حرکت قابل تحسین هواداران ایرانی در استرالیا
چند هوادار تیم ملی فوتبال ایران پس از بازی با امارات زباله های سکوهای ورزشگاه را جمع کردند.
منبع: عکس/حرکت قابل تحسین هواداران ایرانی در استرالیا
زنده باد
بسیار لذت بردم
حرکت قابل تحسین هواداران ایرانی در استرالیا
چند هوادار تیم ملی فوتبال ایران پس از بازی با امارات زباله های سکوهای ورزشگاه را جمع کردند.
منبع: عکس/حرکت قابل تحسین هواداران ایرانی در استرالیا
زنده باد
بسیار لذت بردم
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
واو !
ببخشید داداش
والا نمیدونم
خیلی خوبه،دارم امیدوار میشم
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)