سلام به همه
نمیدونم وضعیت آزمون های کانون چطوریه ولی من که گزینه ی دو میدم به نظرم سوالای آزمون هاش نسبت به سالهای قبل روند ساده تر شدن رو طی کرده
حالا به نظر شما آیا ممکنه که این نشونه ی سخت تر شدن ناگهانی امتحانات نهایی باشه ؟
سلام به همه
نمیدونم وضعیت آزمون های کانون چطوریه ولی من که گزینه ی دو میدم به نظرم سوالای آزمون هاش نسبت به سالهای قبل روند ساده تر شدن رو طی کرده
حالا به نظر شما آیا ممکنه که این نشونه ی سخت تر شدن ناگهانی امتحانات نهایی باشه ؟
آزمون ها بیشتر از اینکه به امتحانات نهایی ربط داشته باشن احتمالا روی کنکور اثر دارن.
امتحانات نهایی توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار میشه.اونی که تمرکزش روی آزمون های کانون و گزینه دو هستش سنجشه.اما یه موضوع قطعیه.امتحانات نهایی هر سال باید از سال قبل سخت تر بشه.چون این سیاستیه که برای حذف کنکور باید پیش گرفت.
قصده ایجاد استرس ندارم ، امتحان نهایی سخت شه برای همه سخت میشه و پایین اومدن همه ی نمره ها یعنی ثابت موندنه تراز. شما فقط تلاشه خودتو حفظ کن که خدایی نکرده بعدا پشیمون نشی.یه معدل نهایی خوب میتونه انگیزه ی خیلی خوبی برای دوره ی کنکور باشه.موفق باشی
اگه منظورت 93 هست به نظرم خلاقیتی تو سوالاش نسبت به سالهای چیش نبود
حداقل تا اینجایی که درس ها رو خوندیم ...
من فکر میکنم که با آسون شدن آزمون های آزمایشی اگه فرض کنیم کنکور آسون تر بشه پس احتمال سخت تر شدن نهایی وجود داره
آخه من سوالات نهایی رو نگاه کردم ، این روند سخت شدن هر ساله توشون نبود
یعنی یه قالب کلی و چارچوب تکراری داشن بیشتر سوالا
ممنون
یش ما سوم بودیم نسبت به سال 92سوالا خیلی بهتر و مفهومی تر و سخت تر بود سال 92جوکی بیش نبود...امسال کنکور زیاد نباس روش جو الکی داد مث 93میشه چون تغییراتی که سازمان سنجش میخواد اعمال کنه بتدریج نمایان میشه...امتحان نهایی های امسال هم مثل سال قبل جوندار میشن سوالاشون...با قاطعیت و یقین میگم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یش ما سوم بودیم نسبت به سال 92سوالا خیلی بهتر و مفهومی تر و سخت تر بود سال 92جوکی بیش نبود...امسال کنکور زیاد نباس روش جو الکی داد مث 93میشه چون تغییراتی که سازمان سنجش میخواد اعمال کنه بتدریج نمایان میشه...امتحان نهایی های امسال هم مثل سال قبل جوندار میشن سوالاشون...با قاطعیت و یقین میگم
امتحان نهایی 93 از نهایی 92 به طور قطع میتونم بگم حداقل دو برابر سخت تر بود
من اگه 92 نهایی میدادم قطعا معدلم بالا 19.60 میشد
احتمالش زیاده سخت تر کنن
چون تاثیرشو بیشنر میکنن قاعدتا سخت ترشم میکنن
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
آخه بعضی ها هم میگن امتحان نهایی یک سال در میون سخت و راحت میشه !
اگه بگیم 93 سخت بوده پس امسال باید راحت باشه
از طرفی از یه حدی بیشتر نمیتونن سختش کنن چون کل کشور دارن این امتحان رو میدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)