X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

چه کنم ضریب خطا به حداقل ممکن برسه ؟!؟

سلام به همه دوستان

یه سوال

میدونم دارید خوب میخونید و خوب تست میزنید

حالا زمانی که به یه نکته میرسید که میخونید تا یاد بگیرید
      و احتمال میدید که اون نکته رو شاید خوب یاد نگیرید
      واسه اینه که اون نکته رو یاد بگیری چه کار می کنی :

++ همون لحظه و همون روز اونقدر میخونی تا یاد بگیری ؟!؟
      ++ یا در یه فرصت دیگه میخونیش تا یاد بگیری ؟!؟
      ++ یا شاید با خودت میگی شاید از یه جا دیگه میخونیس و سریع برم به درسای دیگم برسم و بالاخره یاد میگیرمش
      ++ یا یه جور علامت یا یه کاری میکنی که اون نکته رو از دست ندی و در یه فرصت بهتر اونو یاد بگیری
      ++ یا شاید یه ایده و فکر دیگه داری که خوشحال میشم بدونم ؟!؟

نکته : کاری به ادامه برنامت نداشته باش ! یعنی توجه ای به درسایی که بعد از این خونده میشه و فرصت واسه خوندنشون داری، نداشته باش، دقیقن همین نکته ای که همین امروز (نکته و امروز مثالی!!!) خوندی منظورمه !! (یعنی مثلن یه برنامه ای واسه این هفته داری که از فلان مبحث رو بخونی و همین هفته فرصت اینو داری که تمومش کنی !!!) (امیدوارم اصل منظورمو درست متوجه شی دوست عزیز !!)

...........................
      و اینکه ...
      ++ از این ویرایش جدید کتاب زبان فارسی نشر الگو، فصل شیششو خیلی دوس داشت، اگه ازش یه اسکن زد عالی گشت

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      علامت میزنم یا جز نکته های همون درس توی دفترم مینویسم و چند تا ستاره کنارش میذارم

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dian نمایش پست ها
      علامت میزنم یا جز نکته های همون درس توی دفترم مینویسم و چند تا ستاره کنارش میذارم
      خُب بعد فکر نمیکنی که ممکنه تعداد این نکته ها خیلی بشن ؟!؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      موقع مرور اگه بازم اون نکته رو یاد نگیرم یادداشتش میکنم نه موقع خوندن
      تا الان که خیلی نبوده:yahoo (4):

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dian نمایش پست ها
      موقع مرور اگه بازم اون نکته رو یاد نگیرم یادداشتش میکنم نه موقع خوندن
      تا الان که خیلی نبوده:yahoo (4):
      ممنون دوست عزیز
      ...........................
      هرجا حس کردی که ممکنه نکته ای رو از دست بدی و کنترلش کردی بیا راه حلتو واسم بگو .... چه به شکل کلی، مثل همینه که تا الان گفتی، ......... و چه به شکل خاص .. !!

................
      امیدوارم سایر دوستان هم مثل شما بیان از تجربیاتشون بگن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من اون روز خیلی میخونمش .توی یه جا هم یادداشت میکنم و قبل خواب و موقعی که بیرون میرم سعی میکنم اونا رو توو ذهنم بیارم .

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط talentstudent نمایش پست ها
      من اون روز خیلی میخونمش .توی یه جا هم یادداشت میکنم و قبل خواب و موقعی که بیرون میرم سعی میکنم اونا رو توو ذهنم بیارم .

به احتمال زیاد شما هم تو مرور دوم سوم به بعد این کار می کنید! یا اینکه یه باره سعی میکنید یاد بگیری و چیزی رو از دست ندی ؟!؟

بازهم ممنون میشم بهتر فکر کنی و ببینی دیگه چه جوری ممکنه نکته ای از دست در بره و بعد واسه کنترلش چه کار میکنی !؟!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها

به احتمال زیاد شما هم تو مرور دوم سوم به بعد این کار می کنید! یا اینکه یه باره سعی میکنید یاد بگیری و چیزی رو از دست ندی ؟!؟

بازهم ممنون میشم بهتر فکر کنی و ببینی دیگه چه جوری ممکنه نکته ای از دست در بره و بعد واسه کنترلش چه کار میکنی !؟!
      والا من حافظم کلا عجیبه یه چیو میفهمم کامل ولی دیر حفظ میشم همون موقع مطالعه خیلی تکرارش میکنم و 90%مواقع تا مدت ها یادم میمونه
      ولی خب خیلی وقت ازم میگیره ومن توی دوران تحصیلم هرگز نتونستم شب امتحانی چیزای زیادی حفظ کنم و برای بار اول بخونم چون خیلی زمان ازم میگیره
      این سوالت رو هم متوجه نشدم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من اونموقع از روش رد نمیشم و انقد میخونم تا یاد بگیرم اگه هم کامل متوجه نشدم یادداشت میکنم و از دبیرمون میپرسم تا پاسخمو بده اونموقه دیگه مشکلی ندارم .. مثلا همین چن روز پیش برای یاد گرفتن ترشح هورمون LH و FSH که موجب چی میشن و اینا ... که کلا مشکل داشتم حدود 4یا 5 باز کل بخش دوم فصل 11 رو خوندم!!!! !آخرشم یه ابهام داشتم که قرار شده از دبیرمون بپرسم ... بعد یه عادتیم دارم که وقتی میپرسم اصلاااا به هیچ وجه یادم نیمره یه نکته بود حدود دو ماه پیش روش گیرکرده بودم از دبیرمون پرسیدم همین الانم یاد مه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منم دقیقا مثه توام .. یه چیزی رو که تحلیل میکنم خوب یادم میمونه اما بخوام حفظ کنم عمرا!!!! مگر اینکه فردا صبحش دوباره مرور کنم ..... شما هم از من میشنوی بیشتر درسارو تحلیل کن برا خودت ... یه مورد بگم ؟

10. Top | #10
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      اگه دیدم نکته گنگه و درست منظورش رو نمیفهمم مطمئنن ازش نمیگذرم در دفتر یادداشت میکنم.
      یه سری چیزا هستن که حفظ کردن نمیخوان و قلق دارن یعنی باید انقد روشون کار کنی که قلقش بیاد دستتون.
      بعضیا مثل درس زیست خیلی مفهومین و شما به این دلیل متوجه نمیشین چون هنوز به عمق نکته پی نبردید و هرچند چون اکثر تست ها و نکته ها ترکیبین و نیاز هست یه چیزایی از زیست سال های قبل بدونید.

تا وقتی که یه مبحث رو با تمام نکته هاش تموم نکردم به مبحث دیگه نمیرم بعضی وقتا 3 هفته رویه یه فصل زیست درجا زدم ولی اخرش شاخشو زمین زدم و یه جورایی الان اون فصل خیلی برام شیرین شده...

به دوستان متذکر میشم که سعی کنید حجم نکته های یادداشتی زیاد نشه ... نکته های زیاد یادداشتی این رو نشون میده که شما هرچی که یکم سخت بوده تلق کوبوندید تو دفترچه ... آسونا رو که همه میدونن! سختاش رو باید بخونی تا حریف چند هزار نفر بشی.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      توی دفتر مخصوص هر درس نکات مهم و جدید رو یادداشت می کنم برای مرورهای بعدی.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zibamehr1376 نمایش پست ها
      من اونموقع از روش رد نمیشم و انقد میخونم تا یاد بگیرم اگه هم کامل متوجه نشدم یادداشت میکنم و از دبیرمون میپرسم تا پاسخمو بده اونموقه دیگه مشکلی ندارم .. مثلا همین چن روز پیش برای یاد گرفتن ترشح هورمون LH و FSH که موجب چی میشن و اینا ... که کلا مشکل داشتم حدود 4یا 5 باز کل بخش دوم فصل 11 رو خوندم!!!! !آخرشم یه ابهام داشتم که قرار شده از دبیرمون بپرسم ... بعد یه عادتیم دارم که وقتی میپرسم اصلاااا به هیچ وجه یادم نیمره یه نکته بود حدود دو ماه پیش روش گیرکرده بودم از دبیرمون پرسیدم همین الانم یاد مه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منم دقیقا مثه توام .. یه چیزی رو که تحلیل میکنم خوب یادم میمونه اما بخوام حفظ کنم عمرا!!!! مگر اینکه فردا صبحش دوباره مرور کنم ..... شما هم از من میشنوی بیشتر درسارو تحلیل کن برا خودت ... یه مورد بگم ؟
      ممنون میشم بگید

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مثلا کم کاری تیروید
      کسی که کم کار میکنه چاق میشه
      چرا چاق میشه ؟ چون نمک زیاد مصرف میکنه
      پس تحرکشم میاد پایین
      بلی بلی اینجوریاست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)