ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
اگه بخواد تیم ملی تغییراتی داشته باشه باید اینطور باشه که فحاشیان و دارودستش برن و یه مدیر کاربلد مثه دادکان بیاد و کیروشم تا جام جهانی روسیه بمونه...البته تو کشور ما همه این تغییرات اتفاق میفته اما برعکسش![]()
سلام دوست من میدونم از باخت ایران ناراحتی ولی خواهشن به عرب ها بی احترامی نکن
در ضمن عراقی ها عرب زبانند و اکثر شون نژاد عربی ندارن بخشی از عراق بابل کهن رو شامل میشه عراقی ها ملخ خوار نبودن، من عراق رو قسمتی از ایران میدونم بغداد به زبان باستان ایرانی یعنی خداداد
در ضمن بد باختیم تا ته سوختم...
ودیگر هیچ...
آقا من زیادی عصبانی بودم اینو درست کردم ولی حالا یکم به عکس دقت میکنم یکم زیاده روی کردم !!! شاید اون پیراهن عراق که تنشه یکم بد باشه ولی در هر صورت میخوام بهتون بگم واقعا خودتون یه آنالیز بکنید بازی های حاج صفی رو !!!
تو بازی های قبل چند پاس سالم داشته ؟ چند توپ گیری و ایجاد حمله موفق داشته ؟ آیا اون بازیکنایی که من گفتم تو این زمینه ها بهتر عمل نمیکردن ؟ تو جام جهانی یه ضرب داشتم بهش بدو بیراه میگفتم . چرا ؟ چون حق یه عده رو خورده !
اگه نمیتونی بگو نمیتونم بابا بیش از 100 میلیارد تومن خرج این تیم شده برا یه همچین جایی ! آیا مهرداد جماعتی یا پیام صادقیان یا خلعتبری تو این پست نمیتونستن بازی کنن ؟
حرف از غیرت شد ؛ من غیرت همه بچه ها رو ستایش میکنم حتی حاج صفی رو که تا حدی که توانش بود (در حد تیم دوم روستای ما )بازی کرد ولی این بازیکنی نیست که در حد تیم ملی باشه .
اگه دقت کنید میبینید که تمام گل ها روی اشتباه همین آقا بوده !
سانتر از گوش غفوری توپ رسیده بود به حقیقی اگه حاج صفی با جاگیری غلط و افتادن تو مسیر حقیقی فرصت رو به حریف نمیداد
گل یونس محمود هم که بازم جاگیری اشتباه خودش بود
پنالتی رو هم که این جا موند از بازیکن عراق و پور علیگنجی اگه دقت کرده باشین سر خورد زیر پای بازیکن عراق
پنالتی خودش رو هم که دیگه ...
داور اشتباه داشت مثل اخراج مهرداد پولادی اما خدایی پنالتی که پور علی گنجی داد درست بود. قشنگ پلی بازیکن عراقیو زد.جهانبخشم امروز خوب بود اتفاقا فقط کسی نبود باش جلو بره دژاکه امروز زیاد خوب نبود
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ایران تا همین جاشم که اومد به خاطر دفاع خوب همین سرباز فراری بو.دیدین که به محض اینکه اخراج شد محوطه جریمه ایران شد اتوبان هر کی به هرکی هیشکی نمیتونست توپو جمع کنه
ویرایش توسط staar : 03 بهمن 1393 در ساعت 17:43
عالی بودیم
امان از شر داور
تو بازی با آرژانتین و بازی امروز توسط داور سرمون بریده شد!
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)