سلام به همه..بچه ها میخوام کارای زیر رو انجام بدم واسه نتیجه بهتر لطفا هرکی میتونه کمکم کنه و نظرشو بگه..با تشکر
1- متاسفانه توی آزمونای کانون و کلا بعضی تستای کنکور توی درس معارف مشکل دارم...درصد کانونم بالای 50 نمیاد..کتاب گاج رو دارم اما به قول خودمون باهاش حال نمیکنم..اصلا دوست ندارم برم طرفش سبک و نحوه ی درس دادنش به دلم نمیشینه....میخوام ی کاری کنم : واسه حفضیات خود کتاب درسی رو بخونم و بعدش بیام کتاب آیات و نکات گاج رو بخونم.به نظرتون منومیرسونه به درصد 100 یا نه؟؟؟؟و اگه شد خط ویژه هم میگیرم..حداقل ساختار کتاب نسبت به میکرو خیلی بهتره
2- ریاضی پیش تجربی رو میخوام گاج نقره ای بگیرم..از نظر درسنامه مشکل ندارم توی پیش دانشگاهی چون هم کلاس میرم و هم کتاب آموزش مبتکران دارم..دوست دارم سوالات سخت و مفهومی داشته باشه...آیا این کتاب خوبه یا نه؟؟
3- به نظرتون زبان فارسی و ژنتیک رو بزارم واسه اول فروردین به بعد مشکلی نداره؟؟؟درضمن من آدم تند خوانی هستم کند خوان نیستم سریعا هم مطلبو میگیرم که چیشد..:yahoo (4):
4- زمین شناسی مهروماه جمع بندی بگیرم خوبه یا جامع؟؟اصلا تا الان زمین نخوندم و میخوام بالای 40 بزنم///
5- باتشکر از وقتی که واسه من و این متن گذاشتین...
لطفا کمک کنین