سلام دوستان خوبم
یک سری کتاب گرفتم - ازبابتی خوشحالم و از بابتی ناراحت
شیمی 2 مبتکران گرفتم - خیلی عالیه - واقعا شیک و قشنگ توضیح داده - حالا این به کنار - فیلم آموزشی هم باهاش بود - واقعا حال کردم
عربی به زبان ساده ایاد فیلی - واسه شروع خوبه
دین و زندگی گاج میکرو - دردو جلد - اینم خیلی خوبه
فیزیک هم یه خوداموز خوب میخواستم ولی چیزی پیدا نکردم -فعلا فیزیک اول -ژرف اندیشان گرفتم - تا ببینم بعد چی بگیرم
اون دوستانی هم که گفتن ریاضی مهر و ماه بگیر - گرفتم - 800 صفحست - کتاب جامعی هستش- ولی خودآموز پیشرفته نیست- یعنی به درد من که صفر کیلومترم نخورد - ولی حیفم اومد نخرمش -ولی باز خود آموز میخاستم - که فعلا پیک گلواژه اول رو گرفتم - ریز به ریز توضیح و آموزش داده - اینم فعلا خوبه تا بعدا واسه دوم وسوم و هندسه و امار یه چیزی پیدا کنم
زیست هم با تاکید زیاد دوستان نشر الگو گرفتم - ولی بازاون چیزی که میخاستم نیست - خیلی ضد حال بهم زد - آخه خودآموز نبود - این به درد دانش آموزانی میخوره که مدرسه میرن - نه منی که تو عمرم کتاب زیست دستم نگرفتم - حالا من باید برم کتاب زیست رو بخونم و یا یه سی دی اموزشی بگیرم - این نشرالگو هم واسه بعدا مکمل خوبی میشه
زمین هم خیلی سبز گرفتم -این دیگه ولقعا خیلی ضد حال زد - اخه اومده درس رو خلاصه کرده و باز خود اموز نبود - باز یه جور مکمله - تو رو خدا یه کتاب خود آموز خوب معرفی کنید - اخه من به جز کنکور ، باید کتاب سوم و پیش رو هم امتحان بدم
ادبیات دوم هم گاج محوری گرفتم - یکمش رو خوندم - احساس کردم زبان فارسیم خیلی ضعیفه
-----------------
حالا ازدوستان میخام باز نظراتشون رو بگن
در ضمن واسه زبان فارسی چه کنم ؟
یعنی در حد صفر کیلومترم - یه خود آموز فوق العاده پیشرفته میخام - که از سیر تا پیاز رو یاده بده
دوستان احساس میکنم باید از زبان اول شروع کنم درست میگم یا نه ؟

LinkBack URL
About LinkBacks