سلام.بچه ها نظرتون راجع به کتاب گاج که 504 واژه رو به صورت تیک ایت در آورده چیه؟ اصلا یکی این تیک ایت رو برا من توضیح بده
اینم لینکش
فروشگاه انتشارات بين المللي گاج
سلام.بچه ها نظرتون راجع به کتاب گاج که 504 واژه رو به صورت تیک ایت در آورده چیه؟ اصلا یکی این تیک ایت رو برا من توضیح بده
اینم لینکش
فروشگاه انتشارات بين المللي گاج
این کتاب واژگان کنکور زبان اختصاصی هست اگر داوطلب کنکور زبان هستین از این استفاده کنین وگرنه از تیک ایت واژگان درسی عمومی استفاده کنین
اگه میشه ازش بپرسید بهتون بیشتر اطلاعات بده
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من هم تجربی کنکور میدم هم زبان
حالا این هیچی نظرتون رو بگید
504هم داره؟
از این روش متنفرم
واقعا بیهوده است چون شما اگر هم بخواید رمز بسازید باید خودتون بسازید که فراموش نشه
ولی باز هم ممنون
فلش کارت های زیادی برای 504 هست.
فلش کارت ها خوب فرقی ندارند باهم
صوت کامل لغات 504 هم با معنیش تو اینترنت هست.
من الان برای کنکور هم tick 8 میخونم،هر لغت رو 8 هر بار میخونی،طوری که روز اول صفحه اول(20لغت)،روز دوم میشه صفحه های یک و دو،تا روز هشتم این جوری ادامه پیدا میکنه،روز نهم از صفحه دوم میخونی تا صفحه نهم،یعنی صفحه اول حذف میشه،هر صفحه رو کلا هشت بار میخونی،،،ولی یه مشکلی که داره،اینکه تو tich 8 رو نگاه میکنی،میبینی همه لغات رو بلدی،اما وقتی میری reading ،یه کم گیج میشی تو معنی لغات،،،،برا همین من فقط به tich 8 اتکا نمیکنم،اول متن درسامو میخونم ، بعد tich 8،بعدش دوباره متن، بعدش تست،،،در کل برای حفظ لغت عالیه اما کافی نیست
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)