خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

قرص شب امتحاني

سلام بچه ها راستش امسال اين امتحان هاي دي ماه ما رو انداختن پشت سر هم حالا نميدونم اين كلي واسه ايرانه يا فقط تهران اينجوريه ولي ميخواستم بدونم شما واسه بيدار موندن تو شب امتحان مثلا تا سه شب چيكار ميكنين بعضي ها ميگن قرص ريتالين بخوري جواب ميده و بعضي هم ميگن قهوه بخوري جواب ميده چون يه بار خواهر من كه سه تا امتحان فرداش تو دانشگاه داشت يه ريتالين خورد و قشنگ تا چهار صبح بيدار بود. خواستم ببينم نظر شما چيه؟ خوبه بخورم؟ چون امتحاني مثل زمين شناسي وقت ميبره تو مغز آدم بره بخدا . ممنون ميشم كمك كنين

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ميلاد دلشاد نمایش پست ها
      سلام بچه ها راستش امسال اين امتحان هاي دي ماه ما رو انداختن پشت سر هم حالا نميدونم اين كلي واسه ايرانه يا فقط تهران اينجوريه ولي ميخواستم بدونم شما واسه بيدار موندن تو شب امتحان مثلا تا سه شب چيكار ميكنين بعضي ها ميگن قرص ريتالين بخوري جواب ميده و بعضي هم ميگن قهوه بخوري جواب ميده چون يه بار خواهر من كه سه تا امتحان فرداش تو دانشگاه داشت يه ريتالين خورد و قشنگ تا چهار صبح بيدار بود. خواستم ببينم نظر شما چيه؟ خوبه بخورم؟ چون امتحاني مثل زمين شناسي وقت ميبره تو مغز آدم بره بخدا . ممنون ميشم كمك كنين
      واای قرص ریتالین حرفشو نزن اعتیاد آوره شدید ، بعدش ترکش هم خیلی سخت و دردآوره ، من بودن از دوستام کسی ک مصرف کرده بود و مثل ... پشیمون بود ...
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ببین من دو ساله اخر دبیرستان واسه تمام درسام شبه امتحانی بودم انصافا نمره هامم خوب میشد...
      خوابم نمیبرد چون اینقد طی سال نخونده بودم که مجبور بودمو ترسمم نمیذاشت بخابم...ولی خب وقتایی که کسل میشدم دوتا نسکافه میخوردم ...
      ولی جدا ازینا پیشنهاد میکنم شبه امتحانی نباش چون سر امتحان واقعا انرژی کم میاری...

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من سال سوم زیاد شب امتحانی نبودم طول سال خوب خونده بودم . فقط زبان فارسی چون ازش بدم میومد هیچی بلد نبودم شب امتحانش فقط 3ساعت خوابیدم ، صبح سر جلسه اصلا تمرکز نداشتم و کلا گیج میزدم ! مثلا ی کلمه رو اصلا ندیده بودم یا ی سوال رو درست نخونده بودم ! شدم 17.5 !! بدترین نمره امتحان نهاییم بود ... در حالیکه شاید اگه خوب استراحت میکردم اینطور نمیشد و مغزم قشنگ کار میکرد !!!
      تو همه چیت تکمیله !

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      ریتالین ؟

اولا که به این راحتیا گیر نمیاد ، در ثانی اصلا قرص جالبی نیست ...

برای اینکه شبا بیدار بمونی بهترین راه همون قهوه است !

برای افزایش تمرکز و نشاط در دراز مدت هم زیر نظر پزشک فلوکستین مصرف کن

حالا زیره نظرش هم مصرف نکردی اشکال نداره ، چون کلا عوارض نداره

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      من سال سوم زیاد شب امتحانی نبودم طول سال خوب خونده بودم . فقط زبان فارسی چون ازش بدم میومد هیچی بلد نبودم شب امتحانش فقط 3ساعت خوابیدم ، صبح سر جلسه اصلا تمرکز نداشتم و کلا گیج میزدم ! مثلا ی کلمه رو اصلا ندیده بودم یا ی سوال رو درست نخونده بودم ! شدم 17.5 !! بدترین نمره امتحان نهاییم بود ... در حالیکه شاید اگه خوب استراحت میکردم اینطور نمیشد و مغزم قشنگ کار میکرد !!!
      من شب امتحانی بودن خیلی خوب بود برام نمره هامم اکثرا بالای 17 میشد که اگه شبش میخابیدم خیلی بهتر میشدم چون سره جلسه انرژیم کم میشد و بی دقتی میکردم یا از بس خسته بودم زود برگه امو میدادم...

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یادش بخیر دوسال پیش یه مطلبی در همین مورد گذاشته بودم توی وبلاگم.

خیلی بده.تاثیر وحشتناکی روی سیستم عصبیت میزاره.

برای درس هم موقتیه.

اگه دوهفته پیاپی استفاده کنی 20%از سلولهای عصبیت میتونن آسیب جبران ناپذیر ببینن.

دوست من،این قرص ها شاید بتونن در یه زمان کوتاه تمرکزت رو بالا ببرن اما در درازمدت خیلی از بیماری ها رو ایجاد میکنه مثل میگرن و انواع سردرد و سرگیجه،فراموشی یا حتی فلج شدن...

پس خواهش میکنم که از این چیزا استفاده نکن.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ریتالین خیلی مخربه. مورد مرگ ناگهانی هم داشته!
      چیه خودتون رو گیر آوردید امتحان های میان ترم اینقدر ارزش دارن که قرص بخورین واسش؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به جای خوردن ریتالین تقلب بنویس فوق فوقش میگیرن و نمره ات صفر میشه(خخخخخخ)اما خطر جانی نداره

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من از ریتالین استفاده کردم قبلا و خوب بود
      یه قرص میتونه تا 4 5 ساعت بیدار نگهت داره
      البته اگه بتونی قرصشو گیر بیاری
      ولی اینکه چند روز پشت سر هم نخوابی به نظرم کار درستی نیست رو سیستم عصبی تاثیر مخربی میذاره

بدرود

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      برو در مغازه های که مکمل های بدنسازی می فروشن بگو x booster ایکس بوستر...یه دونش رو بخور

اگه تا دو روز خوابت برد هر چی خاستی بگو باید بندازیش تو اب طعم رد بول میده

12. Top | #12
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      قرص ریتالین رو پیشنهاد میکنم البته از نوع سویسی که بهترین در بازار بعضی از داروخانه ها اونم فقط تو تهران دارن که اول باید پزشک برات نسخه کنه بعدش با کارت ملی شناسنامه بری از داروخانه ای که داره تهییه کنی درضمن این قرص فقط برای چند ساعت سرحالت میاره ولی بعدش حالت عصبی بهت دست میده اگر میخوای بیدار بمونی ساعت 12 شب با قهوه بزن کنارش تا صبح بیدارت نگه میداره
      ولی عوارض زیادی هم داره من که کلا گذاشتمش کنار

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اگر خواستی بگیری فقط سویسی رو بگیر
      اسپانیایش اصلا خوب نیست

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      عزیز این ریتالین اعتیاد اورده اگه میخای چیزی پیشنهاد کنی یه چیز درست...

اینی که من گفتم یه جور کافیین هست همینم ضرر داره و مصرف زیادش اعتیاد اورده ولی از ریتالین بهتره

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

عزیز این ریتالین اعتیاد اورده اگه میخای چیزی پیشنهاد کنی یه چیز درست...

اینی که من گفتم یه جور کافیین هست همینم ضرر داره و مصرف زیادش اعتیاد اورده ولی از ریتالین بهتره

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه خواستين براي سر حال اومدن و بيدار موندن از اين نوشابه هاي انرژي زا استفاده کني خوبه. رد بول يا هايپ خوبن.
      تو اين نوشابه ها ويتامين ب کافئين زيادي هس که باعث شادابي و نخوابيدن ميشه.
      سيگار و ريتالين و ... رو امتحان نکنيد.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      اگه خواستين براي سر حال اومدن و بيدار موندن از اين نوشابه هاي انرژي زا استفاده کني خوبه. رد بول يا هايپ خوبن.
      تو اين نوشابه ها ويتامين ب کافئين زيادي هس که باعث شادابي و نخوابيدن ميشه.
      سيگار و ريتالين و ... رو امتحان نکنيد.
      این نوشابه ها هم فقط ی دوره کوتاه انرژی زا هستن و بعدش وابستگی ایجاد میکنن بدون ایجاد انرژی و باعث ایجاد مرض قند (دیابت) میشن چون خیلی قندشون بالاست ، ایجاد چاقی و .... عوارض دارن
      ---------------------
      آقا طول سال درس بخون خوب ، که نیاز به شب زنده داری و این چیزا نداشته باشی والسلام !!!
      تو همه چیت تکمیله !

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن