برای قبولی رشته حقوق حداقل رتبت باید چند باشه ؟براهمه منطقه ها
دانشگاه قم700
حقوق حداکثر رتبه زیر2000 میخواد.
نوشته اصلی توسط HANA199665 برای قبولی رشته حقوق حداقل رتبت باید چند باشه ؟براهمه منطقه ها به لینک زیر مراجعه کنید : کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته
نوشته اصلی توسط unknown به لینک زیر مراجعه کنید : کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته دانشگاه امام صادق نداره
دانشگاه امام صادق کارشناسی ارشد حقوق رو برمیداره...
خیلی رتبه براشون ملاک نیست ... شرط اصلی براشون مصاحبه هست که خیلی هم سخت میگیرن.
نوشته اصلی توسط Johnny Depp دانشگاه امام صادق کارشناسی ارشد حقوق رو برمیداره... نه کارشناسی ارشد برا پسراست حقوق کارشناسی داره - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - نوشته اصلی توسط Bl4Ck_96 خیلی رتبه براشون ملاک نیست ... شرط اصلی براشون مصاحبه هست که خیلی هم سخت میگیرن. مطمئنی مثلا با5000منطقه1 حقوق میگره؟
نوشته اصلی توسط HANA199665 نه کارشناسی ارشد برا پسراست حقوق کارشناسی داره - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - مطمئنی مثلا با5000منطقه1 حقوق میگره؟ اگه تجربی یا ریاضی باشین و مصاحیه خوب بدین 100%
نوشته اصلی توسط Bl4Ck_96 اگه تجربی یا ریاضی باشین و مصاحیه خوب بدین 100% چه جالب من فک کردم باید زیر 1000باشی
نوشته اصلی توسط HANA199665 چه جالب من فک کردم باید زیر 1000باشی اون واسه انسانیا هست که رتبه اش باید کمتر باشه ...(فک کنم زیر 2000 واسه انسانی) ولی خب بازم ملاک براشون رتبه نیست. موفقیتـــــــــ
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)
نمایش برچسبها