خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 42
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

بیاین نظر بدین لطفا

سلام به همه..بچه ها میخوام کارای زیر رو انجام بدم واسه نتیجه بهتر لطفا هرکی میتونه کمکم کنه و نظرشو بگه..با تشکر
      1- متاسفانه توی آزمونای کانون و کلا بعضی تستای کنکور توی درس معارف مشکل دارم...درصد کانونم بالای 50 نمیاد..کتاب گاج رو دارم اما به قول خودمون باهاش حال نمیکنم..اصلا دوست ندارم برم طرفش سبک و نحوه ی درس دادنش به دلم نمیشینه....میخوام ی کاری کنم : واسه حفضیات خود کتاب درسی رو بخونم و بعدش بیام کتاب آیات و نکات گاج رو بخونم.به نظرتون منومیرسونه به درصد 100 یا نه؟؟؟؟و اگه شد خط ویژه هم میگیرم..حداقل ساختار کتاب نسبت به میکرو خیلی بهتره
      2- ریاضی پیش تجربی رو میخوام گاج نقره ای بگیرم..از نظر درسنامه مشکل ندارم توی پیش دانشگاهی چون هم کلاس میرم و هم کتاب آموزش مبتکران دارم..دوست دارم سوالات سخت و مفهومی داشته باشه...آیا این کتاب خوبه یا نه؟؟
      3- به نظرتون زبان فارسی و ژنتیک رو بزارم واسه اول فروردین به بعد مشکلی نداره؟؟؟درضمن من آدم تند خوانی هستم کند خوان نیستم سریعا هم مطلبو میگیرم که چیشد..:yahoo (4):
      4- زمین شناسی مهروماه جمع بندی بگیرم خوبه یا جامع؟؟اصلا تا الان زمین نخوندم و میخوام بالای 40 بزنم///
      5- باتشکر از وقتی که واسه من و این متن گذاشتین...
      لطفا کمک کنین

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دینی مشکلت ایات یا متن درس؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      والا جفتش..ولی بیشتر متن درس

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ریاضی پیشنهادم خیلی سبز هست. چون تستای جوندار هم داره

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خیلی سبز رو دارم ولی تستایی داره مثل معماس..میخوام ساختار کنکوری ولی درعین حال سخت داشته باشه..گاج خوب نیست؟؟؟فقط پیش منظورمه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من کلا بیخیال گاج دین و زندگی شدم خودم اول ایاتو میخونم متنو هم ریز به ریز میخونم بعدش میام ایه ای که مربوط به هر قسمت درسه رو بیدا میکنم.خودت به هم ربطشون بدی بهتر نتیجه میگیری من این ازمون امنحان کردم80 زدم
      واسه ریاضی من گاج نقره ای میخونم همه جور سوالی داره سوالای کانونم راحت حل میکنم تو کانون90 یا100 میزنم البته یه سری مطالب ریاضی پایه رو رمزینه میخونم خیلی عالیه
      زنتیکو الان بخونی بهتره بعدا کارت راحتتره

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان کتاب تست دینی چی دارین؟؟؟آفرین واقعا ریاضی رو بالا میزنی دمت گرم...

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مشکل کار همینجاست اصلا تست کار نمیکنم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

یغنی کلا تو عمومیا ی خرده مشکل دارم

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب حداقل بعد از خوندن از همون گاج تستای کنکور و تالیفی رو بزن

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وقتشو ندارم معمولا کل درسامو میذارم هفته اخر اینه که همیشه واسهعمومیا کم کاری میکنم

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فارغ التحصیلی؟؟؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اره

اما ساعت مطالعه ام خیلی کمه

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منم فارغ التحصیلم روزی 7 ساعت میخونم...اختصاصیا و لغات ادبیات و کمی معارف رو هفته اول تموم میکنم با تست کم...هفته دوم اختصاصی فقط تست میزنم و عمومی میخونم همراه با تست..اینطور خیلی خوب شد واسم..

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من اختصاصیارو با تست میخونم یعنی وقفه نداره البته به جز زیست
      عربی هم خیلی ضعیفم این هفته بیشتر تمرکزمو گذاشتم رو عربی
      زیست جند میزنی

من برنامه منظمی تو درس خوندنم ندارم همین باعث میشه همیشه عقب باشم

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من 70...منم عربی ضعیفم فوقش 40 میزنم...منم مثل تو با تست اختصاصیارو میخونم اینجور بهتره..فکر کنم بودجه بندی آزمون بعد رو تا آخر همین هفته تموم کنم..البته فقط اختصاصیا...دیگه دوهفته آزادم و هرچی دوست داشته باشم میخونم

همیشه آخر شبا روی ی کاغذ مطالبی که میخوای واسه فردا بخونی رو با میزان ساعتش بنویس که همیشه برنامه ای داشته باشی...من اینکارو میکنم و خوبه

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن