بنام خدا
سلام به عزیزان ♥
سوالی دارم که برایم مهم است...
کدام یک از شما کنکوری های عزیز 94 برای مطالعه درس از 5 صبح شروع میکنید؟
سپاس از همه ♥
.
.
.
.
.
دوستان عزیز : همه نظرات رو خوندم ... عده ای تازه صبح میخوابند ! و عده ای هم خیلی سخته براشون که بتونن اول صبح بیدار بشوند ...
بقول آقای پازوکی ، بهترین زمان خوابیدن وقتیه که هوا رو به تاریکی 100 درصد میره و بهترین زمان بیدار شدن همراه با طلوع خورشید است و علتش هم بخاطر ترشح ملاتونین !
من 1 ماهه که 5 صبح بیدار میشوم و بعد از نماز 2 رکعتی ، تا 7.45 فقط شیمی میخونم (چون از 8 به بعد برنامه اصلی ام شروع میشود ).... احساس میکنم ملکه شیمی شدم و بازدهی و وسعت مغزم بینهایت شده ... باور نمیکنید تا اینکه امتحان کنید ... یکی از زیبایی های زندگی دیدن هنگام طلوع خورشید است ... همه ی ما غروب رو میبینیم ولی طلوع را خیلی کم !
بقول آقای آقاجانی ، همه ما دانش آموزان درس میخوانیم ، ولی کسانی موفق تر اند که کمی متفاوت باشند ، و یکی از تفاوت های من با خیلی ها بیدار شدن ساعت 5 است ... ! شماهم میتوانید متفاوت باشید ! و بیدار شدن در هنگام طلوع خورشید را پیشنهاد میکنم به همه !!!!
چند تا توصیه :
دوستان کنکوری ، هرچقدر بیشتر بیایید اینترنت ، از دانشگاه و رشته مورد نظرتون بیشتر فاصله میگیرید !! رابطه مستقیم !!!
وقت با سرعت صوت در حال گذره ... کم در این سایت و در اون سایت دنبال جزوه ، مشاوره ، راه های موفقیت و خیلی از این چیزای بی فایده بگردید ، هنوزم پست هایی را میبینم که طرف در خرید و انتخاب کتاب کمک درسی گیر کرده !!!
آقای پازوکی میگه اینکه میانگین زیست کشور منفی است دلیلش ما معلماییم . چون اصل و کتاب درسی رو ول کردیم و به پراکنده گویی و ..... روی آوردیم . اگه قرار بود داوطلبان با خوندن درس نامه های کتب کمک آموزشی نتیجه بگیرند ، الان گرفته بودند : پس فقط: متن کتب درسی :d
دوستان ، آستین بالا بزنید که کار بسیار سختی داریم و شیرینی بسیار بعدش !
و ایشون فرمودند که همه ما هوش بسیار و کافی دارم ! اینکه کسی نتیجه نمیگیره در هر درسی ، مشکل داشتن معلومات است !
و تشکر فراوان به دبیرستان آلـــــاء که هر علمی دارم اول از خداست و بعد از اوست ... ♥
و اگه هر رشته ای دوست دارید قبول شید ، به اندازه همون رشته زحمت بکشید ... ♥