دوست عزیز شاعر میگه هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند باید در هر وضعیتی که هستیم خدارو شکر کنیم انشاا... که حالتون هرچه سریعتر خوب بشه ب امید شفای تمام بیماران
دوست عزیز شاعر میگه هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند باید در هر وضعیتی که هستیم خدارو شکر کنیم انشاا... که حالتون هرچه سریعتر خوب بشه ب امید شفای تمام بیماران
وقتي احساس مي كني كه ديگر تحمل نداري ، جادوي اميد است كه به تو نيرو مي دهد...
پس هیچ وقت نا امید نشو...
خواهرم امیدورام یه روز بیای و تو همین تاپیک خبر سلامتیت روبدی...
به یادت هستیم...
اون بالایی هواتو داره...
ایشالااا حتما خوووب میشی خانم نااز
کلا یه عامل تحریک دستگاه گوارش استرسه.چیزی که همه داریم.. سعی کن آرووم باشی.همه چی درست میشه
خدا حواسش هست جاانم
ویرایش توسط Mahnaz : 09 دی 1393 در ساعت 21:57
سلام دوست خوب.
اولا ذهنت رو اصلا درگیر نکن و اصلا به این موضوع فکر نکن.
در زبده الدعوات روایت کرده است که رسول خدا (ص) به خانه حضرت فاطمه (س) آمد. امام حسن را بیمار یافت و این منظره بر آن حضرت خیلی گران آمد. جبرئیل نازل شد و گفت: یا محمد تعلیم کنم تو را دعایی که با آن فرزندت از ناخوشی خلاص گردد، پس خواند:“ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم “” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “پسحضرت این دعا را خواند و دست خود را بر پیشانی امام حسن (ع) گذاشت و شفا یافت.دوستان این دعارو برای دوست خوبمون بخونید به کرامت و شفا بخشی خدا انشاالله که چیزی نیست
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام دوست خوب.
اولا ذهنت رو اصلا درگیر نکن و اصلا به این موضوع فکر نکن.
در زبده الدعوات روایت کرده است که رسول خدا (ص) به خانه حضرت فاطمه (س) آمد. امام حسن را بیمار یافت و این منظره بر آن حضرت خیلی گران آمد. جبرئیل نازل شد و گفت: یا محمد تعلیم کنم تو را دعایی که با آن فرزندت از ناخوشی خلاص گردد، پس خواند:“ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم “” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “پسحضرت این دعا را خواند و دست خود را بر پیشانی امام حسن (ع) گذاشت و شفا یافت.دوستان این دعارو برای دوست خوبمون بخونید به کرامت و شفا بخشی خدا انشاالله که چیزی نیست
بای بکس
آجی گلم ما برات دعا میکنیم که هرچه زودتر خوب بشی
تو هم توکلت به خدا باشه:-)
هرگز نگویم خدایا دستم بگیر
عمری است گرفته ای مبادا رها کنی ....
وااااااااااااااااای روشنا خیلی اعصابم خوردشد
امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی فدات شم.تا روزی که کامل خوب شی دعات میکنم
فقط ناامید نباش و بیخودی بخند:yahoo (4):زیاد نخندی دل درد شیاااا
امیدوارم زود خوب شی آجی برات دعا میکنم از ته دل
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
از همه ی ابجیا و داداشای مهربونم تشکر میکنم
اگه تو زندگیم اندازه ی شما بقیه به فکرم بودن حالم خیلی بهتر بود
خدارو شکر ... حالا باز باید چند تا آزمایش بدم تا مشخص بشه چرا
دارو به جای بهتر شدن بدترش کرده ..... همتونو دوست دارم
^______________________^
^______________________^
یا من اسمه دوا و ذکره شفا حال دوست عزیزمون رو خوب کن به حق شب عزیزت (امامت حضرت مهدی<عج>)
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)