براي,اين سوال هم عرض کنم که اين بي نظمي خودش يه جور نظمه. يني اين بي نظمي خودش از نظم و ضوابط خاصي پيروي ميکنه. به همين دليل هس که ميتونيم از اين بينظمي در فرمول هاي رياضي استفاده کنيم.
مثلا ميگيم q=Mcdt. در اينجا m که همون جرم مادههس از قانون "ثابت موندن" پيروي ميکنه و اگرجرم ثابت نباشه نميتونيم از اين فرمول استفادهکنيم.
خوب حالا که انقد خوب فلسفه بلدي اينم بگو اگه حوصله و وقت داشتي. اگه نداشتي که هيچ:-)
مگه خدا خوب مطلق نيس؟پس اين همه بدي در دنيا چيکار ميکنه؟ چرا آفريده شده؟ مثلا نفرت يا زلزله چرا آفريده شده؟ مگه ميشه يه نفر خوب مطلق باشه ولي نفرت رو بيافرينه؟
مگه خدا قادر مطلق نيس؟ حالا که اين بدي ها آفريده شده(حالا به هر دليلي) چرا اين بدي ها رو محو نميکنه؟
ویرایش توسط saeid_NRT : 01 دی 1393 در ساعت 23:17
البته سوال آخر هيچ مغلطه و چيز خاصي نداره.
جوابشم نميدونم. و اين سوال برگرفته از کتاب مباني فلسفه تاليف نايجل واربرتون هستش و البته که مجوز داره.
چون تابدی نباشد خوبی معنا پیدانمیکند همانطور که اگر سیاهی وجود نداشته باشد سفیدی هم معنا ندارد
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چون تابدی نباشد خوبی معنا پیدانمیکند همانطور که اگر سیاهی وجود نداشته باشد سفیدی هم معنا ندارد
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
راستش من به جواب دادن به اين سوال عاجز هستم. و در حد اطلاعات من نيس. ولي نميشه تصور کرد کسي که خوب,مطلقه مثلا نفرت رو بيافرينه. شايد مثلا خورده بگيريم,که اگه نفرت رو محو کنه اختيار انسان زير,سوال ميره ولي پديده هايي مث زلزله چي؟ اينا چرا آريده شدن؟ چرا از,بين نميبرتشون اگه قادر مطلقه.
البته اون کتاب از اين حرفا يه نتيجه هايي گرفته بود که من حتي از نوشتنش ترس دارم!
خود آقاي واربرتون اول کتاب گفته که اين حرفا رو با ديد انتقادي بخونين يني به راحتي قبول نکنين و راجع بش تحقيق کنين.
ولي خوبه عادم اطلاعات زيادي داشته باشه تا هر کس نتونه به راحتي تفکر خودشو به شما تحميل کنه.
تو بحث اثبات وجود خدا برهان هايي رو که ميارن مث علت العلل و ... رو مورد بحث قرار داده و نظر خودشو گفته! يني يه جورايي ايراد گرفته ازشون. مثلا گفته برهان علت العلل خودش خودشو رد ميکنه.
خيلي جالبه:-)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)