سلام و یه خسته نباشیددددددد پر انرژی به برو بچ کنکوری 94 :yahoo (4):
من تازه واردم
یه چنتا مشکل داشتم ببخشین که وقت گرانبهای شما دوستای گلم رو میگیرم
ببخشین اگه تاپیکم بی ربطه ولی برام خیلی حیاتیه
راستشو بخواین من تیزهوشان درس میخونم ولی ***** ترین تیزهوشان ایرانه بی نظمی و بی برنامگی و کمبود امکانات و ضعف مدیریتی توش موج میزنه
ینی یکی از بزرگترین پشیمونی های زندگیم اینه که چرا همون اول دبیرستان که نمونه دولتی هم قبول شدم و سابقه مدرسش تو شهرمون بیشتر بود نرفتم و از سر احساس(اونموقع خب 13 سالم بیشتر نبود) تصمیم گرفتم که بیام این مدرسه که همه دوستام اینجان و اگه نرم تیزهوشان خونواده و فامیل چ فکری میکنن و ....
خلاصه سرتونو درد نمیارم 4 ساله که از این معلمای درب و داغون هیچ بهره ای نبردم و همش رو پای خودم اومدم بالا...که الانم بدون تحقیق اولیه رفتم کل درسای اختصاصی کنکور آسان است رو خریدم البته نمیخوام تبلیغ کنما ولی برا منی که معلمای داغونی دارم همینام کفایت میکنن بجز زیستش که اصن وقتی معلمشو نگا میکنم (دادگستری) حالت تهوع میگیرم
تابستونم رفت و مدارس شروع شد...از آبان با این مشاورای یزدانی که تماس گرفتم بد نبوده خیلی انگیزه پیدا کردم برا درس خوندن و دارم سفت و سخت میخونم کمتر به دی وی دیا و تکنیکا متکی ام وسعی میکنم ازشون مفهمو یاد بگیرم تا بالاخره یه جوری ضعف معلمایی که داشتم جبران شه ( باز این یارو مسعودیه جدا از بعضی تکنیکاش که 90 درصدشم تو کتابا هست صد شرف داره به معلم ریاضی 70 سالمون که آدم اصن رو کلاسش خواب میره و خودشم نمیدونه چی درس میده)
الان که دارم درس میخونم یه مشکل بزرگ جلو روم میبنم اونم مدرسه ی آشغالمه
بچه ها خواهشا جواب بدین که آیا انضباط پیش دانشگاهی تاثیری تو ورود به دانشگاه داره؟؟ آخه میگم تا اونجایی که میتونم سعی میکنم مدرسه نرم از وقتش واسه خوندن خودم بهره ببرم ولی این معاونمون چن روز پیش اومد تهدیدم کرد گفت انضباططو 10 میدم و اگه انضباط زیر 18 باشه دانشگاه رات نمیدن...
و آیا نمره های امتحانی پیش دانشگاهی تاثیری تو کنکور میزاره که بخوام وقتمو رو اونام تلف کنم؟؟
بچه ها تورو خدا ببخشین وقتتونو گرفتم خیلی داغونم و همش تو فکر و استرسم موقع درس خوندن ازتون خواهش میکنم یکم امید بهم بدین آیا میشه از الان هم که شروع کردم رتبه زیر 1000 بشم؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟