X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چه جوری میشه معدلم دیپلم بالا برد یا دیپلم دیگه ای گرفت

سلام
      من پشت کنکوری هست ریاضی خونده ام ولی به خاطر اینکه معدل بیشترین تاثیر رو روی کنکور داره میخواهم معدلم بالا ببرم
      من تو سالی که امتحان دادم همه ی دروسهام خوب بود ولی به خاطر مشکلی که داشتم نتونستم دوتا درس بخونم و خودم هم سر جلسه استرس داشتم همه ی دروسهام دور بر 16 هستن ولی فیزیک و جبر احتمال هردوشون صفر شدم
      میخواستم بپرسم ایا میتونم دیپلم دیگه ای بگیرم یا اینکه اون دوتا دروسی که خیلی خراب کرده ام و از اول اون فیزیک و جبر احتمال امتحان بدم؟؟ یا میتونم دیپلم دیگه ای بگیرم ؟؟؟

اگه میتونم لطفا خواهش میکنم راهنمایییییییم کنید خواهش میکنم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkor1 نمایش پست ها
      سلام
      من پشت کنکوری هست ریاضی خونده ام ولی به خاطر اینکه معدل بیشترین تاثیر رو روی کنکور داره میخواهم معدلم بالا ببرم
      من تو سالی که امتحان دادم همه ی دروسهام خوب بود ولی به خاطر مشکلی که داشتم نتونستم دوتا درس بخونم و خودم هم سر جلسه استرس داشتم همه ی دروسهام دور بر 16 هستن ولی فیزیک و جبر احتمال هردوشون صفر شدم
      میخواستم بپرسم ایا میتونم دیپلم دیگه ای بگیرم یا اینکه اون دوتا دروسی که خیلی خراب کرده ام و از اول اون فیزیک و جبر احتمال امتحان بدم؟؟ یا میتونم دیپلم دیگه ای بگیرم ؟؟؟

سلام دوست عزیز
      تنها راه برای تغییر معدل اینه که دیپلم مجدد بگیرید که حتما باید در رشته ای غیر از رشته قبلیتون یعنی ریاضی باشه...من خودم همین دی ماه امتحانات نهایی رشته تجربی رو دادم و خیلی هم راضیم...دیپلم قبلیم ریاضی بود.
      البته دیپلم مجدد دیگه از الان به بعد به کنکور 94 نمیرسه. تو خرداد میتونید بگیرید که اونم برا 95 قابل استفادس...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن