سلام ببینین اول حرف کسی نشین که فلان کس خوبه به قول یکی دبیرا با نسخه ای که اینو اون براتون میپیچه خودتو درمان نکن
دوم ببینین برین موسسه گزینه دو خ اردیبهشت میشه حدودا خیابونی که رو بروی بیمارستان شهریاره یا همون سر پوسچی اونجا هم کلاسای خوبی داره
و سوم اینکه از فیلم های صنعتی شریفم که رایگانه میتونین استفاده کنین
موفق باشین
هووووووووفهمین پارساییان نمی دونین داره چی کا می کنهحیف این جا جاش نی وگرنه رسواش می کردم تا دلتونم بخواد مدرک دارم بر علیهشمحمود زاده سلطانی الماسی نقش وار ده بزرگی کمال صالحی نوربخش جباری هیچ کدوم نمی تونه براتون کاری کنه از ما گفتن بود داداش خود دانی بشین خودت بخون که خربزه آب است
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
ویرایش توسط Nikolai : 10 مرداد 1395 در ساعت 10:34 دلیل: ی غلط املای خیلی ضایع
استادای بزرگ بیشترشون به نظرمن الکی بزرگ شدن دانش آموز خوبومیگیرن رتبه تحویل میدن آخرشم به اسم خودشون تموم میکنن
ولی بی انصافیه بگیم همه اینطورین اقای استاد زاد دبیرفیزیک هستن ماباهاشون فقط6جلسهجمع بندی گرفتیم دوستم فیزیک درحد0بود ولی بااین 6جلسه حدودن رسید به37 بهتره درمورد همه این قضاوتو نکنیم
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
بله حرفتون و واقعا قبول دارم منم نگفتم همه استادا اینجورین آقایه دکتر رضایی ی دبیر زیست هستن که گرچه معروف نیستن و شناخته شده نیستن ولی کارشون فوق العادس بر عکس این جوجه ده بزرگی که دوزار بارش نی ولی بشدت معروف شده البته دلیل این معروفیت رو خوب می دون ولی ول چیزی نمی گم در موردش
ای بابااااااااااا دوباره شماییدتو گپ خونه سوالتون و پرسیدین دوستان هم جوابتون و دادن یک کلام اگه امسال و می خوای بد بخت نشی بزارش کنار همین و بس بعدشم پستتون طبق قوانین نامرطبت به موضوع تاپیک هست و اسپم محسوب می شههمین پست بنده هم الان اسپم محسوب می شهخواهشا اگه دوباره سوالی چیزی دارین به هیچ عنوان این جا نظر نذارید یا تو گپ خونه نظر بزارید یا تو پ خ برا هر کی که خواستینموفق باشین
+دعـــــا میڪــــنم دائمــــا خــــבا ڪمکم ڪـــن خواهشــــا ....دنیام بـــــــــــــــزرگــــــ ــــــــه
+گفت:
+ بــــــرا رســـــیـבن بهش دو راه جـــــــلوته
+ پاشـــو بــــرنامه ڪـــارتو بچین یــــا بخوابـــــو خوابشـــــو ببین ...
ســــــــامــــــــان ویلــــــــــسون
آهنگ بیـــــــــــتابـــــــــ ـــــــــــ
+دعـــــا میڪــــنم دائمــــا خــــבا ڪمکم ڪـــن خواهشــــا ....دنیام بـــــــــــــــزرگــــــ ــــــــه
+گفت:
+گفت:
+گفت:
واسه رياضي فقط و فقط كمالييييي عاليه اگه باهاش پيش بري هرچند من سر كلاسش تنبلي كردم ولي خيلي معلم خوبيه درس نميده ها ولي روشش واسه رياضي حرف نداره من خودمم اولاش خيلي سختم بود خيلييي ولي عادت كردم
فيزيك هم به دلايلي مجبور شدم با پارسايان كلاس بگيرم نميدونم خوب بود يا بد منو فقط مجبور كرد به فيزيك خوندن
زيست معلم خوب نيس نگرد!
درباره شيمي نظري ندارم من يه معلمي داشتم اصن راضي نبودم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)