خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات

واقعـــآ تستــآی الگو زیست غیر استـــآندارده ؟واقعـــآ ؟؟؟

واقعـــآ تستــآی الگو زیست غیر استـــآندارده ؟واقعـــآ ؟؟؟ دیدم چندتـــآی گفتن الگو غیر استـآندارده !!! خیلی سخته می دونم وقتی تستـآی الگو رو می زنم تستـآی چند سال اخیر کنکور می شن فرشته !!! به نظرتون لازمه گاج نقره ای هم بخرم اگه با الگو کنار بیـــآم ؟؟؟
      تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من تجربی نبودم ... اما با توجه به تحقیقاتم و کنکوره 93 ، الگو خیلی گزینه ی خوبیه.
      برای موفقیت توی کنکور باید بالاتر از کنکور رو کار کرد تا خود کنکور برات ساده تر شه.
      در ضمن این پیشنهاد فقط برای کسیه که به خودش مطمئنه که با سخت شدنه جملات و ریز شدنه نکات تست های الگو ، کتاب رو پرت نمیکنه تو سطل !

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      امیدوارم از کنکور دورم نکنه فقط !!! منم اوایل خیلی کلنجـآر می رفتم بهاش و میخواستم گـآج بخرم ولی کم کم دارم بـآ تستـآش کنار می یـآم !

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

امیدوارم از کنکور دورم نکنه فقط !!! منم اوایل خیلی کلنجـآر می رفتم بهاش و میخواستم گـآج بخرم ولی کم کم دارم بـآ تستـآش کنار می یـآم !
      تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام اگه میدونید زیستتون خیلی قوی هستش الگو بزن اگه میدونی واقعا الگو سخته شما اول گاج نقره ای بزن چون گاج سوالاتش بهتره و بیشتر شبیه کنکوره ولی نمیدونم شما چقدر از کتابا خوندید اگه میدونید وقت میکنید هر دو را بزن اولویت با گاج باشه یا اینکه میتونی 50 از گاج بزنی 50 تا الگو در مورد سخت بودنشم اینو همه دیگه میدوندد که هر سال درس زیست سخت تر میدن و باید برای رقابت بجنگی و برای همه یکسان هس موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.
      اگه مایل بودین چنتا عکس از سوالات قرار بدین تا بررسی بشه.چون من زمان تحصیل از این کتاب تست نزدم.

موفق باشید.

فروش سایت زیست پلاس با قیمت توافقی

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zist-konkur نمایش پست ها
      سلام.
      اگه مایل بودین چنتا عکس از سوالات قرار بدین تا بررسی بشه.چون من زمان تحصیل از این کتاب تست نزدم.

موفق باشید.
      شما از رو چه کتابی تست زدین؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      شما از رو چه کتابی تست زدین؟
      من هم کتاب خیلی سبز رو داشتم و هم همگامان ولی راستش بیشتر علاقم به تستهای کنکور و سنجش بودو تستهای قلمچی رو هم بعد آزمون حتما بررسی میکردم..و زیاد تست تالیفی کار نمیکردم.چون اونموقع هیچ کتاب تستی هم خط کنکور وجود نداشت.
      سال پیش اصلا الگو مطرح نبود امسال مطرح شه . به همین خاطر میگم چنتا عکس بزارین تا بررسی بشه.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zist-konkur نمایش پست ها
      من هم کتاب خیلی سبز رو داشتم و هم همگامان ولی راستش بیشتر علاقم به تستهای کنکور و سنجش بودو تستهای قلمچی رو هم بعد آزمون حتما بررسی میکردم..و زیاد تست تالیفی کار نمیکردم.چون اونموقع هیچ کتاب تستی هم خط کنکور وجود نداشت.
      سال پیش اصلا الگو مطرح نبود امسال مطرح شه . به همین خاطر میگم چنتا عکس بزارین تا بررسی بشه.
      zist1-fasle8.pdf
      zist1-fasle2.pdf

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آره اصلا واقعا توی طرح سوال مزخرفه..یعنی اصلا گزینه هاش یا حتی خود سوالارو مسخره طرح کرده..واسه الگو فقط باید ی کار انجام بدی.بعد از کتاب درسی بری تستاشو بخونی نه بزنی بعد نکته های توی پاسخنامه رو وارد کتاب یا جزوت کن...الگوفقط واسه اینه..حالا بزار پیش 1 بخونی بعد میبینی سوالاش واقعا مزخرفه..فقط پاسخاش و درسنامه ها خوبن...

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khnomgol نمایش پست ها
      واقعـــآ تستــآی الگو زیست غیر استـــآندارده ؟واقعـــآ ؟؟؟ دیدم چندتـــآی گفتن الگو غیر استـآندارده !!! خیلی سخته می دونم وقتی تستـآی الگو رو می زنم تستـآی چند سال اخیر کنکور می شن فرشته !!! به نظرتون لازمه گاج نقره ای هم بخرم اگه با الگو کنار بیـــآم ؟؟؟
      الگو هم خوبيا و بديهاي خودشو داره. شما اگه تونستي با الگو ارتباط بگيري همون الگو رو بخون. خوبيهاي الگو درسنامه و پاسخاشه. بديهاش تو بعضي تست هاس که زياده رويکرده تو جزئيات. زيادي دقيق شده به مطالب کتاب. ولي آيا اين همه جزئيات تو ذهن ميمونه يا فقط وقت تلف کردنه؟
      به هر حال از اين شاخه به اون شاخه پريدن هم اشتباهه. گاج رو هم بگيري ميبيني که سوالاش زير سطح کنکوره اکثرا.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چیزی که مثل روز روشنه اینه که هیچ چیز غیر استاندارد تر از کنکــور نیست !

من خودم الان سوم تجربی هستم / الان الگو میزنم خیلیم راضیم

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اتفاقا استانداردترین سوالا مال کنکوره..مفهومو از دانش آموز میخواد.حالا چون سختن همه میگن غیر استاندارده..ولی شما برو اگه سوالای کنکورو مشاببهشون توی کتابی دیدی بیا به منم بگو...هرسوال کنکورو چندتا طراح بزرگ بررسی میکنن

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من هم نشر الگو دارم هم گاج هم خیلی سبز...
      اوایل ک نشر الگو میزدم از زندگی نا امید میشدم...اصلا از جاهایی سوال میداد ک ب عقل جن نمی رسید...ولی بهم یاد داد کتاب چجوری بخونم...الآن اول جزوه کتاب میخونم بعد خیلی سبز تست های خط ب خط میزنم بعد میرم سر وقت نشر الگو ونهایتا گاج...خیلی درصد زیستم داره خوب میشه...واقعا اینا منابع قوی هستن فقط تنها چیزی ک مهم اینکه اگه اشتب زدید نا امید نشید...شما تا اخر کنکور چندین کتاب میخونید طبیعیه ک برا بار اول ازپس تستهاش بر نمیایین...ولی این کتاب از دست ندین...

A SONG OF ICE AND FIRE

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.
      بابت دیر شدن پاسخم عذر میخوام.این روزا سرم خیلی شلوغ بود.
      فایل هایی رو که برای بررسی گذاشته بودین رو دیدم. اینکه نشر الگو سوالات گزینه دو و سنجش و کنکور رو هم تو تستاش داره و بهشون اعتنا ویژه ای کرده خیلی خوبه و از نقاط مثبت این کتاب به حساب میاد.
      ولی نقطه ضعفی هم داشت.برخی از تست ها بسیار کتابی طراحی شده بودن ولی این به خودی خود بد نیست و در کنکور هم سوالات ساده ای طرح میشن ولی مشکل این بود که تعدادی از این سوالات ساده به صورت کاملا ناشیانه طرح شده بودن و کاملا اوت بودن.ولی هیچگاه تو سوالات کنکور چنین تست هایی رو نمیبینین که اینقدر غیر حرفه ای باشن.
      یه نقطه مثبت داشت.برخی از تستاش واقعا دقیق بود و نشون میداد نویسنده تسلط خوبی رو کتاب درسی داشته.نگین تست های این کتاب خیلی سخته الان دیگه شما همتون میدونین که مخصوصا سوالای زیست خیلی دقیق و مفهومی طرح میشن.البته در برخی موارد مولف گریزی به خارج از کتاب زده بود که اونارو هم میشد با رد گزینه حل کرد.

در کل الگو کتاب خوبی هستش.دوستان سال دومی و سومی براشون مفید خواهد بود که از این کتاب استفاده کنند.ولی برای پیشدانشگاهی ها میگم که باید برای تست زنی زیست شناسی با برنامه عمل کنن.تست تالیفی در سال کنکور خیلی به درد نمیخوره و بهتره بیشتر تست های کنکور و سنجش رو کار کنین.البته اگکه میخواین مطالعتون ثمر بخش باشه حتما همه سوالات و همه گزینه هاش رو بصورت کامل و دقیق بررسی کنید.حتی اونایی رو که درست زدین.

کتاب گاج رو هم دیدم (البته گاج نقره ای ) .کتاب خوبی بود و تو پاسخ های تشریحیش کتاب درسی رو خیلی خوب بررسی کرده.و اونم از نظر من میتونه کمک خوبی برای درس زیست شناسیتون باشه .

*در آخر حرفی رو که بارها بهتون زدم رو تکرار میکنم.برای زیست شناسی مهم استاد نیست مهم خودتونین.مهم کتاب کمک درسی نیست , کتاب خودتونه و بهترین تست ها تست های کنکوره.اکثر کتابهای کنکور در یک سطحن و مهم خود شما هستید.

موفق باشید.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)