خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      عجبا
      آقا من می خوام یه سوال بپرسم فقط
      الان این سهمیه و این داستانا قضیش اینه که قبولی اتباع خارجی رو تو دانشگاه های ایرانی محدود کنه نه اینکه راحت تر کنه

یعنی شما می گید اتباع خارجی نباید حق تحصیل تو دانشگاه های ایران رو داشته باشن؟
      یعنی حق ندارن ادامه تحصیل بدن؟

این هم بگن اتباع خارجی یعنی فرده خارجی که ساکن ایران
      حالا می خواد مثلا پسر وزیر خارجه ی نمی دونم مثلا انگلیس باشه
      یا پسره یه کارگره افغان

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvloh3en نمایش پست ها
      عجباآقا من می خوام یه سوال بپرسم فقطالان این سهمیه و این داستانا قضیش اینه که قبولی اتباع خارجی رو تو دانشگاه های ایرانی محدود کنه نه اینکه راحت تر کنهیعنی شما می گید اتباع خارجی نباید حق تحصیل تو دانشگاه های ایران رو داشته باشن؟یعنی حق ندارن ادامه تحصیل بدن؟این هم بگن اتباع خارجی یعنی فرده خارجی که ساکن ایرانحالا می خواد مثلا پسر وزیر خارجه ی نمی دونم مثلا انگلیس باشهیا پسره یه کارگره افغان
      شما بیشترین تعداد مطلب رو گذاشتین شاید خودتون افغانی هستیدبعدشم شما سوال منو متوجه نشدید نه حق ندارن چون انگل صفت هستند اومدند سریه کشور اماده نشستند و دارند زندگی میکنند مگه الان فلسطین و عراق و لبنان جنگ نیست چرا اونا پناهنده نمیسند یا شاید اگه بشند درصدسون کمه؟چون اهل خیانت به کشورشوت نیستند هه هه جالبه یه مشت گدا گشنه رو راه دادیم تازه طرفداری هم میکنیم ایرانیم دیگه

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بهانه ها شروع شد .

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من افغانی هستم و شما جلوی همه به بنده توهین کردید
      شما از کجا میدونی عراقی و سوری و فلسطینی پناهنده نشدن ؟ چرا حرف بی اساس و علکی میزنی ؟ واسه پناهنده شدن از شما اجازه بگیرن ؟ هزاران ایرانی که زمان جنگ در رفتن و پناهنده شدن - هزاران کرد عراقی هم تو ایران پناهنده شدن - الان هم صدها عراقی میشناسم که توی اهواز و ایلام و بوشهر پناهنده شدن - بحث مفصلیه و دراون حدی نیستی که بشینم واست تعریف کنم - شما برو همون اینترنت رو سرچ کن
      بعد میگن چرا مملکت پیشرفت نمیکنه
      خب اشخاصی مثل همین خانم که فقط دو کتاب میخونه و میشه دکتر - دقیقا وارد جامعه میشه و فرق مهاجرت و وطن فروشی رو نمیفهمه
      ببین دختر جان - علمم در حدی هست که بتونم جواب تک تک حرفات رو بدم - از اساس ها - قوانین حقوق بشر - سیاست های مدار گزینه - سیاست های پشت پرده - سیاست و قوانین صلح مشترک بشریت و انسان دوستانه و خیلی چیزهای دیگه بی خبری - پس یه نظرم اوووس باشی بهتره - تو کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکن

قال سیدنا رسول الله (ص) أیها الناس إن ربکم واحد و إن أباکم واحد لا فضل لعربی على عجمی و لا لعجمی على عربی و لا لأحمر على أسود و لا لأسود على أحمر إلا بالتقوى قال الله تعالى إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُم‏

یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثى‏ وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ. ( سوره حجرات، 13).

«اَيَّهَا النّاسُ كُلُّكُمْ لِادَمَ وَ ادَمُ مِنْ تُرابٍ، لا فَضْلَ لِعَرَبِيٍّ عَلي عَجَمِيٍّ اِلاّ بِالتَّقْوي؛ تحف العقول/3

5. Top | #20
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      آخه چرا اینجا همه طرفداری افغانی ها رو می کنید؟؟!!! اگه پس فردا تو همین مملکت جنگ بشه اینا می خوان بیان از کشور دفاع کنند؟خیر. این ما هستیم که از کشور دفاع می کنیم و خواهیم کرد.اونایی هم که دانشگاه های خارج از کشور رو تعریف می کنند مگه تحصیل تو اون دانشگاه ها یا اقامت تو اون کشور ها حتی برای یه نخبه به همین راحتی؟؟؟!!! واقعا برای بعضی ها دیگه نمی دونم چی بگم

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      شما بیشترین تعداد مطلب رو گذاشتین شاید خودتون افغانی هستیدبعدشم شما سوال منو متوجه نشدید نه حق ندارن چون انگل صفت هستند اومدند سریه کشور اماده نشستند و دارند زندگی میکنند مگه الان فلسطین و عراق و لبنان جنگ نیست چرا اونا پناهنده نمیسند یا شاید اگه بشند درصدسون کمه؟چون اهل خیانت به کشورشوت نیستند هه هه جالبه یه مشت گدا گشنه رو راه دادیم تازه طرفداری هم میکنیم ایرانیم دیگه
      اولا اینکه افغانی نه و افغان
      دوما اینکه خیر بنده افغان نیستم ترکه آذربایجانم
      اگر هم افغان بودم دلیلی برای شرمندگی نمی دیدم
      اتفاقا سهمیه ایثارگری هم دارم ؛ دلتون بسوزه
      چهارم هم اینکه شما و امثال شما رسما دارید ا.ن نژادپرستی رو در میارید
      واقعا شماها به خدا اعتقاد دارید؟(کاری به دین و این جور چیزا ندارم میخوای مسلمون باشی می خوای زرتشتی می خوای مسیحی یا هر چی)
      چجور به خودت اجازه می دی اینجوری به یه قشر بزرگ از مردم توهین کنی و فحش بدی؟
      کسانی هم که به خدا اعتقاد ندارن هم اغلب (به غیر از اونایی که به خاطر شونه خالی کردن از مسئولیت های اعتقاد به خدا خودشون رو بی خدا اعلام می کنن) از دیده منطقی برخوردارن و اینجوری حرف نمی زنن
      پنجما مهاجرت به هیچ وجه خیانت نیست در هر شرایطی
      بعله فلسطینی ها عراقی ها هم مهاجرت می کنن خیلی زیاد هم مهاجرت می کنن
      شما مهاجرت های افغان ها رو می بینید چون به خاطر شباهت زبانیشون میان ایران
      عراقی و فلسطینی اغلب می رن کشور های عرب زبان
      سره جنگ های داخلی سوریه هم که دیدید که چه جمعیت بزرگی می خواستن مهاجرت کنن؟
      حق هم دارن نمی خوان قربانی سیاست های احمقانه صاحبان قدرت بشن

در ضمن به نظره من افغان ها هم تقریبا ایرانین
      مگه نه اینکه تقریبا از وقتی نقشه ای از ایران بدست داریم افغانستان بخشی از ایرانه
      جدا شدن افغانستان از ایران به دلیل بی عرضگی شاهان قاجار بود(فکر کنم)
      البته اگر جزوه ایران هم بود شماها بی احترامی می کردید بهشون همون طور که به ترک و لر و کرد می کنید

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      سر این موضوع به هم دیگه توهین نکنید از مدیران هم خواهش می کنم موضوع رو حذف کنید چون به جایی نمی رسه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jamshid1 نمایش پست ها
      آخه چرا اینجا همه طرفداری افغانی ها رو می کنید؟؟!!! اگه پس فردا تو همین مملکت جنگ بشه اینا می خوان بیان از کشور دفاع کنند؟خیر. این ما هستیم که از کشور دفاع می کنیم و خواهیم کرد.اونایی هم که دانشگاه های خارج از کشور رو تعریف می کنند مگه تحصیل تو اون دانشگاه ها یا اقامت تو اون کشور ها حتی برای یه نخبه به همین راحتی؟؟؟!!! واقعا برای بعضی ها دیگه نمی دونم چی بگم
      اصلا بگیم خیر دفاع نمی کنن
      مگه هموطنای ما تو کشور های خارجی اگر جنگ بشه می رن می جنگن؟
      دوست عزیز ما داریم اینجا در مورده تبعه ها صحبت می کنیم
      شرایط قبولی برای تبعه ها برابره
      دانشگاه های خارج از کشور اغلب مثله دانشگاه های آزاد خودمونن
      قبولی توشون راحته و باید هزینه ی تحصیلشون رو بدن
      ولی همون کشور ها دانشگاه های ممتازی دارن که تحصیل توشون پولی نیست
      و تویه همون دانشگاه های پولی هم دانشجو های ممتازشون رو بورسیه می کنن(اینجا هم دانشگاه آزاد دانشجو های ممتازشو بورسیه می کنه ولی چون اغلب اونها میرن دانشگاه های ممتاز ما زیاد نمی بینیم)
      راحت هم نیست نه
      مگه ما گفتیم راحته؟ همینجا هم طبق همین الحاقیه که قبولیه تبعه ها تو دانشگاه های ممتاز خیلی سخته
      مگه قبول شدن تو دانشگاه شریفه خودمون کاره راحتیه؟

خواهشا اینقدر نژاد پرست نباشید به قرآن از هر مکتبی بهش نگاه کنی درست نیست!

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jamshid1 نمایش پست ها
      اگه پس فردا تو همین مملکت جنگ بشه اینا می خوان بیان از کشور دفاع کنند؟خیر. این ما هستیم که از کشور دفاع می کنیم و خواهیم کرد.
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvloh3en نمایش پست ها
      اصلا بگیم خیر دفاع نمی کنن
      مگه هموطنای ما تو کشور های خارجی اگر جنگ بشه می رن می جنگن؟
      چرا نریم جنگ ؟
      پدرم ایثارگر هستش - 28 ماه جبهه بوده - به عنوان یک مسلمان در مقابل رژیم بعث مقابله کرد
      خودم 13 ساله عضو بسیج هستم
      ما مسلمان هستیم و دفاع از اسلام واجبه - نمی دونم چرا نوجوان ما اینقدر بار اطلاعاتشون پایینه و محدوده
      میدونید چند تا رفیق و اشنا دارم که از همین ایران بلند شدن رفتن سوریه برای دفاع از حرم حضرت زینب - و یا عراق ( کربلای حسینی و کاظمین )
      دو تا از دوستام هم توی سوریه شهید شدن - یکی شون هم توی کربلا از یه بمب گذاری جون سالم به در برد
      تو رو خدا ببین چقدر طرز فکرمون باهم فرق میکنه - اونا به فکر موفقیت در دنیای معنویت هستن - ماها هم تو فکر مادیات و کنکور و یه مشت دنیای فنا پذیر هستیم

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط poshtiban.c905 نمایش پست ها
      چرا نریم جنگ ؟
      پدرم ایثارگر هستش - 28 ماه جبهه بوده - به عنوان یک مسلمان در مقابل رژیم بعث مقابله کرد
      خودم 13 ساله عضو بسیج هستم
      ما مسلمان هستیم و دفاع از اسلام واجبه - نمی دونم چرا نوجوان ما اینقدر بار اطلاعاتشون پایینه و محدوده
      میدونید چند تا رفیق و اشنا دارم که از همین ایران بلند شدن رفتن سوریه برای دفاع از حرم حضرت زینب - و یا عراق ( کربلای حسینی و کاظمین )
      دو تا از دوستام هم توی سوریه شهید شدن - یکی شون هم توی کربلا از یه بمب گذاری جون سالم به در برد
      تو رو خدا ببین چقدر طرز فکرمون باهم فرق میکنه - اونا به فکر موفقیت در دنیای معنویت هستن - ماها هم تو فکر مادیات و کنکور و یه مشت دنیای فنا پذیر هستیم
      باشه هرچی شما گفتین درسته.شاید ما اشتباه فکر می کنیم ما رو به بزرگواری خودتون ببخشید.

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اره مرگ خوبه ولی واسه همسایه .انگار خیل عظیمی از جمعیت ایران که رفتن کشورای دیگه پناهنده شدن همشون کل اون کشورا رو اینا اداره میکنن یا دارن کارای بزرگی واسه اون کشورا انجام میدن

اگر هم سر کار هایی هستن که خود مردم تبعه اونجا به سختی میتونن بهشون برسن به خاطر اینه که واسه همه مردم به یک اندازه ارزش قائلن و سیاه و سفید و ... تو تصمیمات اساسیشون تاثیر نداره

یجوری میگید افغانیا اومدن تو ایران و حق ما خورده میشه انگار تو کشور اسلامی (تاکید میکنم اسلامی) ما واسه تبعه های سایر کشورا ارزش قائل میشن شما اصلا دیدی یه افغانی راحت بیاد تحصیل کنه و دانشگاه بره و کار کنه و زندگی تشکیل بده ؟ حتی کسایی که تو ایرانمتولد شدن هم ایرانی حساب نمیکنیم اونوقت گیر

دادید به افغانیا ؟

یه افغانی رو بزنن بکشن اگه خانوادش بره شکایت کنه ، شکایتشون جایی میرسه؟

اونایی که از غرب میان جاسوس حساب میکنیم اونایی که از شرق میان تروریست و متجاوز و مفسد فی الارض

شماها همون ادمایی هستید که وقتی حرف از نژاد پرستی بشه زمین و زمان رو به هم میدوزید ولی خیلی راحت دارید راجب ادمای کشورای دیگه نظر میدید و شخصیتشونو میکوبید.

جهان سومی هستیم دیگه این چیزا طبیعیه!

در ضمن تو کل ایران سر جمع بیست نفر هستن که تبعه کشورای دیگه باشن و بتونن تو ایران تحصیل کنن؟

همه این درصدا و اخبار رو کاغذ صحت داره .
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

ویرایش توسط milad 22 : 30 دی 1393 در ساعت 20:10

12. Top | #27
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      اومدن افغان ها به ایران خیلی ضرر داره واسه کشور، اونا چون از کشور محرومی اومدن و سختی زیاد کشیدن، قدر کار و درس رو میدونن، واسه همین هم خیلی خوب درس می خونن و هم خیلی کار می کنن، اونم در ازای مزد کم، واسه همین، جوون های ایران هم از لحاظ شغلی ضرر می کنن و نمی تونن واسه خودشون شغلی پیدا کنن، و از طرف دیگه هم نمی تونن تو دانشگاه قبول بشن.

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا مسعود خدا خیرت بده شما تنها کسی هستی حرفم رو فهمیدی منم ابنجا بهکسی توهین نکردم فقط حرف من همین حرفیه که اقا مسعود نوشته همین بابا جون بحثو تمام کنید به جایی نمیرسه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      اومدن افغان ها به ایران خیلی ضرر داره واسه کشور، اونا چون از کشور محرومی اومدن و سختی زیاد کشیدن، قدر کار و درس رو میدونن، واسه همین هم خیلی خوب درس می خونن و هم خیلی کار می کنن، اونم در ازای مزد کم، واسه همین، جوون های ایران هم از لحاظ شغلی ضرر می کنن و نمی تونن واسه خودشون شغلی پیدا کنن، و از طرف دیگه هم نمی تونن تو دانشگاه قبول بشن، در هر حال اومدن افغان ها به ایران ضرره.
      باز سـگ افغانها شرف داره به این عراقی هایی که کرسی دولت و مجلس رو صاحب شدن.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)