارید شماها - ماشاالله همه 74 به بعدن
حالا نوبت من شد
من ازخدای خودم میترسم - ازخوده خدا هم که نه - از اون بلایی که اون دنیا میخادسرم بیاره