20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
++ باور کن مقایسه بین « بنز و لامبورگینی» خیلی سخته !! هر کدوم امتیاز خاص خودشونو دارن !!
++ هر دو کاملن + هر دو عالین
++ هر دو از نظر تستی قوی کار کردن !!
++ هر دو پاسخ تشریحی خیلی خوبی دارن !!
++ هر دو تالیف قوی ای دارن !!
++ با هر دو به هر سطحی از ادبیات انتظار داشته باشی، میشه رسید !!
.......................................
چند ویژگی خاص هریک :
>> موضوعی گاج، توضیحات فی مابین تستاش واقعن واسش یه امتیازه ! یعنی در بین اکثر کتابای تستی که دیدم، نه حالا صرفن واسه ادبیات!، توضیحاش باعث میشه که روند یادگیری واست بهتر دنبال بشه !! یعنی همین توضیحاتش خودش حاوی نکاتیه که کمتر جایی میشه اونو یافت و چیزی هم نیست که بشه تو پاسخ تشریحی ازش گفته شد و این نوع نوشتار خودش یه جور خلاقیت مولف رو میرسونه !!
>> موضوعی گاج، چیدمان تستاش بهتر و سازمان یافته تره !!! تو تمام بخشاش خیلی خوب کار شده !!
>> موضوعی گاج، توضیحاتی که واسه قرابتش داره یه امتیاز خاص به کتاب داده، که خیلی تو روند تست زنی قرابت، قبل از اینکه بخای به پاسخ تشریحی رجوع کنی، بهت کمک میکنه !!
>> جامع خیلی سبز!، تاپ ترین ویژگیش اینه که تالیف چهار استاد ادبیاته !! یعنی چه در سطح طرح تستای تالیفی و چه در سطح پاسخای تشریحی عالی کار شده !!
>> جامع خیلی سبز!، ویژگی تاپ بعدیش درسنامه ی عالی ای هستش که واسه زبان فارسی داره، واقعن از بهتریناست !!
>> جامع خیلی سبز!، ساختار مباحث موضوعی رو درس به درس پیش رفته ! و این تو آماده شدن واسه آزمونا خیلی کمک کننده است !! و حتی اگه هم خاسته باشی به شکل صرف موضوعی بخونی امکانش هست !!
جدا نمیدونم چطور سپاسگزاری کنم
من قصد دارم برا قرابت «هامون سبطی رو بگیرم، پس یکی از ویژگی های گاج ب دردم نمیخوره
2)ازنظر نکاتی ک تو گاج هس، زبان فارسی نشردریافت رو دارم، برای بقیه موارد مث املا و لغت هم میخوام کتاب بگیرم
یعنی ی کتاب برا تست میخوام فقط!
راستی، «املا و لغت» و «آرایه های ادبی» رو «گاج» بهتر گفته یا «جامع خیلی سبز»؟؟؟؟
ب نظرتون برا «املا» و «لغت» و «آرایه های ادبی» کتاب جدا بگیرم بهتره یا از رو جامع بخونم؟؟ (حالا چ گاج، چه خیلی سبز)
(اگه جوابتون منفیه، چه کتابی بگیرم براشون؟؟؟؟؟؟؟)
20% تخفیف انتشارات فار
اگه خاسته باشی به یه درسنامه ترکیبی از «املا و لغت و آرایه» برسی، تمامشو میشه در «دو صفحه a4» خلاصه کرد !! یعنی از هرجا هم که بخونی بیشتر از این دو صفحه نمیشه (حالا شما برو بگرد ببین بیشتر از این دوصفحه میشه یا نه !!؟!! ==== >>> در واقع میخام این متوجه باشی که تو بخش «املا و لغت» با یه مرور اولیه از خود کتاب درسی و بعد تمرین تست همه رو یاد میگیری (شما به یادگیری فکر کن !) از همین گاج تست بزنی به تهش نرسیده همه رو فوت آب میشی !!
>>> واسه آرایه اصل «یادگیری دقیق و عمیق مفهوم هر آرایه» است و بقیش تمرینه !! هر آرایه یه توضیحی پایه ای داره که از هر جا بخونی تقریبین یکیه ! بقیش تمرین وتمرین و بازهم تمرینه !! === >> گاج هم کافی و هم عالیه !!
...........................
البته اینو که میگم از دید خودم میگم که کیلویی حفظ می کنم !! شاید یکی با حفظیات چندان راحت نباشه و اگه از یه کتاب که شکل گل و سنبل داشته باشه و رنگی باشه و یه کم هم آش و لعابش داده باشه، بهتر یاد بگیره ==== >> وگرنه راحت برو کتابتو بردار بخون یاد بگیر
20% تخفیف انتشارات فار
خُب عزیز من امتیاز ماله همین روزاست
.............
مرسی هم که ایتالیاییه
تنکس هم انگلیسیه
تشکر هم گفتی عربیه
من میگم بیا یه دقیقه سکوت کنیم !!:yahoo (4):
...........................
اگه گاجو بگیری، اول ببین همین راضیت میکنه یا نه !!
بعد اگه دوس داشتی کتاب جلد یک همایش ادبیات نشر دریافت دکتر سبطی رو ببین
20% تخفیف انتشارات فار
20% تخفیف انتشارات فار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)