سلام دوستان خوب دوستان من ی عالمه جزوه پی دی اف دارم باید بخونمشون شما نرم افزاری چیزی سراغ ندارید مانند قلم باشه که بشه تو جزوه پی دی اف بنویسی و یا روشی سراغ ندارید که راحت تر بشه خوند طوری که خسته نشم ممنون میشم کمک کنید؟؟؟
سلام دوستان خوب دوستان من ی عالمه جزوه پی دی اف دارم باید بخونمشون شما نرم افزاری چیزی سراغ ندارید مانند قلم باشه که بشه تو جزوه پی دی اف بنویسی و یا روشی سراغ ندارید که راحت تر بشه خوند طوری که خسته نشم ممنون میشم کمک کنید؟؟؟
ویرایش توسط Mr.Dr : 18 دی 1393 در ساعت 16:15
پرینتر برای تعداد کاغذ های بالا توی استفاده خانگی زیاد به صرفه نیست. بیشتر به درد دوران دانشجویی میخوره تا دوران کنکور. تو دوران کنکور چون تعداد درس ها زیاده تعداد دفعات پرینت به مراتب بیشتر از دانشگاه هستش. من شخصا پرینتر HP P1102w خریدم 210 هزار تومان. اگر بخوام جوهر ( کارتریج) اصل بخرم هر دفعه میشه 140 هزار تومان!!! ولی خب شارز که میکنمش میشه 25تومان هر دفعه(غیر اصل) ولی خب کیفیتش بدتره. با هر کارتریج میشه حدودا 600 تا پرینت گرفت. حالا شما حساب کن دیگه. البته من درباره پرینتر های جوهر افشان اطلاع ندارم.
ببین این قضیه خوندن از روی کامپیوتر یا تبلت واقعا بستگی به خودتون داره. به طور مثال تو کشور های پیشرفته مثل امریکا و انگلیس اونا از بچگی دیگه خیلی از درس هاشونو از کامپیوتر یا تبلتشون میخونن و حتی بیشتر تکالیفشون به این صورته. تو دانشگاه هم که وارد میشین به هر دو شکل وجود داره. خیلیا هستن اینجا خسته نمیشن وقتی درس یا جزوه رو از لپ تابشون میخونن ولی یکی مثل من چون از بچگی کتاب دفتر دستش دادن واقعا برام سخته. به نظر من برای اینکه خسته نشین باید بیشتر تمرین کنین تا عادت کنین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)