خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اضطراب و استرس گرفتم

اقا من فارغ التحصیلم . تا هفته پیش خوب میخوندم . البته خیلی کند بودم . حالا نمیدونم چم شده اضطراب و استرس گرفتم . همش فکر میکنم وقت کمه و دیره ( با توجه به کند خونیم )و گاهی افسوس گذشته گاهی اوقات استرسم این قدر میشه که دس و پام میلرزه . هفته پیشم رفلکس معده گرفتم . حالا یکم کنترلش کردم اما هنوز ته دلم قرص نیست . خودتونم میدونین تو این شرایط تمرکز کردن غیر ممکنه . لطفا اگه چیز گیاهی سراغ دارین بگید تا بخورم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه داداش اصلا هم وقت کم نیست شما که فارق التحصیل هم هستید کلی هم وقت اضافه دارین...
      رشتتون هم تجربی نیست که بخواین بیشتر بخونید. الان حدود 7 ماه هنوز وقت مونده..
      برای کند خونیتون هم روش های زیادی هستش. باید روش خوندنتون رو تغییر بدید می تونید از روش های تند خوانی هم استفاده کنین تو انجمن هم هست..
      خیلی موثره...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nikolas نمایش پست ها
      نه داداش اصلا هم وقت کم نیست شما که فارق التحصیل هم هستید کلی هم وقت اضافه دارین...
      رشتتون هم تجربی نیست که بخواین بیشتر بخونید. الان حدود 7 ماه هنوز وقت مونده..
      برای کند خونیتون هم روش های زیادی هستش. باید روش خوندنتون رو تغییر بدید می تونید از روش های تند خوانی هم استفاده کنین تو انجمن هم هست..
      خیلی موثره...
      لینک بدید . حالا استرسه رو خیلی کم کردم اما هنوز خیلی کم دارم لطفا راهنماییم کنین که چیکار کنم که کلا از بین بره . و ته دلم قرصه شه و با تمرکز صد درصد بخونم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h.rfn نمایش پست ها
      اقا من فارغ التحصیلم . تا هفته پیش خوب میخوندم . البته خیلی کند بودم . حالا نمیدونم چم شده اضطراب و استرس گرفتم . همش فکر میکنم وقت کمه و دیره ( با توجه به کند خونیم )و گاهی افسوس گذشته گاهی اوقات استرسم این قدر میشه که دس و پام میلرزه . هفته پیشم رفلکس معده گرفتم . حالا یکم کنترلش کردم اما هنوز ته دلم قرص نیست . خودتونم میدونین تو این شرایط تمرکز کردن غیر ممکنه . لطفا اگه چیز گیاهی سراغ دارین بگید تا بخورم
      هنگام درس خوندن وسواس کنار بزار و بر نگرد به قبل .

با چشم درس بخون و با صدای بلند درس نخون تا تمرکز و اسپید مطالعه ات بره بالا .

برای دارو هم همیش یک جور تلقینه و داروی خاصی نیست .

اگر برای استرس دارو میخوای ، بچه های اینجا هر چیزی هم معرفی کنند ، نباید خودسر بخوری !

بهتره به یک روانپزشک مراجعه کنی ! قطعا نتیجه میگیری

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دو تا تاپیک بودش من این یکیو پیدا کردم:
      http://forum.konkur.in/thread17228.html

ولی به کاربر Takfir پیام بدین تاپیکا ماله ایشونه راهنماییتون می کنن...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا استرسم رو کنترل کردم اما حالا گاهی اضطراب بیخود و الکی میگیرم و تمرکرم دچار مشکل شده / همش احساس بی قراری و این که یه چیزی از توی پام میخواد بیاد بیرون . شاید خندتون بگیره . شرمنده

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      این اصلا خوب نیست!!! به نظر من هیچ چیز نگران کننده ای وجود نداره...در کل آدم استرسی نیستم چون همیشه این جمله توی ذهنمه "مگه بالاتر از سیاهی هم رنگی هست؟؟؟" حالا این همه استرس بگیرم که چی بشه؟ غیر از اینه که تمام زحمات آدم رو به باد میده...(این فقط عقیده شخصی خودمه)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن