یحیوی
کامیار
سادات
نادری نژاد
بهادر کامران
اعلم
به نظرم خودت بشین گاج رو بخون یا الگو رو متوجه میشی ، فیلم آموزشی آدم رو تنبل میکنه البته نظر منه کتاب خوندن یه جوریه تا دو روز نخونی دیگه حوصله نداری بخونی
دقیقا من هم همینجوری شدم وقتی از روش خوندم فصل مقاومت رو اصلا خوب نگفته منظورم سیر تا پیاز فیزیک سوم هست
برید فیلمهای دبیرستان شریف رو که رایگان هست ببینید(در سایت آلا).البته دکتر طلوعی نه. استاد بعدی رو انتخاب کنید چون دکتر طلوعی کارشون عالیه ولی کنکوری هستند و شما باید یک مقدار پایتون رو با فیلمهای مفهومی قوی کنید.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
من توضیح کاملی راجع به فیزیک آلا میدم.در آلا دو استاد خیلی مطرح هستند.استاد کازرانیان که مفهومیتر آموزش میدن و دکتر طلوعی که کنکوری هستند و نکات رو خیلی مرتب آموزش میدن.شما باید یک مبحث از فیلمهای دکتر طلوعی انتخاب کنید اگر مشکلی نداشتید (که با توجه به نحوه ی آموزش گام به گام ایشون نباید مشکلی نداشته باشید خصوصا که تست هم حل میکنند)دکتر طلوعی انتخاب اول هست اما اگر مشکل پایه ای داشتید برید از استاد کازرانیان کمک بگیرید.البته در مبحثی مثل کار و انرژی مجبورید از فیلم استاد کازرانیان استفاده کنید چون دکتر طلوعی در این مورد تدریسی نداشتند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)