فک کنم بخاطر این باشه که دامنه هاشون با هم فرق داره
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
ویرایش توسط Afsane-IN : 09 دی 1393 در ساعت 22:03
اره درسته اما اخه دومی هم در درجه ی اول (با احتساب رادیکال) میتونه -1 رو بپذیره اما بعدش دوباره یک کسر زیر رادیکاله و بازم نمیتونه مجانب قائم داشته باشه
اصلا از لحاظ تعریف رادیکال هم اون دوتا عین همن از خواص رادیکاله که میشه رادیکال صورت و مخرجو یکی کرد!
به هرحال دومی هم وقتی دامنه ی رادیکالو حساب کردیم باید بعدش بریم سراغ دامنه ی کسره پس بازم -1 جزو دامنه نیست
از نظر من هر دوتاشون مجانب قائم ندارن
نمیفهمم چرا شما میگین دومی داره
داداش فكر كنم اشتباه داري از اين سايت مفيد استفاده ميكني،
بايد بخش realpart اونو انتخاب كني تا با دامنه خودش بهت جواب بده،
بخش imaginary part دامنه رو همه اعداد فرض كرده...
بنابراين در تابع اول اطراف 1- جزء دامنه نيست پس مجانب نداره،
ولي در دومي چون دامنه اون از سمت چپ 1- تعريف شده هستش مجانب داره....
دامنه ی دومی کجاش در -1 تعریف شده؟ بابا زیر رادیکال کسر به اون گندگی داره!
مگه نباید ریشه ی مخرجو از دامنه حذف کنیم؟؟؟!!!
خوب توی هردوتا -1 باید از دامنه حذف شه و در اون نقطه تعریف نشده!
کسی نمیتونه به من حالی کنه؟ میرم میپرم زیر کامیون راحت شم اه عجب زندگیه مزخرفی شده همش سوال و اشکالو و...... من رفتم خودکشی کنم خوبی بدی دیدین حلالم کنین
Hesam
وای افسانه جان دستت درد نکنه خیلی باحالی!
منو از خودکشی حتمی نجات دادی ایول بابا!
اصلا از این به بعد جای پست زدن سوالا رو خصوصی برات میفرستم دیه!خخخخخ
پس با این حساب ما توی حد گیری حق نداریم از قوانین رادیکال ها استفاده کنیم دیگه؟ چون ممکنه اینکارو بکنی در یه نقطه مجانب بده یه جا نده!
Hesam
نه تاپیک بزنی بهتره
شاید سواله یه نفر دیگه هم باشه و بقیه هم یه چیزی یاد میگیرن
Hesam
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)